Terje Johs. Johansen

Alder: 70
  RSS

Om Terje Johs.

Følgere

Dyrets merke

Publisert rundt 4 år siden

Økt interesse for å sette microchip i hånden......Går åp.14.9-10 i oppfyllelse?

Jeg leser på ABC nyhetene i dag at det er stor interesse for å sette en microchip i hånden hos en svensk turoperatør. Det skulle visst være 1500 personer som har fått dette tilbudet hos TUI, men det var bare de som jobbet i Stockholm som hadde fått gjennomført denne form for chiping. Det sies at dette firma som produserer denne chipen har innsatt 3500 på svenskene de siste 18 mnd. Her i Norge har 100 gjort det. I Sverige sies det at denne chipen kan brukes til mye. I dag brukes den til å erstatte adgangskort og til å åpne dører. Tanken videre er at den skal erstatte bankort og i helsesammenheng. De som skriver dette sier at om 5 år vil de fleste mennesker ha tatt dette merke..

Denne form for merking advarer jo selv bibelen om. Johannes skrev om dette for 2000 år siden. I dag oppfylles dette. Det vil si at vi lever i en tid hvor Jesus snart skal hente sine. Vi ser av Åpenbaringen at disse menneskene som tar dette merke eller chipen, vil gå evig fortapt. Anti krist vil når han trer inn på arenaen i sin tid, bruke denne chipen til å styre menneskeheten rett i helvete. Disse som ikke tar dette merke vil ikke få ut penger eller kjøpt eller solgt noe. Da får anti krist se hvem som følger ham, og disse som ikke tar merke vil bli drept. Er det ikke nå på tide å våkne opp? Søke Jesus de som vil.

Vi kan lese om dette i åp. 13.16 og 14.9-11. Jeg sier ikke dette for å skremme, men for å advare.

 

Gå til innlegget

Bibelselskapet 200 år

Publisert rundt 6 år siden

Bibelselskapet feirer sin 200 års bursdag ved å slå på stortromma på Latter. Jeg må bare si at jeg tror bibelselskapet slår på feil tromme. Dette er for meg så langt en gedigen flause å lese at et bibelselskap skal bruke verdslige krefter til å feire noe som vi kristne betrakter som hellig. Her trår de til med folk som ikke koster dem fem øre til å hykle og håne bibelen og Guds ord,365 dager i året, og nå skal de liksom være et innslag for at bibelselskapet skal få noen ekstra mynter i en slunken kasse. Dette er regellrett forkastelig. Å prøve å være seriøse tror jeg ikke disse er, derfor blir det deres vitser i fokus denne dagen. Det at bibelselskapet kan drive slik er for meg utrolig.

Noen sier at noen av disse tror sikkert på Gud. Mulig, men hvordan klarer de å spotte Gud på sine opptredener? Jeg for min min del tror de fleste ikke er kristne mens noen andre er religiøse. Det holder ikke at de sier at de har en barnetro og så kan de drive harselas med bibelen? Det holder ikke bare å være døpt med 3 dråper av en prest. Ingen kommer til himmelen på det. Disse som skal opptre burde i hvertfall vært kristne mennesker og holdt seg borte fra et så verdslig sted som Latter. Dette er rett å slett et forsøk på å trampe på det kristne budskapet ved å gjøre Jesus til latter. Har en ting å si til bibelselskapet: Prøv å vær litt seriøse i denne oppløsningens tid. Rødt kort passer til denne forestillingen.

Gå til innlegget

"Døla"-laget VIF

Publisert nesten 9 år siden

Jeg ser med undring at VIF fotball har invitert selveste Liverpool til fotballkamp i morgen. Da lurer jeg virkelig på hvor mye dette laget måtte ut med for å få slikt lag hit for å spille mot et dølalag som VIF? Vålerenga holder ikke 2 div nivå engang i England, og da lurer jeg virkelig på hva selveste Liverpool tenker. Jeg kan ikke tro de først og fremst er pengelense, men å spille mot et lag som fikk 0-7 i sekken mot et b-lag fra Spania sier heller at her er det noe som gjærer. VIF har aldri vært noe godt lag. Helt siden 50-60åra har jeg fulgt med dette laget hvor Hellerud og bonden Sørli spilte. De slet seg gjennom de lavere divisjonene, men folk møtte i hopetall opp for å se de spille. De var dengang kjent for gå fotball fordi de ikke orket å løpe mer en 10 m. av gangen. De hadde ingen kondis, og til stadighet tapte de kamper. Men da de møtte større og bedre lag våknet de og spilte fantastisk fotball. Dette ser vi ingenting av i dag. Når de møter bedre lag legger de seg på ryggen og lar de andre styre kampen. De har ikke blitt noe bedre lag anno 2013 enda de har kjøpt opp noen spillere som burde vise bedre takter. Men nå skal de altså møte et av Europas beste lag. Hvorfor? For å dumme seg ut? Det hadde vel vært bedre for VIF å møte et svensk eller et finsk lag som de kunne måle seg med, men nei! De skal møte de beste for å virkelig drite seg ut. Velbekomme sier jeg. Kan dette være en trening å få en 6-7 mål i sekken? Ikke engang tv bilder frister å se et lag uten følelser til å vinne. For meg blir VIF alltid et døla lag.

Gå til innlegget

En julehilsen fra muslimene

Publisert over 9 år siden

Ja, nå har jeg hørt dette også. Muslimer som sitter i skolestyre i Oslo kommune kritiserer myndighetene for at det er for mye snakk om Jesus og kristendommen på skolene i julen. På radion i dag sa en representant for skoleverket på gebroken norsk at julen hadde for mye kristendom i seg og at han reagerte på at de hadde avsluttning i kirken. Han påpekte at dette berørte jøder, buddister og muslimer. Jeg for min del har aldri hørt jøder eller buddister har kritisert vår julefeiring. Dette er vår julefeiring hvor vi minnes Jesu fødsel. Hvis muslimene ønsker en forandring kan de reise dit de kom i fra og ta seg ferie der, mens vi som har dette som tradisjon gjennom alle tider kan få drive med dette uten muslimenes innblanding. Hvem nordmann har forstyrett deres feiring idd? Vi har aldri gått ut med at disse skal slutte med det, men det kunne vel være en tanke å nekte dem det vi også.

Jeg synes at vi skal forsette med juleavsluttning på skolene hvor de kan avslutte skoledagene i kirken.Vi må ikke bli så dupert av muslimene eller humanistene angående dette. La ikke slike mennesker få gjøre hva de vil, for disse gruppene vil som sagt fjerne hele kristendommen fra skolen.

Jeg ble litt skremt da jeg hørte dette menneske på gebrokken norsk si at de ønsket ikke noen juleavsluttning på skoler i en kristen ånd. Dette minnet meg stygt om at vi holder på å selge landet vårt til fremmede kulturer. Er dette landet på vei til en katasrofe? Muslimer og humanister og kommunister florerer i våre styresett og på skoler. Dette er et djevelsk grep som snart vil gjøre oss til en humanistisk stat som ligner mye på Nord Korea. Fjerner vi Jesu navnet på skoler og andre steder i dette landet, vil vi merke rask nedgang. Nå må vi våkne!

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere