Tom Eivind Koveland

Alder:
  RSS

Om Tom Eivind

Følgere

Norge ut av EØS!

Publisert over 5 år siden

Vi forlanger en folkeavstemming om vi fortsatt skal være medlem av EØS.

Norge ble snikinnmeldt i EU via vårt EØS-medlemskap som desverre ble vedtatt uten folkeavstemming og med minst mulig margin i Stortinget. Etter Brexit åpner det seg nå helt nye muligheter for en ny organisasjon som vil handle med hverandre på like vilkår, og BARE det, for alle europeiske nasjoner som ikke vil være medlem i galehuset EU. Den politiske union har vist seg å være en demografisk katastrofe som flertallet av folket i samtlige nasjoner ikke vil ha ( kanskje med unntak av det svenske galehuset, men også der er ting i endring ). Snart vil det komme flere krav om folkeavstemminger fra Holland og Frankrike og Italia. Hvis en eller flere av disse også skulle melde seg ut, vil det snart bare være nettomottagere av EU- midler igjen, bortsett fra Tyskland selvsagt. Dette går jo ikke lenge og da har EU råtnet på rot pga. sin egen stormannsgalskap. Det var økonomien som knekket Sovjetunionen også i sin tid, om enn av litt andre årsaker. Den som neglisjerer økonomien for lenge, graver sin egen grav. Det er å håpe at EU-palasset, som forøvrig spriker i alle retninger det også, snart blir helt tomt for byråkrater som ikke betaler skatt og blir erstattet av skattebetalende representanter for en organisasjon som skal kun drive med handel. Fri flyt av arbeidskraft skal bli et fy-ord og det nye mantraet for asyl- og flyktningpolitikk skal bli at all hjelp skal foregå nærområdene. Der skal vi til gjengjeld være rause. En slik invasjon av folk som vi så i fjor høst skal bli en umulighet og kysvaktens skip skal patruljere Afrikakysten og returnere dem dit de kom fra. Da stopper denne trafikken av selv selv etter en tid. Måtte mitt ønske gå sånn nogenlunde i oppfyllelse.
Gå til innlegget

USA, mulighetenes land.

Publisert over 5 år siden

Det ingen i norsk presse trodde var mulig, har nå skjedd. Donald Trump kommer til å bli nominert som republikanernes presidentkandidat fordi Ted Cruiz har trukket seg. Det kommer nok også den tredje og siste kandidaren, Kasick, til å gjøre snart.

Så kommer tusenkroners-spørsmålet: Hvordan kunne det amerikanske folket trosse en samlet norsk presse som var helt samstemt i sine fordømmelser over denne ubehøvlede klovnen som ikke gikk av veien for å kalle andre med uttrykk som fikk alle til å sperre opp øynene, inkludert meg. Alle triks for å ta knekken på Trump prellet av som vann på gåsa. Til og med elitens siste desperate knep som hadde virket så godt i både Sverige og Frankrike ( to konkurrenter slår seg sammen for å ta knekken på den tredje), ble en gedigen fiasko. Så hvordan kunne dette skje? USA har alltid vært mulighetenes land for den som presenterer det rette budskapet til rett tid. For åtte år siden overtok president Hussein Obama etter George Bush som var en sammenhengende katastrofe, spesiellt økonomisk sett, for landet. Norsk presse var i ekstase da Obama vant valget. Jagland kunne ikke vente på noen konkrete fredsinitiativ før han tildelte Obama Nobels fredspris. Taler og gode initiativ var mer enn nok. Itillegg var jo Obama mørkhudet. Så da så. Obama var imidlertid ikke i stand til å gjøre noe fornuftig han heller. USA har stort sett forsatt i samme krigsspor, om enn i en npe mer tilbaketrukket rolle. Fortsettelsen av krigene og andre innrikspolitiske tiltak har imidlertid kostet mange dollar, noe som har medført at statsgjelden er astronomisk, ca 18.000.000.000 dollar. Atten tusen milliarder dollar. Dette er fryktelig mye penger, noe som bare er mulig gjøre ved å bruke statens monopol til å trykke penger. Så selv om norsk presses wonderboy ble valgt til president, har suksessen uteblitt. Hvordan kunne dette skje? Til tross for alle "suksesshistoriene" med afrikanske presidenter i Afrika har desverre glorien til Obama blitt svakere og svakere. Så nå satser norsk presse på at Hillary blir ny president. At hun er kvinne er et hovedpoeng. Alle tabbene feies under teppet. De vil nok Trump sørge for at kommer til syne igjen utover høsten. Og det er en av grunnene til at han vil bli valgt til ny president. En annen hovedgrunn er at han bryr seg om at mange har mistet jobbene sin pga. utflagging. Og globalismen er han heller ikke begeistret for. Til elitens store ergrelse. At store mengder mennesker er forbannet på eliten har de overhodet ikke skjenket en tanke. De lever jo i sin egen verden, fjærnt fra vanlige folk. Men det er alle disse tause, forbannede menneksene som vil avgjøre valget. Så får vi se hvordan det går deretter. En ting er imidlertid sikkert: Nobels fredspris vil han ikke få. Til det er han altfor frittalende.
Gå til innlegget

Terroraksjon i Brussel.

Publisert nesten 6 år siden

Det tok ikke mer enn fire måneder etter terroraksjonen i Paris før samme gruppering gjorde det tilsvarende i multikulturens høysete.

Terroraksjonen i multikulturens høysete Brussel har vært varslet fra flere hold i lang tid. Og de gjennomførte den helt som planlagt sannsynligvis. Terroraksjonen går nå på alle nyhetskanaler og den gjennomgående tonen er hvordan dette kunne skje. Surprise, surprise veldig mange er overrasket. Det er ikke jeg. De har bare gjennomført det de har sagt i lang tid. Det vil gå noen dager med kommentering, så vil NRK og alle de andre nyhetsmediene begynne med tåkeleggingsprosedyrene de alltid kommer med etter slike aksjoner. Terroraksjonen og dens ofre kan de ikke benekte, men at dette har noe med islam å gjøre har de i hvert fall hittil blånektet for. Og å ta til orde for å gjøre noe med det virkelige problemet, kommer de aldri til å nevne med ett ord. Når det er sagt, var det jo greitt at dette skjedde i EU-pampenes nærområde. Det som ikke var noe greitt, var at det ssv. bare uskyldige, vanlige mennesker som ble rammet. Sånn er det alltid, for de som har forårsaket masseinnvandringens galskap er sterkt bevoktet og kjører sikkert også i pansrede biler for sin egen sikkerhet. Det er alle de vanlige menneskene som skal få æren av å bære byrdene. Men det bryr ikke pampene seg om. Masseinnvandring skal vi ha om vi liker det eller ikke. Og våger du å protestere kommer venstrebermen med alle skjellsordene sine. Skal vi nå snart få høre andre toner fra pampene? Eller skal pianisten forsette å spille mens skuta går ned?
Gå til innlegget

Hamas myrder kollaboratører. Reaksjoner?

Publisert over 7 år siden

Jeg tar et tidligere innlegg på VD på alvor der vedkommende mener at man bør tenke over bruken av ordet "henrette". Kritikk av Hamas er mangelvare i norske medier.

Jeg leser på Nettavisen at Hamas nå har ryddet i rekkene etter Gaza-krigen. Godt og vel et dusin personer som var mistenkt for å være israelske kollaboratører ble offentlig skutt og drept av Hamas, en terrorisorganisasjon som vår forrige utenriksminister Støre førte samtaler med og som han prøvde å lyve seg fra, men ble avslørt på direkten av TV2. Rettssaken kan ikke ha vært hverken særlig lang eller grundig da det ikke er gått mange dagene siden krigen fikk en foreløpig slutt.

Hvis Hamas som organisasjon får noe mer kritikk for dette enn en enspalter på max 50 ord, vil jeg bli veldig overrasket. Og skulle kritikken også mot formodning vare i mer enn to dager, vil jeg bli enda mer overrasket. Dette gjelder både muslimenes fremste talerør her i landet Aftenposten pluss alle de tungt statsstøttede avisene og media.

Dette innlegget vil ssv. blir forbigått i stillhet, kanskje noen få støtteærklæringer, men ikke noe mer. Og så kan vi endelig ta fatt på vår fordømmelse av Israel igjen.......

Gå til innlegget

God jul til Jan Hårstad.

Publisert rundt 8 år siden

Hadde noen for et par år siden sagt at jeg skulle bli fast leser av en pensjonert ml-er, hade jeg nok ristet oppgitt på hodet. Men det er jeg altså blitt. Spesielt det han skriver om hykleriet på venstresida både i Norge og I resten av Europa når der gjelder innvandring, er verdt å merke seg. Tilstanden i den norske kirke er også urovekkende. Nå er snart alt tillatt der også. Hva blir det da igjen av samfunnsbevarende retningslinjer? Oppløsningstendensene i samfunnet er urovekkende. Men det vet bare de som leser utenlandske aviser/ser på utenlandske medier. Her i landet rapporteres så godt som intet og hvis det skulle komme en notis nederst på side 26, må man alltid sjekke med andre kilder for å kontrollere troverdigheten. Som regel blir man skuffet. Nei, aviser og journalister er ikke hva de var. I vårt naboland Sverige er det verre enn verst, der kan man uten videre gå ut fra at sannheten er noe bort i mot det motsatte av hva som blir rapportert av journalister i innvandringsspørsmål. Slikt lover ikke bra for fremtiden. Sannheten er krigens første offer blir det sagt. Av og til virker det som om det er en slags krig som blir ført her mot meningsmotstandere. Våpnene er foreløpig ikke Kalasnikover, men utfrysning, oppsigelser og et og annet "uskyldig" attentat. Nei, dette lover ikke bra. For øvrig ønskes og god jul og et godt nyttår til alle etterrettelige og ærlige journalister også. For det fins faktisk fremdeles noen.
Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere