Lukas F. Olsnes-Lea

Alder: 46
  RSS

Om Lukas F.

"Jeg er egentlig en høflig og straight person."

Ved Industrialist, Komponist og Forfatter: Bildet er en referanse til "blue chip" som jeg har fått tilskrevet mitt navn etter diverse bidrag opp gjennom tidene (og utenfor en viss tech-eyes ironi eller lign.).

Følgere

Fint skrevet, men pass på!

Publisert nesten 4 år siden

Fint skrevet, Ingrid, men jeg vil også komme med en advarsel. Onde mennesker har ikke plass for sympati. De synes sympati gir dem en invitasjon til å ødelegge den som gir sympatien. Så jeg vil si man må passe litt på når man snakker med andre "og gjerne bruke den 6. sans". Det å gi sympati for det som kan være onde handlinger kan gjerne sette en i dårlig situasjon fordi man da kanskje mister følelse med denne ondskapsfulle personens ofre. Bare fordi den ondskapsfulle presenterer seg betyr ikke at den skadede, usynlige er lite verdt av den grunn. En ny og avvisende holdning til ondskap og de som begår ondskap gir kanskje de gode glimt og muligheter for de som virkelig kan trenge samtalen og gi virkelig menneske og vennskap tilbake.

Ha en god helg!

Gå til kommentaren

Utopia og Løgnen

Publisert nesten 4 år siden

Utopia er godt innenfor rekkevidde ved juridisk drap på løgnen ved løgndetektorer, 5 metoder +++, brukt av diverse instanser som politiet, Spesialenheten for p.s., PST, etterretningen, ved ansettelser i viktige stillinger osv.

Se mer om f.eks. AVATAR her: https://phys.org/news/2016-12-lie-detecting-kiosk-future.html og generelt her: https://whatiswritten777.blogspot.no/2015/07/the-lie-detectors-improved-police-work.html.

Gå til kommentaren

Enig i endring - Misjon på mange måter ut!

Publisert nesten 4 år siden

Misjon er på mange måter ut synes jeg fordi Jødedommen, Kristendommen og Islam er grunnlagt av Abrahams etterkommere og deler derfor et religiøst fellesskap og vennskap. Bahai fra Iran følger like i hælene.

Og hvis man følger denne linjen helt ut iogmed denne globale Verden så synes jeg det er på sin plass å feire religiøst fellesskap og vennskap med alle (hvit-liste, EN: White-list) religioner, altså alle religioner som ivaretar en god nok etikk og moral og som har en "grei" religiøs tro (for eksempel overbevisning om Nirvana), uten at jeg trenger å bli ikke-kristen av den grunn.

Derfor altså en ny type økumenisme, "hvit-liste"-alle-religioner økumenisme! (Tenker nå jeg da!)

Bahai Faith: https://en.wikipedia.org/wiki/Bah%C3%A1%27%C3%AD_Faith

Ecumenism (økumenisme): https://en.wikipedia.org/wiki/Ecumenism

Abrahams folk: http://www.bbc.co.uk/religion/religions/judaism/history/abraham_1.shtml

https://en.wikipedia.org/wiki/Abrahamic_religions

Hindrer man ondskap i fremtiden så er en fullstendig religiøs Verden sikret! Lykke til!

Gå til kommentaren

Som før, å være imot våpen til befolkningen er å gi de styggeste mennesker i samfunnet en sjanse. Det blir selvfølgelig enda mer tvilsomt å være imot pepperspray til "alle".

Ellers er anbefalingen den samme for definitiv, mennesklig/moralsk fremgang, De 4 faktorer: revolvere, pepperspray, løgndetektorer (AVATAR) og (radio-baserte) "flyplass"-scanner-portaler (som gjennomstråler mennesker).

Gå til kommentaren

For det første er jeg fremdeles forundret over hvorfor ateister beskriver seg som ateister hvis de er opptatt av å være moralske uten Gud som jo vil si å være Humanist! https://en.wikipedia.org/wiki/Humanism.

Deretter finnes det faktisk vitenskap for det overnaturlige ved sjelen og telepati. Sjelen studeres best ved IANDS og telepati kan gjøres bedre gjennom psykologi og parapsykologi.

Dernest kan man stille spørsmål ved ateistene ved å tenke om de er "vorte"-religiøse (eller "friske schizofrene" som fungerer men sprø likevel).

"Vorte-/kreft-stoff"-religiøse her: https://whatiswritten777.blogspot.no/2017/10/being-religious-or-being-wart-religious.html.

Ateismen er "grunnlagt" ved dette dokumentet: https://en.wikisource.org/wiki/The_Necessity_of_Atheism_(Shelley).

Min mistanke går dithen at (personlig) umoral spesielt fører mennesker ut av religion og medmennesklighet og at de deretter fortsetter spiral-veien av ondskap "nedover" livet og til "Helvete" etter livet ved sin onde psykologi/mentalitet. Nå tror jo ikke ateister på "Helvete", men de har nok (generelt) noen oppfatninger om ondskap og umoralsk adferd.

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere