Shadi Alzaghari

Alder:
  RSS

Om Shadi

Følgere

Publisert over 5 år siden
Knut Nygaard – gå til den siterte teksten.
Det er ikke noen som lenger tror på en arabisk leder som prøver å være fiendtlig mot Israel. Disse billige pr-stunt for egen politisk regning har gått ut på dato. F.eks. Assad og Nasrallah sitter fast i egen innenrikspoltisk gjørme. Det er ingen som bryr seg som palestinske flyktninger - det kryr av flyktninger.

Det hverken skrives eller snakkes - hverken om Israel eller palestina. Time out - game over - eller det kan bli som Alzaghari skrev i trådstarten - at MØ vil endres som følge av spredning av stormaktsintervensjonen i Syria.

Helt enig med deg, men lurer på hva du mener med at "Israel er på vei inn i den arabiske varmen."

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden
Petter Kvinlaug – gå til den siterte teksten.
Du får henvise til noen av kildene dine. USA og Storbritannia var ikke med i den krigen. Israel kjøpte våpen hovedsakelig fra Tsjekkoslovakia.

Jordan, Egypt og Syria trodde de skulle knuse Israel. Hvis de var så dårlige militært, hvorfor skulle de da yppe til krig?

Har du selv kilder som beviser at Israel har ikke fått våpen og hjelp før, under og etter krigen?

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden
Deler av Libanon og Egypt??!

Deler av

Golan - Syria

Sinai - Egypt

sør lebanon

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden

Mange kilder/historier som mener noe helt annet enn dt du sier. Jordan, egypt og syria var veldig svake og hadde veldig dårlig militær i 60tallen, israel ha fått mye hjelp og våpen fra USA og Storbritannia.

Men nå er vi i 2016 og ting har forandret seg veldig mye, jeg tror hvis ikke den store verden hjelper begge partner til en ordentlig fredavtale kommer ting til å  utvikle seg på veldig dårlig måte i midtøsten.

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden
Petter Kvinlaug – gå til den siterte teksten.
Du sier at Israel ikke var alene i krigen i 1967. Hvem var det som var med og kjempet med dem? Charteret til PLO dreier seg, først og fremst, om at Israel skal forsvinne. Hvor i denne

Både USA og storbritannia, før og under krigen.

 PLO og mange arabiske land har både kontakt og samarbeid med israel og ingen av de arabske landene kriger nå mot israel og ikke palesinere selv gjør det, men israel fremdele okkuperer både palestina og deler av syria, lebanon, og egypt.( det områdene de okkuperte etter 1967 krigen)

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere