Turid Talita Manjana Holta

Alder:
  RSS

Om Turid Talita Manjana

Følgere

Publisert nesten 6 år siden
Alt Gud har skapt er godt. "Gud såg det var godt" blir nevnt i skapelsesberteningen flere ganger uderveis.

Sant sant sant

Gå til kommentaren

Publisert nesten 6 år siden

Uten tvil intresang teori

Gå til kommentaren

Publisert nesten 6 år siden
Anlov Mathiesen – gå til den siterte teksten.
Det er ikke noe galt med kvinnelige sykepleie. Hvis det funker, så funker det. Men omsorgen vil bli bedre med en bedre balanse.

Det er jo en del tunge løft i yrket.med mere annet som menn godt kan bidra positivt med også.

Og akkurat sykepleie yrket kunne godt ha vært  både menn og kvinner. 

Gå til kommentaren

Publisert nesten 6 år siden

Og sekta messer "ta flere barn" "kidnapp flere barn" og tilhengrne av dem dunker hodet i bordet og klapper i tennene mens de messer jaja ja takk og pris for barnevernet , og messer barns beste. (hjerenvaskalsom de er aner dem  ikke at det slettes ikke handler om sådan)

Sekta messer " bedre ta flere enn for lite i tilfelle" og de hjernevaskal dunker hodet i bordet og klapper i tenner og messer ja ja ja  i transe i hyllest til barnevernet.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 6 år siden

En del mennesker later til å ha fått en sekterisk religiøs ukritisk syn på barnevernet. bare de hører det " magiske sekt ordet" "barns beste" så famler de frem som daue sauer. Og kjønner ikke at ordet ikke er annent en et ord som slettes ikke betyr det som det tilsier.

De er hjernevasket og prater du med en av dem, så må duu omtrent mate dem med teskje for å faå dem til å fatte at dem ikke trengs i årtusner har mennesket levd uten den "sekten" som barnevernet er. De har vist hypnotisert noen til å blindt tro på dem, det ser man.

Tenk at folk er blitt så hjerne vaska med dem at en må fortelle dem i klartekst grundig at barn har faktisk famlie slekt og venner om de skulle trenge hjelp . De klarer ikke lengr tenke tanken selv. Hodet er proppfull av barnevernet barnevernet barnevernet barnevernet må ha må ha må ha må ha....de virker helt slava  og sløva av sin !" sekt tro"

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere