Håkon Andreas Hestenes

Alder: 46
  RSS

Om Håkon Andreas

Følgere

Publisert rundt 8 år siden
Arnt G. Arnesen – gå til den siterte teksten.
Poenget mitt er at frp-velgere har lavere utdannelse, lavere inntekt enn gjennomsnittsvelgeren. Dette tviler jeg kan forklares med at de alle tilfeldigvis har en stor lidenskap for skogsarbeid, søppelkjøring og renhold, snarere en manglende evner til å utføre en utdannelse for å få en "bedre" og høyere gasjert jobb!

Så lønningsposen er tydeligvis et uttrykk for intelligens i din verden. Hvordan forklarer du at en stor del av Mensa-medlemmer i Norge er uføretrygdet?

Når det gjelder de "opplyste og intelligente" journalistene (i tillegg diverse "eksperter", post-doktorer og professorer), er det nok å se på deres ensidige hyllest av den arabiske våren og hvordan det gikk. En skarve skuespiller og blogger uten journalistisk høyskole fikk mer rett enn noen av disse opplyste, intelligente, men akk så enøyde bladfykene.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 8 år siden
Arnt G. Arnesen – gå til den siterte teksten.
Blant frps velgere finner vi i hovedsak de med et enkelt og primitivt syn på tilværelsen. De som er opptatt av billig alkohol, lave avgifter og ikke klarer å se lenger enn sin egen nesetipp, og langt mindre se den store helheten!

Er rett og slett morsomt å se folk som anklager Frp for stigmatisering og mobbing møte seg selv i døra så kraftig. Mulig gjentatte møter med en hard dør, tilegg til høy intelligens og eksepsjonelt vidsyn har gjort skade på selvinnsikten.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 8 år siden
Lars Randby – gå til den siterte teksten.
Det forteller jo at det tredje største "partiet" var hjemmesitternes parti.

I prosent av de stemmeberetiggede er de nest størst.

http://tvburkey.org/documents/Real_results.jpg

Gå til kommentaren

Publisert rundt 8 år siden
Leif Lysvik – gå til den siterte teksten.
Så en mørkerød presse sensurerer hva du og jeg får høre.

Meget mulig. Ikke et ord i norsk presse idag om denne saken:

http://www.youtube.com/watch?v=r3kjEDZotZM

Gå til kommentaren

Publisert over 8 år siden
Det er altså over 30 år siden hun forlot marxismen-leninismen - og enda lenger siden hun var gift med Sigurd Allern. Må hun krype på knærne for å bli trodd på at hun i dag "står helt og fullt" på Aftenpostens "konservativt-liberale" grunnsyn?

Vel, om hun kryper eller ei. AP har fremdeles kraftig slagside. Forundrer meg til stadighet hvor mye tull kommentatorene klarer å lire av seg. Spesielt den særs Islam-vennlige Olsen står i en særklasse når det gjelder relativiserende vissvas og tullball.

Vil gratulere trådstarter og si velkommen etter - bedre sent enn aldri.

"Innsikt"...takke meg til utsikt.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere