Rut Beate Jørgensen

Alder:
  RSS

Om Rut Beate

Følgere

Om å synde

Publisert nesten 8 år siden

Er det virkelig så farlig å synde?

Kan noen svare meg på dette?

Hvorfor er det så farlig å synde når Jesus tok all vår synd på seg? Og hva slags synd dreier det seg om.

Gå til innlegget

La Gud dømme

Publisert nesten 8 år siden

Det er ikke vår sak å dømme derfor trenger vi å være kjent i Bibelen så vi kan sitere i fra den. Da lar vi Gud selv dømme.

Det er ikke vi som skal dømme sier mange og det er jeg enig i. Vi skal overlate dommen til Gud og det gjør vi ved enkelt å lese Guds ord. I Bibelen finner vi svar på alle spørsmål, den åpenbarer Guds vilje for oss. Og alt som strider mot Guds vilje er synd, men ikke all synd er til døden eller til frafall så sant vi angrer det i vårt hjerte. 

Når det gjelder spørsmål om homofili er Bibelen helt klar. Det er en vederstyggelighet for Herren, og de som gjør slikt skal ikke arve Guds rike. Les Rom1og 1.Kor 6,9. Selvsagt er de som lever slik velkommen til Guds hus, men de kan ikke være lærere eller tilsynsmenn i Guds menighet. De skal heller ikke stå på plattformen å synge for da gjør du menigheten uren.

Men det gjelder ikke bare de som lever som homofile, det gjelder også de gjengifte. Bibelen sier at dersom du er skilt skal du vedbli å være alene eller forlike deg med din mann eller hustru. Her er det Gud selv som dømmer og da blir det sånn. Det står helt klart at den som skiller seg og gifter seg med en annen bryter ekteskapet, og i 1.Kor 6.9  står det at ekteskapsbrytere ikke skal arve Guds rike. Det gjelder også om du selv ikke er skilt, men gifter deg med en fraskilt. Det er ikke hva jeg sier, men hva Gud selv sier og Han er større enn meg. 

Nei, jeg ønsker ikke å dømme noen, men bare advare ut i fra Guds eget ord. For Guds Ord står evig fast, det kan ikke forandres. Og det er jo Guds ord som skal dømme oss på den ytterste dag, om vi har trodd ordet eller ikke. Bryr en seg ikke om ordet går man følgelig fortapt for ingen kan frelse seg selv, selv ikke om ettermælet er aller så godt. Det kan virke brutalt, men det er Herrens eget ord.

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere