brit halleland

Alder:
  RSS

Om brit

Følgere

Publisert over 9 år siden

Uff, bruker selv Voltaren (Diklonefac) og er bekymret hver gang jeg tar det, hva med noceboeffekten....

Noen av programmene er det greit å se sannheten om f eks dette detox-fotbadet.  Det har dukket opp en masse vidunderpiller mot slanking, røykekutt osv, og mye av dette (alt?) er nok humbug.

Det jeg reagerer mest på er latterliggjøringen av gamle utprøvde systemer som akupunktur f eks, slike som har et annet verdensbillede i bunnen og som ikke kan bevises med vanlige vitenskapsmetoder.

Vi som tenker slik/ser verden mer slik de gamle gjorde, føler (vet) at det mangler en dimensjon i dette programmet.

Han kunne gjerne ta for seg disse blodanalysene som er dukket opp, der man får se blodet sitt (?noens?) på en datamaskin og hei, se:  du har sopp og bakterier i blodet, spis dette grønne pulveret, koster bare etpar tusen for en boks etc......og Nicorette/Nikotinell og slike ting som folk blir indoktrinert med at de trenger (Du greier det ikke selv, er budskapet)

Bevissthetsoppfattelsen, eller definisjonen på bevissthet, er kanskje skillet mellom "troende"og skeptikere, de siste later til å mene at bevissthet er noe som blir dannet i hver enkelts hjerne, på samme måte som de da kanskje også burde tro at elektrisiteten er noe som blir dannet i hver enkelt lyspære. ??

Programlederen gjør ting han ikke kan.

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden

Godt at noen med erfaring sier i fra om denne "opplysningen"!  det har vært frustrerende å se hvor grunn programlederen selv er, og hvordan han jukser for å vise at alt alternativt er juks.  Det verste er at han kan ta fra folk håp.

Bravo, dr Lunden!  Og takk!

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere