Une Bratberg

Alder: 57
  RSS

Om Une

Kommentator. se også: http://twitter.com/unebr

Følgere

Kommentarer fra Nordvoll

Publisert rundt 9 år siden

Til orientering: Torbjørn Nordvoll er spaltist i Vårt Land i samlivsspalten Du&jeg, i tillegg til Kristin Breda og Steinar Ekvik. Deres innlegg blir publisert i Vårt Land på fredager. Nordvoll, og de andre Du &jeg-skribentene publiserer, etter ønske fra Vårt Land, innleggene de har i papiravisen også på Verdidebatt.

Une Bratberg, redaktør for helg-avisene.

Gå til kommentaren

RE: ...

Publisert rundt 12 år siden

 

28.08.09 kl. 11:01 skrev Martin Drange:

Jeg synes det er forunderlig hvor mange kristne som mener at feminisme er et fyord. Det virker som om de forbinder det så sterkt med abort-debatten, at feminister automatisk blir sett på som kristendomsfiendtlige. Jeg synes et slikt bilde er banalt og tåpelig. Jesus var jo åpenbart en feminist i sin tid på flere måter.

På samme måte....kristenfolket.no burde kallte seg detkristnehoyre.no .det hadde vært et mye mer passende navn. Men klart; da hadde de jo innrømmet at de ikke nødvendigvis var bibeltroe, men hadde sin egen tolkning av Bibelen. Og det vil de jo ikke.

enig. Ordet har fått en ufortjent lav status  hos mange grupper, synes jeg. Bra poeng med feministen Jesus. Une Bratberg

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere