Sindre Rudshaug

Alder: 50
  RSS

Om Sindre

Objektivist, avviser alle typer tvang og vold(fascisme). Kritisk til "forpliktelse" og tvangsinnkreving av "solidaritet". Ekte solidaritet må trenes og være frivillig. Motstander av den norske tvangssosialismen. Motstander av politisk islam.

Mennesket skal aldri krenkes, fordi vi alle er like mye menneske. Det eneste som skiller oss er ideene våre. Ideer kan og skal krenkes, fordi ideer har ingen egenverdi.

Følgere

Klimahysteriet

Publisert rundt 5 år siden

Hvor langt har vi kommet i klimahysteriet? “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”

Rasjonelle/klimaskeptikere har måttet tåle både å bli ignorert og latterliggjort. Vi har gått over til fase tre hvor vi blir aktivt motarbeidet. I USA forsøkte man før sommeren å få kriminalisert klimaskepsis :

http://dailysignal.com/2016/03/10/attorney-general-lynch-looking-into-prosecuting-climate-change-deniers/

Det er vel egentlig ikke overraskende at venstrevridde forsøker å sette meningsmotstandere i fengsel. Marxister drepte oss rasjonelle hvis vi går 100 år tilbake og hadde sikkert gjort det fortsatt om de hadde hatt muligheten.

Så nå må vi simpelthen vente på fase fire, hvor de irrasjonelle forsøker å krype over til en rasjonell posisjon ubemerket. Virkeligheten kommer stort sett alltid for en dag, selv om postmodernister gang på gang forsøker å avvise den og konstruere en virkelighet de selv liker bedre.

Det ser ut som om vi må kjempe denne kampen mellom den irrasjonelle venstresiden og den langt mer rasjonelle høyresiden gang på gang på gang på gang. Det er kanskje slik det er å være Yin, man kommer ikke utenom Yang.

Den mest seiglivede av de venstrevridde eksperimentene er åpenbart sosialisme. En historisk tankefeil som det ser ut til at vi kanskje må leve med et uendelig antall år selv om den har feilet et uendelig antall ganger og fortsetter å feile. Det er på en måte en aksiomatisk sannhet, selv om den svikter enhver filosofisk gjennomgang eller etisk test.

Islam har nå vokst seg så stort og stygt i den vestlige verden at flukten fra multikulti har blitt påtagende. Tidligere islamapologeter som Jan Guillou kryper over streken i disse dager. Med borgerkrigsliknende tilstander i flere europeiske stater – en tilstand de irrasjonelle fortalte oss ALDRI ville komme, men som altså er her etter et tiår med mye migrasjon – er det vanskelig å hevde at islam=fred. Jeg hører det ikke gjentatt like ofte i disse dager. Document.no opplyser nordmenn med harde fakta om hva som skjer i Europa, der norske medier benekter.

Klimahysteriet befinner seg som jeg påviser i fase tre. Med inntoget av mer rasjonelle ledere etter protestvalg i mange land og flere kommende valg, ser det ut som om vi snart kommer over i fase fire, etterhvert som finansiering av klimatroende «forskere» avsluttes. I Nederland beveger Geert Wilders seg mot en dominerende posisjon. Når tunge stater som England, USA, Frankrike og Tyskland, snart etterfulgt av Østerrike, Nederland, m.fl avslutter den politisk korrekte galskapen vil irrasjonelle ideer bli byttet ut med rasjonelle. Pendelen svinger - trenden er politikerforakt, dvs eliteforakt, for man finner seg simpelthen mer sannferdige politikere.

Rasjonelle har vunnet kampen mot islam og klimahysteriet, det eneste spennende som gjenstår nå er når den endelige seieren vil bli fastslått og det å sitte og observere flukten for de mange politisk korrekte som vil forsøke å berge noe av troverdigheten sin. Hele den politiske eliten, media, akademia og deler av kirken må nå foreta en gedigen snuoperasjon. Det skal bli gøy å sitte i baksetet og kommentere den, henge ut den ene irrasjonelle etter den andre.

Hvis mange nok hadde klart å trekke konklusjonen at sosialisme er den største, farligste og mest irrasjonelle ideen de venstrevridde har produsert, så kunne vi ihvertfall ha begrenset dens betydning noe mer. Marxister vil alltid og på alle måter forsøke å etablere sosialisme – gjennom ufattelige mengder vold eller med umerkelige lovendringer som i dag. Her må Yin alltid være våken og på vakt, for Yang arbeider virkelig utrettelig for sitt endelige mål. Ingen islamist overgår en sosialist i å være motivert for det endelige, fullkomne samfunn – Utopia.

Gå til innlegget

To sentrale momenter i diskusjonen rundt islam og renter

1 Islam har ikke problemer med renter, bare ågerrenter. Dagens rentenivå er det laveste på 5000 år, så det kan ikke sies å være ågerrenter.

2 Uansett hvordan man pakker ekstrakostnader inn i en lånepakke, så ER DET MED 100% SIKKERHET RENTER. Man bare kaller det noe annet, fordi man er med på religiøs hykling - enten man låner eller låner ut. Det koster normalt penger å låne penger og alt annet enn å betale tilbake eksakt den summen man lånte betyr å betale renter=kostnaden ved å låne penger. Muslimer som betaler tilbake mer enn det lånte beløper er hyklere. Som om Allah er dum og ikke skjønner dette.

Hadde jeg vært Allah så hadde jeg hatet løgnere og hyklere mer enn en ærlig sjel som ser at det står forbud mot ÅGERrenter og derfor låner penger til 2,5 % og kjøper seg leilighet med god, islamsk samvittighet.

Sjelden jeg kan strekke ut en hjelpende hånd til muslimer.

PS: I dag er rentene lavere enn inflasjonen, så utlånere taper kjøpekraft på å låne ut. Hvis ikke pengene var dopapir, da.

Gå til innlegget

Gratulerer alle Trump-"tilhengere"!

Publisert rundt 5 år siden

Det er fantastisk at den korrupte kjeltringen Hillary Clinton ikke vant og dermed ikke ble leder for de begredelige restene av den politiske vestlige verden.

I England har tre korrupte høyesterettsdommere nå slått ennå en spiker i kisten for politikerforakt ved å forsøke å stanse Brexit, stanse folkets stemme. Man trodde at valget ville bli en bekreftelse FOR EU og garanterte at valget ville bli respektert, men når det ikke ble som politikerne og den korrupte eliten trodde, så begynte snakket om å ikke respektere folket. Det er ikke noe nytt i at politikere helst vil slippe å høre fra folket, men det nye er trenden at folket sier kraftig fra gjennom valg der de stemmer vekk slike politikere. Det er tiden for politikerforakt som den samlende identiteten.

De som ikke fikk med seg at Trump var nettopp en slik kandidat som folket vil stemme på for å markere at politikerne har gått for langt – var de samme som ikke skjønte at den viktigste identiteten, som samlet folket i England, Tyskland og USA var identiteten som selvstendige individer som krever å bli hørt, fordi man har vissheten om at det dypest sett er en selv som har retten til å bestemme over seg selv.

Trump vant fordi han hater den korrupte eliten, manifestert ved den mest korrupte kjeltringen av alle – Hillary Clinton. I årene som kommer vil det ettertrykkelig bli slått fast i rettsvesenet hva The Clintons har begått av kriminalitet.

Det vi forventer av Trump og det han har lovet og der Hillary Clinton hadde gått motsatt vei er:

at han rydder opp i systemer som insentiverer korrupsjon i alt fra politikken til sentralbanken

at han avvikler Obamas krigsforberedelser mot Russland

at han definerer høyt og tydelig hva islam på sikt betyr for den vestlige verden

at han holder NATO og FN i ørene

at han slutter å støtte terrorsponsende stater i Midt-Østen og heller går etter dem juridisk(ikke fail-stater dem)

at han legger ned utallige amerikanske militærbaser

++

Det er trist at det fra en pool på 305 millioner mennesker sitter igjen en Clinton og en Trump som presidentkandidater, men i valget mellom AIDS og influensa velger man influensa.

Clinton er kriminell, Trump har et lavt kvinnesyn og liten toleranse. De stiller ikke i samme klasse hvis de konkurrerer om å være verdens farligste. Nå er vi heldigvis kvitt Clinton for godt, selv om vi vil høre om henne fra rettssalen.

Til alle som gråter og er redde: Verden går tryggere videre med Trump enn med det amerikanske krigshissende Establishment. Trump roper mye, men vil bevege seg roligere.

Dette blir en god dag og verden ser mye lysere ut, selv om Clinton-elskere ikke skjønner det. Velgerne har akkurat reddet dere fra nye, hysterisk begrunnede feiltrinn.

Takk til media i de mange land som har avslørt seg selv som Establishment-byggere og dermed også bidratt sterkt til korrupsjon og kriminalitet. Noe bedre argument for å avslutte all mediestøtte i alle vestlige land kan jeg ikke se eksisterer.

Ha en god Trump-dag, gå med hevet hode de som tenker riktig og le hånlig av Clinton-tilhengere som prøver seg. Individet vant over det korrupte kollektivet.

Nå kommer muligens medienes selvransakelse, men jeg har ikke store forhåpninger til pk-premissleverandører: http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667143

Gå til innlegget

Clinton vs Trump - igjen

Publisert rundt 5 år siden

Det fascinerende med norsk deltagelse i debatten rundt de to ukvalifiserte presidentkandidatene følger det samme sporet som alltid:

Mer konservative, elitefiendtlige, personer innrømmer at Trump er en elendig kandidat. Uansett hva slags kriminell aktivitet det kan påvises at Clinton har utført, så innrømmer mer skattevennlige, sosialistisk orienterte Clinton-tilhengere intet. De vil ikke sjekke bevisene og kommentere dem. De bare føler seg frem til at Clinton ikke har gjort noe galt. Media står først i køen av dem som ikke vet, ikke vil skrive om, ikke vil kommentere – både i USA og i Norge.

Obama legger opp til krig mot Russland - igjen, som om de fortsatt var kommunister - og Clinton følger opp. Men vi skal altså frykte at Trump, som avviser nasjonsbygging(800 amerikanske militærbaser, kriging for å innføre demokrati i det som alltid blir failed-states, USA som verdenspoliti, osv) skal starte kriger og være farlig for verden? Hvor er resonnementet her?

The Clintons har påviselig benyttet svært mye av tiden sin i maktens sentrum til å bli rikere enn særlig mange andre mennesker på jorda, hvis man måler fondet deres og skulle man bare måle privatøkonomien deres(som om ikke fondet kommer inn under det) – så har de likevel akkumulert mye penger.

Kan noen forklare meg akkurat hva det er med Trump som gjør ham så uspiselig og farlig(uspiselig er han ofte, men ikke alltid, spesielt når han vil restrukturere amerikansk gjeld og fjerne korrupte karrierepolitikere fra Washington) og så sammenlikne det med Hillary Clintons kriminelle aktivitet, gjerne med utgangspunkt i videoen fra Anonymous:

https://www.youtube.com/watch?v=wK2K5v5bm0Q

Hva er det som gjør at man tror at Hillary Clinton kan bli en god amerikansk president, når man ser på merittene hennes? List opp hva man mener hun har bidratt med i positiv forstand for USA og det amerikanske folket – hva er det som gjør denne dama egnet til å styre USA?

House of Cards blir en blek avskygning sammenliknet med hva man kunne lage av reality-TV basert på Bill og Hillary Clinton. Det kommer til å skrives hyllemetre med bøker om dette ekteparet senere. Men akkurat nå vil man altså ha Clinton som president – igjen. Hvorfor?

Ta utgangspunkt i en eneste av de uspiselige handlingene til The Clintons: Samarbeidet rundt benådningen av over 400 kriminelle i Bills siste dager som president og pengene de tjente på dette. Hva sier denne ene saken om Hillarys vurderingsevne? Dette alene knuser alt Trump har gjort, men likevel...?

Vi som ikke liker Clinton noe særlig ser jo i henne en blanding personlighetsforstyrrelser:

Narsissisten som bemektiger seg økonomisk gjennom maktmisbruk og informasjon.

Psykopaten som hensynsløst utøver maktmisbruk.

Hysterikeren som stadig veksler i humør, bruker vold mot sikkerhetsfolk og ektemannen.

Hva ser Clinton-tilhengere? Bare konspirasjonsteorier mot en flott dame:-)

Sosialister vet jo at de hopper på stort sett hva det måtte være, jfr ambulanse-saken. De skriker opp først og så må de jekkes ned etterpå. Hvorfor ikke benytte denne ene sjansen, der favoritten deres virkelig er en av verdens største kjeltringer - og sjekk bevisene, så slipper dere å måtte jekkes ned senere. Hvis Clinton blir president vil alt bli synlig. Hvis hun ikke blir president vil hun bli tiltalt og dømt og alt vil bli synlig. Benytt sjansen, kom historien i forkjøpet:-)

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere