Siri Lill Thowsen

Alder: 81
  RSS

Om Siri Lill

Følgere

Publisert over 4 år siden

Takk for veldig informativ artikkel!

 Min kommentar gjelder undersøkelsene som blir vist til, og at det må være noe med måten spørsmålene er blitt stilt på i disse undersøkelsene. Mens Palestinian-Israel Pulse viser til at blant palestinere i Israel slutter 88% opp om en to-statsløsning, viser Peace Index at 56 av palestinerne i Israel støtter en en-stats 'løsning'. Dette 'henger ikke i hop', og hva er rett? 

Her kan tydeligvis den som ønsker å belyse fordelene ved en-stats-, hhv to-stats, -løsning, bruke de tall som best illustrerer egen argumentasjon.

Det kunne være interessant å vite om begge undersøkelsene har like stor tyngde og troverdighet.

Gå til kommentaren

Kjære MIFFERE, At dere gidder!

Publisert nesten 6 år siden

Denne tråden har forlengs opphørt å være en debatt, selv om dette er en debattspalte! Dere bare skriver til og for hverandre. Saklige innlegg blir møtt med så mye usaklighet og fordommer at ingen gidder å svare dere lenger!

Gå til kommentaren

Kommentarer fra Knut Nygaard

Publisert nesten 6 år siden

En debatt skal vel helst være saklig, skal den ha noen verdi, mener jeg. Det mener jeg at flertallet av motkommentarene til hovedinnlegget i denne tråden ikke er, men er både usaklige og har en aggressiv tone. Knut Nygard har kommentert min kommentar. Jeg har ikke noen tro på at det er noe fruktbart å inngå en dialog med ham. Han har alt gitt uttrykk for sin fordomsfulle oppfatning i sine kommentarer, ikke mist i kommentar 2, avsnitt 2. 

Gå til kommentaren

Hvor er FN og EU?

Publisert nesten 6 år siden

Alle kriger og konflikter kan løses, dersom mektige internasjonale aktører ser seg tjent med det. Israels okkupasjon av Palestina,  Vestbredden og Gaza og annekteringen av Øst-Jerusalem, må derfor være i storpolitikkens interesse. MEN, det må da være en grense for hvor mye ødeleggelser, vold og drap, særlig på palestinske liv og eiendom, og særlig palestinske barn og unge, og som hele verden er vitne til, som kan tjene storpolitiske interesser!? De som hevder at det er israelske liv som det i hovedsak går ut over, som i kommentarene over, er enten uniformert, eller uinteressert i å sette seg inn i det hele bildet! Det kan ikke være altfor vanskelig å skaffe statistikk over drepte og sårede israelere og palestinere! 

Før neste rabiate kommentar til angrep på påstått ensidig palestinsk vold, bør innsender ha lest tallene over drepte og sårede på begge sider!

Gå til kommentaren

Takk!

Publisert over 6 år siden

Tusen takk for innlegget, Kjetil Nilsen!

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere