Mariann Martinsen

Alder: 46
  RSS

Om Mariann

Følgere

Publisert over 9 år siden
Asbjörn Alma@s – gå til den siterte teksten.

Det du gjør da er vel å skrive ditt eget evangelium, basert på alle de andre? Hva gjør du med direkte motsigelser? Jesu ættetavler? Røvern på korset, Jesu død osv?

Det ligger ikke noe motsigelser i det. Det står om to forskjellige røvere; Den ene var en angrende synder, og på den andre siden hang det også en røver, som prøvde å overse og latterliggjøre det verket Jesus gjorde. Du får lese historien, og se hvordan det gikk med disse to.
Bibelen kan tolkes, plukkes fra hverandre, men vi som er frelst, har fått en ånd som viser oss den hele og fulle sannhet. Det er en rød tråd gjennom hele Bibelen.
Du får gå tilbake og lese kommentar 99 fra meg, så ser du hva jeg svarte.
Frelseverket er det samme det, både i Matteus, Lukas, Markus og Johannes evangelium. Der du kan bli frelst av bare nåde, når du tar i mot Jesus kristus som herre i livet ditt.

Og dette tilbudet gjelder også til deg Asbjørn, hvis du tar det i mot i tro i ditt hjerte, kan du bli som den røvern som jesus sa "sannerlig skal du bli med til paradiset". Alt du trenger å gjøre, er å innvitere Jesus inn i hjertet ditt, og spørre feks "jesus, hva kan du gjøre for meg?".. Be så skal du både se og få:)
Jeg utfordrer deg til heller å se på hva Jesus faktisk gjorde for oss på korset, det er derfor historien er der. Se hva jesus faktisk gjorde for deg!

ha en god natt Asbjørn, det er lov å bli litt sånn nattredd når mørket setter inn.. Men sov trygt, for Gud er våken:)

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden

takk for gode ord også fra deg søster, nå venter sengen, selv

Takk i like måte:)

Selv vi sønderknuste må ha det, og vi kan trygt sove, for Gud er våken han:)

Ha en velsignet natt, og ønsker deg en herlig morgendag i Guds omsorg:)) god natt broder!

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden
Rune Staven – gå til den siterte teksten.

du er

Ler godt her- du har jo virkelig fått humorens gave:)) bra sagt!!!!

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden
Asbjörn Alma@s – gå til den siterte teksten.

Med vekslende hell da tydligvis :-))

spørs med hvilken øre man hører. ALt kan forvrenges vet du

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden
Asbjörn Alma@s – gå til den siterte teksten.

Har du noe svar på det jeg spurte deg om, eller er billige former for hersketeknikk alt du klarer?

Jeg har svart deg.. Men.. jeg er lei meg for at jeg glemte å svare på en ting. Du nevnte også at Lukas gikk i mot de andre evangeliene, jeg har aldri sett på noe måte sett noe motstridende i det Lukas forteller om evangeliet og jesus virke på jorden, i forhold til de 3 andre versjonene.
Men jeg ser heller at de utfyller hverandre, og de kom som du også kanskje kjenner til, fra forskjellig bakgrunn, og hadde vel med det også forskjellig måter å uttrykke seg på.
Og hadde i tilegg sett hendelsene ved forskjellige anledninger.
Derfor ser jeg også når VG, Dagbladet, Dags avisen skriver om en og samme nyhet- så trenger det ikke være motstridende selv om de skriver på forskjellige måter. For summen av Guds ord, er det som er sannhet. Man kan plukke ut en settning ut av meningen, og lage motstridende og egne tanker og egne meninger, men det er hva jeg kaller å bøye sannheten- og jeg tror ikke på at vi skal bøye sannheten, men sannheten skal bøye oss. Sette oss i rett stand, hvis ikke blir det som å kaste en pil midt på veggen, og tegne målskiven etterpå.

Men jeg tror på guds ord, som sannhet, ikke for at jeg skal herske over noen, eller trykke noen ned, men for å gi de som var fortapt, håp om frelse, og evig liv.

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere