Sølve Nicolay Thobro Lauvås

Alder: 44
  RSS

Om Sølve Nicolay Thobro

Svennebrev i tømrerfaget, Bachelor i arkitektur fra Bergen Arkitekthøgskole. Kunstner og musiker. Arbeider for tiden som tekniker/montør på et kunstgalleri. Sekulæråndelig, engasjert i kampen mot konformitets-og ensrettingssamfunnets selvutnevnte fotsoldater.

Følgere

Publisert nesten 3 år siden
Gunn Pound – gå til den siterte teksten.
Men poenget er at brukerne er flinke til å lytte til faggruppene og jeg etterlyser at faggruppene kan lytte til brukergruppene. 

Da har vi nok veldig ulike erfaringer. Men til og med innenfor samme brukergruppe er det ikke alltid enighet om verken hvem man er eller hvor man vil, så derfor tror jeg det blir vanskelig å få til en felles organisasjon. Se. f.eks. http://www.autscape.org/2018/programme/handouts/Exclusive%20inclusion.pdf

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden
Gunn Pound – gå til den siterte teksten.
Faggruppen (en lege) holdt sitt innlegg før pausen og de andre gruppene holdt sine innlegg etter pausen. Etter pausen forsvant alle i faggruppene og gikk da glipp av innspill fra brukergruppene. Dette kaller jeg faglig arroganse. 

Dette kaller jeg dårlig strategisk planlegging. Hvorfor var ikke rekkefølgen på innleggene omvendt?

Gå til kommentaren

Stanford eksperiment nr 2

Publisert nesten 3 år siden

I 2005 laget den polske kunstneren Artur Zmijewski verket "Repetition", der han ville gjenskape Stanford-eksperimentet. Zmijewskis forsøk varte én dag lengre enn Zimbardos, og fikk en annen avslutning.

"The risk of reconstructing Professor Zimbardo’s experiment was taken up  in early 2005 in Warsaw by Artur Zmijewski in a space equipped with  one-way mirrors, and the course of the experiment was filmed by five  humanly operated cameras and several night-vision enabled, industrial  video cameras. Besides the “inmates” and the “guards” the experiment’s  other participants included psychologists acting as experts and  authorised to stop the experiment if things turned dangerous, a former  prison inmate, and a sociologist involved in prison system reform. The  experiment lasted seven days."

Fra: http://www.peterkilchmann.com/artists/overview/++/name/artur-zmijewski/id/27/media/zmije12192.jpg/

 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden
Ragnar Akre-Aas – gå til den siterte teksten.
De som ikke lever opp til disse idealene, faller også ofte utenfor fellesskapet.

De som ikke lever opp til disse idealene utgjør viktige motstemmer, som daglig må kjempe i motbakke for å bli hørt av sine jevnaldrende. Nettopp derfor burde vi gi dem ekstra drahjelp til å skape og opprettholde sine egne fellesskap, slik at de kan hevde seg på lik linje med mainstreamfølgerne.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden
Gunn Pound – gå til den siterte teksten.
Sykehusansatte har så mye å gjøre at de ikke får tid til å rapportere. Men de får tid til å ta dette opp på fritiden sin. 

Altså rapporteres det ikke, slik du først hevdet. Takk for korrigeringen.

Forøvrig vil jeg anbefale gulrot fremfor pisk - det skal visstnok være mer menneskelig, og vi får jo stadig høre fra venstresiden at det er så viktig med det menneskelige.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere