Sølva Nabila Saxelin

Alder: 45
  RSS

Om Sølva Nabila

Norsk muslim, hobbyblogger og elsker å skrive. Skriver ikke med akademia i fingrene, men skriver rett fra hjertet, via levra, som den gode nordlending jeg er. Jeg er 36 år, vært muslim i ganske så nøyaktig halvparten av de, kommer fra en ganske så pluralistisk familie, med en far som i alle fall var ateist hele oppveksten, selv om han har valgt noe annet nå, mor som var kristen fram til hun døde, og en bror som er rastafarianer. Gift inn i en familie som i all hovedsak er Jehovas Vitner er jeg også. Jeg jobber, har tre barn og er veldig aktiv i organisasjoner og utvalg her i byen hvor jeg bor.

Følgere

Publisert rundt 9 år siden

Må jeg minne henne om at hun ikke eier retten til en eneste orgasme?

Her skyter du i alle fall ikke bare over målet, men så langt utenfor at du ikke får corner engang. 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 9 år siden

Imamen vår her i byen er full av humor, men han sparer det helst til andre anledninger enn når han snakker om emner som konemishandling, svart arbeid, situasjonen i Syria eller andre alvorlige emner. 

Han var til og med til stede og åpnet høytidelig, ett somalisk moteshow en gang.  

Gå til kommentaren

Publisert rundt 9 år siden

Falt det ut noe i ditt innlegg, Robert?

Gå til kommentaren

Publisert rundt 9 år siden

I min mors begravelse valgte jeg å snakke rett til henne. Jeg spurte ikke noen på forhånd heller. Synes det var mer personlig, og ble mye bedre. 

Skulle kanskje gjort det, og fått min mors familie som ikke var i begravelsen, til å sensurere talen, for de mente jeg hadde snakket om islam, fordi jeg nevnte Profeten Abraham en gang og Profeten Mohammed i min siste setning. 

Men jeg trøster meg med at jeg måtte sende den til fem-seks stykker som var i begravelsen på mail etterpå, fordi de synes den var så fin.  

Gå til kommentaren

Må vi egentlig snakke om det?

Publisert over 9 år siden

Mitt tilsvar til om vi må snakke om hijab. http://blogg.muhajabah.no/?p=220

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere