Trygve Holtan-Hartwig

Alder: 69
  RSS

Om Trygve

Utdannet på musikkhøgskolen. Det var en feil. Musikk er hobby nå. Brukt hele mitt voksne liv på å etablere bedrifter. Flere har gått bra og blitt solgt til bransjeledende aktører. Mest kjent er kanskje IT-selskapet basert på ”WordPerfect tekstbehandling”. Selskapet ble på 130 ansatte og etter hvert solgt til Telenor som starten på deres IT-satsing. Har arbeidet 10 års tid med 3 vannselskap (Tyrkia, Spania og Afrika). Rensing av vann, samt CO2 kvoter pga energibesparelser ved frakt av vann (skip) kontra avsaltingsanlegg som er store forurensere. Er i dag salgsdir for tysk-norske Premium Haus som leverer passivhus produsert i elementfabrikker i Tyskland

Forlot KrF for mange år siden men er på vei tilbake dersom partiet lykkes i å finne tilbake til sine lyseblå røtter slik at vi kan få en ny regjering bestående av KrF, H og FrP før sosialistene raserer alle spor etter kristne verdier her i landet.

Hobby = familien og veteranbussen ”Globuss”. Min far (Tor, 85) syklet fra Oslo til vår seter i Valdres med 17 barn og barnebarn og Globuss som følgebuss. Det er 26,5 mil. Stor opplevelse. Anbefales.

Følgere

Var det ikke en aprilspøk?

Publisert nesten 11 år siden

Dagens VL hadde også en finurlig aprilspøk på side 15 om en prost som ble politianmeldt fordi han hadde et forhold til en kollega. Når jeg så at Aftenposten hadde den samme spøken begynte jeg å lure.

Det står ingen ting om at denne kollegaen var under seksuell lavalder og dermed antar jeg at dette var et forhold mellom to kollegaer. Det er meget vanlig og det finnes millioner av slike forhold på vår jord. Jeg kjenner ikke til om denne prosten er gift slik at det defineres som utroskap, men UANSETT så blir jeg helt mo i knærne når jeg ser at prosten ble Politianmeldt!!

Hvem er den som setter seg til doms over slikt? Er det noen som vet noe mer om saken som kan sette den i et mer forståelig lys? Dersom det virkelig er snakk om en Politianmeldelse fordi man har et forhold til en kollega, fremstår kirken nærmest som rene østblokkstaten for meg. Dette gråter Jesus av. Jeg trodde vi var kommet lengre i 2011, men det har vi altså ikke?

 

 

Gå til innlegget

Skomaker Woie bli ved din lest!

Publisert nesten 11 år siden

VL-journalist Øyvind Woie, som er en glimrende skribent, havnet ved en feil på sports-desken i går. Det var pinlige saker.

 

Journalist Woie åpner sin omtale  i dagens VL om VM-folkefesten vi nå står foran med ”Jeg tilhører en sjelden rase, jeg er en mann og ikke sportsinteressert”. Så breier han seg på hele side 2 og 3 med tabloide kommentarer om den virkelige prislappen på et hopp, at disse 110 sendetimene på TV og 1800 journalister ikke gir noe markedsverdi for Norge eller noe samholdsverdi for folket og avslutter med et utrolig forslag om at pengene burde gis til Kirkens Bymisjon…

Det er pinlig lesning fra en avis som vanligvis putter politiske tungvektere på politikk eller musikalske personer til å anmelde en konsert. Var det ingen sportsinteressert mann eller kvinne i redaksjonen i går som kunne dekke ski-VM?  Da burde VL ikke sluppet til dette tøvet som bare unødig kan bidra til å trekke ned en nisje-avis som har gode fremtidsutsikter fordi det skrives med stor integritet om viktige verdispørsmål.

Vi sees i kollen – så kan Woie være hjemme eller på kontoret å skrive om saker som interesserer ham!

 

 

 

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere