svein krogenæs

Alder: 83
  RSS

Om svein

Følgere

DÅRLIGE TV PROGRAM NÅ I ADVENTSTIDEN

Publisert over 7 år siden

Advent er ventetid eller også forventningstid. Den vi venter på er Jesus, som har lovet å komme for å hente alle dem som har tatt imot ham som sin frelser. Så slik sett har man advent hele året.

Jesus er ikke lengre et lite barn som ligger i en krybbe, men han er verdens frelser, ved at han sonet våre synder på Golgata kors. Julen feirer vi og for å minnes hans fødsel.

Hvordan og hvem som feirer hva, er selvfølgelig opp til hver enkelt, men la oss som er glad i Jesus og julen, få lov til å gjøre dette, uten å måtte høste hån og negative ytringer, fra alle dem som har valgt å stå utenfor.

Når vi ser på programvalget til TV2, så sendes der mange dårlige program for tiden, som Californication, Litle Briten samt noen norske, med pornografiske innslag og harselerering med kristendommen, noe merkelig at dette har sitt "cresjendo" nett no ved juletider.

"Debatt" program, hvor en diskuterer om skolene skal ha juleavslutning i kirken eller ikke, og hvor TV har valgt debattanter fra humaetisk forbund og en bispesønn til å uttale seg, og ingen fra de kristne miljøene.

Det heter seg at Norge er et kristent land, men slik det idag ser ut, så kan man nesten tro at vi var et kristent land, eller er det bare slik at det er mostanderne som skriker høyest?

Er det riktig, at de som er mostandere og ikke har interresse av kristendom, skal være dem som bestemmer hva vi kristne skal få lov til?

NRK er et lite hakk bedre enn TV2, men også der finner vi dårlige og negative program.

Der er mange flere gode julefilmer/program enn Askepott, og jul i skomakergata å velge mellom, så til programutvelgerne vil jeg si: God bedring og god jul!

 

Gå til innlegget

Om Bergen Handelsgymnasium "Hjelp til jul aksjon." og om det å ta imot Jesus som din frelser.

Jeg leste i morges Paulus andre brev til korinterne kapittel 8, om innsamlingen til de fattige i Judea, da jeg fikk det for meg å skrive dette innlegget.

Stakkers forledede ungdommer, som har latt seg lure/kuppe av homoaktivistene, til ikke å gi de innsamlede pengegavene til Frelsesarmeen, slik meningen var.

De er ikke særlig visjonære disse ungdommene, når de ikke ser at folk som har gitt penger i den tro at det var til Frelsesarmeen, neste gang vil la vær å legge noe i bøssene.

Og disse skal liksom bli landets kommende kvinner og menn til handelsnæringen?

Merkelig nok, så er det vanligvis venstresiden, som er med å driver på med denne homofokuseringen, og har helt glemt at det de her driver med, er et svik mot de fattige i byen vår, både barn, unge og gamle, som sårt trenger litt støtte til jul.

Ja slik er samfunnet vårt altså blitt, og vi har sett det komme litt etter litt under det sosialistiske styret, kaldt og med mangelen på ekte kjælighet til sin neste.  

At kjærligheten (ikke den seksuelle) skulle bli kald hos de fleste, vet vi jo skulle komme, så særlig overrasket kan jeg ikke si jeg er.

En fremmer den seksuelle kjærlighet, og da den unaturlige, og forveksler den med Jesu kjælighet, som er noe helt annet.

Romerbrevet 1, 26-28 + 32: Kvinnene gav seg hen til unaturlig kjønnsliv istedet for det naturlige, på samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner, og brendte i sitt begjær etter hverandre. Menn drev skammelig utukt med menn, og fikk på sin egen kropp, den straff de fortjente for sin forvillelse.  Og ettersom de ikke brydde seg om å eie Gud i kunnskap, overgav Gud dem til et udugelig sinn, så de gjør slikt som ikke sømmer seg. 32: De kjenner godt til Guds rettferdige dom, at de som gjør slikt, fortjener døden. (Død fra Gud) likevel gjør de ikke bare slikt selv, men holder også med dem som gjør det.

Heldigvis er der ennå håp om frelse og tilgivelse for alle mennesker, da også de homofile. 

Frelse betyr å personlig ta imot Jesus og tro på Ham, slik en kan lese det i Romerbrevet kapittel 10, 9 - 13. : For dersom du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud oppreiste ham fra de døde, da skal du bli frelst. Med hjertet tror en til rettferdighet, og med munnen bekjenner en til frelse. For skriften sier: Hver den som tror på ham, skal ikke bli til skamme. Her er ikke forskjell på jøde eller greker. Alle har de samme Herre, som er rik nok for alle som påkaller ham. For hver den som påkaller Herrens navn, (Jesus) skal bli frelst.

Riktig god jul alle sammen, og et spesiellt velkommen til deg som tar imot Jesus i ditt liv denne julen!      

Vennlig hilsen Svein            

Gå til innlegget

Litt om politiske farger

Publisert nesten 8 år siden

Hva kommer det av at KRF har valgt gult, som sin politiske farge?

Er det et bevisst valg, eller er det bare en tilfeldighet?

Jeg mener å huske fra gammelt av, så var gult falskhetens farge, og

rødt står for fare, noe menneskene etter hvert vil få ærfare.

Og i den anledning, kan jeg også vise til hva som står i Bibelen, i Predikeren 10, 2

"Den vises hjerte er vendt til høyre, men dårens hjerte er vendt til venstre"

Litt artig dette.

Gå til innlegget

Fritt etter Nordahl Grieg

Publisert rundt 8 år siden

1. Mai

I dag står mang en flaggstang naken, blandt landets hus og trær

og de som går og roper, vet knapt hva frihet er.

En sang går over landet, seirende i sitt språk,

Det tales med åpne lepper, mot AP`s mange åk.

 

 

Det fødes i oss en visshet, om individets frihets rett,

Så enkelt, så uunværlig som menneskets åndedrett.

Vi føler nå en trelldom, som truer land og folk,

vår kristne arv tatt fra oss,  vi trenger en ny "tolk"

 

 

Israel vi vil velsigne, slik det i skriften står,

vi vil ikke lengre vente, til satan full råderett får.

Det Ord som Jesus talte, det må igjen få makt,

må folket atter følge, i Jesus frelsespakt.

Gå til innlegget

Ateisten og den kristne

Publisert rundt 8 år siden

En ateist og en kristen samtaler.

Ateisten sier: Dere kristne har så mange dager, som markerer det dere tror på, og nevner julen, påsken og kristihimmelfartdag, mens vi ateister ikke har noen.

Den kristne svarer: Jamen det har dere jo! ------- 1. april.

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere