Rolf Østvik

Alder:
  RSS

Om Rolf

Følgere

Publisert over 9 år siden
Bente Haukaas – gå til den siterte teksten.

For kristen ungdom er det heldigvis greiere «kjøreregeler» dersom opplæringen frem mot ungdomstid har vært god. Disse vet da at Gud elsker dem som de er og at Gud verdsetter deres kamp mot den slags fantasier om de skulle ha slike. Jeg regner med at det også for kristen ungdom som evt skulle slite med den slags, er en liten trøst å vite at de ikke er alene om å ha det slik.

Kristen ungdom er nok ikke forskjellig fra annen ungdom med hensyn på BDSM. Og jeg regner med at de vet at Gud elsker dem og aksepterer dem slik de. Jeg håper også at de får nøytral informasjon, f.eks. fra denne brosjyren, slik at de forstår at dersom de har dragning mot noen av de tingene som beskrives der så er det helt greit og at de skal ikke trenge å kjempe mot dette.


Elementene som hører inn under det man karakterisere som BDSM spenner over et vidt område. Dere som mener at at Gud er imot BDSM kan dere fortelle hvilke deler rundt BDSM dere mener Gud ikke liker, hvorfor Gud ikke kan akseptere disse delene, og hvordan dere vet at Gud ikke liker disse tingene?

 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere