Siw Malmstrøm

Alder: 6
  RSS

Om Siw

Følgere

Alt vi "vet" om avhengighet er galt

Publisert over 5 år siden

http://www.ted.com/talks/johann_hari_everything_you_think_you_know_about_addiction_is_wrong
Gå til kommentaren

Men ser med glede at du nå godtar

Publisert over 5 år siden

Nyere forskning , og de viser ikke økt forbruk etter legslisering.

Dermed kan du skrive deg blå på hva du tror er farlig med cannabis , ingen forskning viser økt forbruk blandt undom etter legalisering

Gå til kommentaren

Merkelig

Publisert over 5 år siden

Merkelig måte å debatere på da , dra inn sc fordi du vil vise hvor farlig cannabis er. Nå er det ingen som har sagt det er ufarlig , men altså ikke så farlig som du tror.

Når det kommer til forskningen din den første linken du satt er en artikkel bygget på forskning som viste seg gal

Gå til kommentaren

Sverre

Publisert over 5 år siden

N år du selv ikke vet forskjellen mellom syntetisk cannabis og cannabis så synes jeg du er tøff som tør påstå andre er uvitende .. Og spørsmålet det kan komme ned til er og : hvis en person har så liten oversikt på temaet som debateres som det du sverre viser, hvordan kan du da avfeie forskninger gjort de siste 10 årene.
Gå til kommentaren

møte veggen , sølvi

Publisert over 5 år siden

Jeg tror dessverre litt for mange av dem som ønsker legalisering av dette, ønsker det fordi de selv vil ha det. Og ikke først og fremst fordi de faktisk bryr seg om våre barn og unge. Påvis hvordan kriminaliseringen hjelper mot forbruk. Det må da være noen positive egenskaper å vise til siden dere ønsker å kriminalisere mennesker med andre ruspreferanser enn deres egne ? Tilgangen er så god på cannabis at de som vil ha ett forbruk faktisk har det, det er liten sannsynlighet for å bli tatt . Hvorfor skal da de som har ett forbruk aktivt stille seg i påtalemaktens søkelys, klare for å bli tatt ? All forskning fra Australia publisert i fjord viste marginal økning av forbruk blandt voksne og ingen økning blandt ungdom. Forskning fra colerado viser nedgang de siste to årene på forbruk blandt ungdom, samme med ellers i statene der cannabis er legalisert til medisinsk forbruk. Og når vi sier medisinsk forbruk så er det ikke noen hemmelighet at alle fikk skrivet ut cannabis. Forskningen viser og at skremselspropaganda øker ungdomsforbruket, og dessverre er det altfor mange som bedriver dette, det du ser som du oppfatter som baggatelisering er oss som prøver å gi korrekt info om skadene ved forbruk, dette fordi vi vet det er det som forebygger.
Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere