Øyvind Årdal

Alder: 65
  RSS

Om Øyvind

Eg er busett på Stranda på Sunnmøre, er utdanna lektor og jobbar i ungdomsskulen og vaksenopplæringa.

Følgere

Publisert over 2 år siden

Takk for ein god og innsiktsfull artikkel! Ja, no treng vi verkeleg å be for Pakistan og dei som regjerer landet. Situasjonen kan fort komme ut av kontroll. Så må vi heller ikkje gløyme Saudi-Arabia og all vondskapen dei står bak. Her er det viktig både med bønn og internasjonalt press.

Gå til kommentaren

Nødvendig oppklaring

Publisert over 5 år siden

Nils Petter Enstad, i ditt første innlegg mente du at jeg kom med halvsannheter. Jeg venter fortsatt på en konkretisering av hva du sikter til. Så sier du at PDK har behov for å opprettholde uklarhet og forvirring om dette. Det er å snu saken på hodet. Vi er klokkeklare på hvor vi står når det gjelder samkjønnet ekteskap, både i samfunn og kirke. Hensikten med mitt innlegg var nettopp å få slutt på den uklarhet og forvirring som nå råder i KrF. Velgerne har krav på åpenhet i et så viktig spørsmål. Eller er det noen som har noe de vil skjule? Takk til dere i KrF som tydelig viser at dere står sammen med oss i dette! Vi setter stor pris på det. Så ville det være fint om du Nils Petter Enstad ikke går rundt grøten, men tilkjennegir ditt syn på denne saken. Både jeg, og sikkert mange andre, venter på et konkret svar svar fra deg.

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden

Hva slags halvsannheter har jeg kommet med her, Nils-Petter Enstad? Fint om du kan være litt konkret. Jeg kom med et par soleklare faktaopplysninger, og dessuten et spørsmmål til KrF. Hva hjelper det hva KrF vedtok for flere år siden. Spørsmålet er hva de mener idag. Det er det Hareide ikke vil si noe om. Man trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne hvorfor. Jeg forstår at du selv er med i KrF. Kanskje du kan svare på hvor du selv står i dette spørsmålet. Det kan vel ikke være noe poeng i et demokrati å hemmeligholde sine politiske standpunkter. Velgerne har krav på å vite hvor en politiker står i et så viktig spørsmål. 

Gå til kommentaren

Kunstnerboikott??

Publisert nesten 6 år siden

 Kunstnerboikott?? Har redaktøren i Vårt Land virkelig beveget seg så langt bort fra sine egne røtter? En sanger som er med på å formidle evangeliet på en kristen konferanse, står i en åndelig tjeneste, og er der ikke først og fremst som kunstner. Sangen er en viktig del av forkynnelsen, og det skulle være merkelig om Misjonssambandet brukte en forkynner som samtidig engasjerer seg i en kampanje mot deres eget grunnsyn i et så grunnleggende spørsmål. Honnør til Misjonssambandet for klarsyn og mot og terningkast 1 til Vårt Lands redaktør.

Gå til kommentaren

Treffende analyse

Publisert nesten 6 år siden

Hallgeir Reiten har en meget treffende og presis analyse av situasjonen i Israel. Svært skuffende av Vårt Land at de henger seg på disse urimelige anklagene om apartheid. Med dagens uhyre krevende sikkerhetssituasjon, er Israelerne bare nødt til å gjøre slike upopulære tiltak. De fortjener vår fulle støtte når de gjør hva de kan for å beskytte sin egen sivilbefolkning.
Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere