Odd Fagerbakke

Alder:
  RSS

Om Odd

Følgere

De Kristne og Kristelig Folkeparti

Publisert nesten 8 år siden

Jeg betviler ikke at dere som skal stemme på partiet De Kristne, tror selv at dere bidrar til å stoppe avkristningen av landet vårt med deres stemme til dem. Men jeg kan si dere at dere faktisk gjør det stikk motsatte!

                            
En stemme til De Kristne er bortkastet og vil havne i felles-bøtta for alle småpartiene som aldri kommer over sperregrensen. Deres stemmer vil da alle havne under ”Andre” på valgnatta. Lik det eller ikke, men det er sannheten.

De Kristne vil overhodet ikke klare å få de 130-140 000 stemmene de må ha for å komme på Stortinget. De vil kanskje,i beste fall, oppnå 7-8000 stemmer, som alle da er bortkastede stemmer. Dette vil igjen føre til at KrF kan miste mandater, som igjen da går til f. eks Arbeiderpartiet i stedet. På denne måten er det faktisk partiet De Kristne som bidrar til fortgang i avkristningen av landet vårt!

Det er dette som er sannheten, uansett hvordan man snur og vender på det. Det er ikke forbudt for kristne å bruke hodet! Så en bønn til dere som vurderer å stemme på De Kristne: Bruk fornuften! Ikke bli medansvarlige i en fortsatt avkristning av landet vårt. For det er dessverre det som blir resultatet av tusenvis av bortkastede stemmer til De Kristne. Det er en kjensgjerning! Jeg er klar over at KrF kunne vært enda tydeligere på mange ting, bl.a Israel, abort, ekteskapsloven osv. Men det går an å kjempe for dette innen partiet. Det er nemlig nytteløst å gå ut å starte et nytt kristent parti. Jeg mener dessuten at KrF nå er på rett vei med Syvertsen som en fantastisk parlamentarisk leder, og med nyvalgte Halleråker og Ropstad i sentralstyret. For oss som er opptatt av å bekjempe jødehat, støtte til Israel , og at kristne verdier skal få gjennomsyre politikken og samfunnslivet vårt , så er Krf et trygt valg.

Til slutt: Frukten av stemmene som går til De Kristne blir faktisk ikke annet enn at enkelte kristne politikere kan ryke ut av stortinget.

Tør du, med din stemme til De Kristne, være medansvarlig for det ?

Hvis ikke : Stem KrF!


                                                                            

 

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere