Jan Christensen

Alder: 52
  RSS

Om Jan

Har gått ett år på Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt. På min fritid er jeg engasjert i misjonsprosjekter i Sudan, Egypt og i Etiopia. Startet opp Ordet Til Unådde som er en tverrkirkelig misjonsorganisasjon i 2002. Ordet Til Unådde har webside: http://ordet.info/ Det begynte med at vi støttet en nyplantet menighet i den unådde byen Kostenetz i Bulgaria med husleie. Var på misjonstur til Bulgaria i 2001 og i 2003. Har ellers vært på misjonsturer til: Latvia, India, Tyrkia, Egypt, Sudan, Kenya, Etiopia, Bulgaria, Danmark og i forskjellige plasser i Norge.

Følgere

RE: RE: Fremdeles litt salvelse i døde?

Publisert over 11 år siden

 ja catrin var salvet, men salvelsen henter vi fra Jesus og ikke fra døde mennesker.

Om dette ikke er okkult, hva er da okkult?

06.06.10 kl. 22:32 skrev Turid Holta:
06.06.10 kl. 19:46 skrev Gunnar Lund:

”Så døde Elisja, og de begravde han. Også om våren det året kom flokkene fra Moab og plyndret landet. Slik skjedde det mens de holdt på å begrave en mann, fikk de plutselig øye på en flokk som kom for å plyndre. Da la de mannen ned i graven til Elisja. Men da mannen kom ned og rørte ved knoklene til Elisja, våknet han til live og sto opp på beina.” 2.Kongebok 13,20-21.

Cathrin Kullman var en kvinne som var sterkt salvet av Gud!

Gå til kommentaren

RE: Salvelse fra Gud

Publisert over 11 år siden

Ikke nok med at Hinn søker opp de døde, men de kontakter ham i visjoner og nattesyn!

I en TV-sending i sitt eget show, "This is Your Day" 11.juni 1997

- samt også gjentatt i en kampanje i Atlanta ikke lenge etter, forteller Hinn åpent at han fikk besøk av Kathryn Kuhlman i en visjon om natten. Dette skjedde året før, 1996 - samme år han dro til Roma for å holde kampanje. 

Hinn forteller at han så seg selv i denne visjonen komme inn i et rom, og der stod Kuhlman, og hun sa: "Følg meg!". Han fulgte så etter henne inn i et annet rom, og der stod Herren.

Da forsvant Kuhlman. Herren så på ham og sa: "Følg meg!".

Det er dette Paulus advarer om, og kalte "forførende ånder" - åndskrefter som kan gi seg ut som mennesker som engang har levd - komme med falske budskap, ofte falske evangelier og forutsigelser. 

Hinn forteller at han er en av de få som har fått utlevert nøkkel til å låse seg inn på gravmonumentene til Kathryn Kuhlman og Aimee Semple McPherson, som ligger på "Forest Lawn Cemetery".  De ligger i nærheten av hverandre.  Her beskriver han sitt inntrykk av McPhersons gravsted:

 " Hun var en slik kvinne at hennes grav har syv fot høye englestatuer som står foroverbøyd på hver side av graven, og med gullforgylt lenke rundt. Så utrolig som det er at noen dør, og vil ha engler rundt graven - så følte jeg en sterk mektig (terriffic) salvelse da jeg stod der.

Jeg skalv da jeg var der. Skalv over hele kroppen. Guds kraft kom over hele meg

...Jeg tror at salvelsen har forblitt over liket til Aimee.

06.06.10 kl. 19:06 skrev Turid Holta:

Salvelse fra Gud er ikke okult, og heler ikke å besøke et gravsted til noen avdøde man vet av.

Gå til kommentaren

RE: For barnslig for..

Publisert over 11 år siden

Ja han har rett i at jeg er ett barn, jeg er ett Guds barn.

Står at vi har fått barnekår, vi er Guds barn og ikke Guds voksne.

Jesus sa at dere skal bli som barn. 

05.06.10 kl. 20:34 skrev Turid Holta:

Men Arild gidder ikke snakke med slik "barn" som deg i hans øyne! Forstår teologen og bibelkjenneren godt. Men han kan jo godt se til barn i blant og da. Og det gjør han jo!

Gå til kommentaren

RE: Paulis og Johanes

Publisert over 11 år siden

Det er stor forskjell på å overgi mennesker til satan som lever i synd og som har fått flere sjanser til å omvende seg og på å forbanne kritikere på ett offentlig møte.

Disse som Paulus overga til satan var mennesker som hadde drevet med synd, og som flere hadde snakket med og som alikevel ikke ville omvende seg, de forsvarte synden enda de fikk flere sjanser. Er viktig at vi skiller her, det er ikke bibelsk av en forkynner å forbanne de som er kritiske på ett møte. Er forresten ikke rart at benny har så mange som stiller spørsmål med det han driver med.

05.06.10 kl. 20:30 skrev Turid Holta:

Det er å forbanne å sende folk til satan for tukt. det er å forbanne å kaste folk på sykeseng. dette var hva apostlene i bibelen gjorde Paulus og Johanes. Da er ikke de bibelvers du først kom med om å BARE vesigne fiender sanne. Du holdt frem bare det til å begynne med.  Det er flott om selv du kan se hele bibelen.

Gå til kommentaren

RE: Benny again!

Publisert over 11 år siden

Gjengjeld ikke ondt med ondt eller hån med hån. Nei, velsign heller, for dere er kalt til å arve velsignelse 1. peter 3. 9.

05.06.10 kl. 18:24 skrev Turid Holta:

Bibelns største apostler Johannes og Paulus fobannet sine fiender, da er det også bibelsk og forbanne. Les alt få med dere alt ikke bare det som passer.

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere