Hanne-Kari Havik

Alder:
  RSS

Om Hanne-Kari

Følgere

Publisert over 5 år siden

Jeg har kanskje ikke så stor tro på konspirasjonsteorier, men jeg tror allikevel at hvis man følger pengesporet, så kan man finne de som til enhver tid sørger for ufred, der hvor ufred finnes. En EU ambassadør har f.eks. gått ut og sagt at de VET hvem som kjøper olje fra IS i Syria, men vil ikke ut med hvilke land det dreier seg om.......av enn eller annen "mystifistisk" grunn...... http://www.abcnyheter.no/videoer/2014/09/30/208867/flere-eu-land-kjoper-olje-av-

Ett eller annet sted får de ihvertfall solgt den oljen sin. Kunne man bare få hengt ut de landene til spott og spe, ja......

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden
Søren Ferling – gå til den siterte teksten.
Demokrati skal der kæmpes for hver dag.

Akkurat det er det ihvertfall ikke vanskelig å være enig i. :)

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden

Ja, jeg vet sannelig ikke. Men så tror jeg, også, kanskje, at de merkelappene vi alltid har brukt på hvorvidt noe er sosialistisk eller borgerlig, kanskje ikke er så aktuelle lenger. Det jeg allikevel har merket meg, er at de rike har blitt rikere, og de fattige fattigere i de vestlige land.

Demokrati har vi tross alt ikke hatt så veldig lenge. Men tydeligvis lenge nok til at vi har tatt det litt for gitt at sånn skal det bare fortsette?

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden
For i den linken så står det nettopp det jeg skrev om, at antall trygdede IKKE har økt de siste 20 år.

Oi, gikk litt fort i svingene, jeg skulle nok skrevet det slik: antall trygdede i forhold til resten av befolkningen (altså prosenttallet), har ikke økt de siste 20 år.

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden
Søren Ferling – gå til den siterte teksten.
Det betyder at vi kan tilspørges, om magten ønsker det, men magten ligger hos jurister og dommere - ret meget som i islam - eller oplyst enevælde.

Jeg tror at for sterk styring fra EU overfor de enkelte land går ut over hvert enkelt lands suverenitet og folkestyre. Så det er et helt klart demokratisk problem. I følge denne artikkelen her, ihvertfall, så ser det ut til å gå i den retningen.

http://www.arbeideravisa.no/21-nyheter/nyheter/612-europa-er-pa-veg-mot-diktatur

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere