Rudi Wara

Alder: 56
  RSS

Om Rudi

Følgere

Petter Kvinlaug – gå til den siterte teksten.

Winston Churchill sa no sånt som "Demokrati er den verste styreformen vi har, bortsett fra alle de andre styreformene vi har prøvd"

Han hadde meget rett!

Det er de som har makt i samfunnet, som vil bestemme. Hittil har det vært pressen/media. Da internett kom, mistet de mye av sin makt. Det er det vi ser nå.

Ja du har skjønt mer en de fleste på VD. Den fjerde statsmakten har begynt å miste sin makt. Fordi dette handler om hvordan, hva som skal plantes i hodene på menneskene -hvordan de skal tenke og handle. 

Det er mange her inne som er så forblindet fra å se, de ser, men ser ikke, de hører, men hører ikke.

Gå til kommentaren

Publisert over 4 år siden
Rune Tveit – gå til den siterte teksten.
Og Trump har jo en av dem med lang historikk i å utnytte dette markedet.

Ja med loven i hand. Men hvis du legger merke til det - så er han i ferd med å stoppe dette. 

Gå til kommentaren
Det er alltid noen som eier en avis eller en TV-kanal.  Det er banal kunnskap. La meg derfor ta fra, teskjeen:   Spørsmålet var - lett omformulert - om du mener det er OK i et demokratisk land at den politiske ledelsen prøver å regulere pressens arbeidsmuligheter?

Det er helt ok å informere folket om hvilke maktstrukturer som ligger bak massemediene. Slik at de blir avslørt for både fake news og ensidig nyhetsformidling. JA det er helt om å avsløre og sette nyhetsformidler bås -slik at folk kan se hva agendaen til nyhetmedia er. Uærlige folk setter jeg ikke stor lit på, for ved neste korsvei, da er det du selv som blir rammet.

Hvis et nyhetmedia har mistet sin tillit på grunn av fake new, på grunn av gjentatte agenda-er om usannheter - ja da fortjener de å stå på gangen. De har spilt seg selv ut på sidelinja. De har seg selv å takke. 

Skriver en kritisk og sannheter om politikk og saker, hvor en søker til enhver tid å finne sannheten og ikke har andre agenda-er - ja da har ti en troverdighet.

Folk som lyver for å oppnå sin hensikt  - de er ikke bare karakterløse - de er også en fare for demokratiet - hvor hva er motivet bake det som sies og skrives.

 

DET ER HELT OK Å REGULERE PRESSE SOM LYVER; LAGER FALSKE NYHETER - DE FORTJENER IKKE EN GANG Å BLI KALT PRESSE.

 

Gå til kommentaren

Tror du at pressen i USA er fri?

Publisert over 4 år siden
La oss først koke det hele ned til basis (utgangspunktet for denne tråden):  Er du tilhenger eller motstander av at pressen skal være fri?  

Den er jo kjøpt og betalt..hallo våkne. CNN var en propaganda maskin for Clinton - ville du kalle det fri presse? en presse som er eid av store selskap - de fører dagsorden hva som skal sies og gjøres. Hvor har du det i fra at pressen er fri?

Gå til kommentaren

Publisert over 4 år siden
Ben Økland – gå til den siterte teksten.
Situasjonen i USA er ikke ulik. Bedrifter og enkeltpersoner over hele landet er temmelig avhengige av millioner arbeidsinnvandrere fra Mexico.

Her tror jeg du tar feil. Fri fylt av arbeidskraft har bare tjent de store internasjonale bedriftene. Du skaper det markeder du selv vil skape i et land. Norge trenger arbeidskraft som har kompetanse, ikke de som ikke har kompetanse. 80% av flyktningen har ikke kompetanse som etterspørres. De jobber i primærnæringer, butikker, etc. 

Poenget er at det er drivkrefter som ønsker globalisering - en slag skjønnhet bilde på at verdens ulike kulturer og tradisjoner kan leve side om side. Og hvor bedriftseiere kan plukke den billigste arbeidskraften - hvor grådigheten og egoismen råder.

USA er ikke avhengig av disse millionene av billig arbeidskraft,  det er bare skapt et marked for billig arbeidskraft - slik at de kan utnytte disse arbeidere. 

En venn av meg jobbet på en butikk som solgte sko. Han fikk riktignok provisjon, men hans timebetaling var 10 dollar i 2013. Han måtte ha to jobber for å klare å livnære sin familie.Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere