Kristian Stensland

Alder: 8
  RSS

Om Kristian

Følgere

Publisert nesten 8 år siden
Frode Meland – gå til den siterte teksten.
En løs påstand, fremlagt uten eksempler. Ganske intetsigende.

Jeg mener man i alle tilfeller ikke bør se helt bort ifra det.

Det ligger litt opp i dagen, selv om det hverken dreier seg om en overlagt konspirasjon, eller eventuelt om det kan bevises.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 8 år siden
Lars Gule – gå til den siterte teksten.
At så Stensland tror at Brun-Pedersen blir invitert til NRK av gamle kamerater i utide, er åpenbart Stenslands problem. Det minner rett og slett om konspirasjonsteoretisering. Og null kunnskap og forståelse for NRK som profesjonell kringkaster.

Det er bare du som misforstår litt, da jeg siktet til et mer underliggende mønster, og ikke hvorvidt noen blir invitert til debatt eller ikke. Det kan jo hende det ligger noe i det, selv om det ikke akkurat bygger på en overlagt konspirasjon, mener jeg.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 8 år siden
Frode Meland – gå til den siterte teksten.
Og jeg har meget høy tillit til NRK. De har et variert programtilbud som omfatter et svært bredspektret utvalg av alt det vi mennesker er opptatt av. Egenproduserte programmer holder høy kvalitet, og de klarer å utvise stor grad av objektivitet i sin nyhetsformidling. NRK er en meget god almennkringkaster

Ja, det kan godt hende, likevel virker de særlig farget av det samme som Human-Etisk Forbund driver med, vil jeg tørre å påstå. Man kan jo alltids sammenligne med andre kanaler. Jens Brun Pedersen har mange gamle kollegaer i NRK fra tiden han selv jobbet der. NRK er ellers fyllt til randen med ansatte som enten har SV eller Rødt(det gamle kommunistiske parti) som sine forbilder og der er jo ikke kristendommen særlig populær.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 8 år siden

Pressesjef mente jeg selvsagt. Like fullt var det det påfallende underliggende mønsteret som her var poenget. Det kan jo hende det ligger noe i det, selv om det ikke akkurat bygger på en overlagt konspirasjon, mener jeg. Jeg har liten tillit til NRK.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 8 år siden
Når skal dette konspirasjonstullet ta slutt?

Men kjære deg, det kan jo hende det fortsatt er noe i det, selv om det ikke akkurat bygger på en overlagt konspirasjon. Jeg har ingen som helst tillit til NRK.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere