Mads Tore Tengesdal

Alder: 64
  RSS

Om Mads Tore

En helt uvanlig gutt i sin beste alder, like over de 60. Jobber som overingeniør innenfor petroleumsindustrien. Er politisk konservativ, kristen men ikke religiøs. Er opptatt av å avdekke falskhet og hykleri i kristne miljøer, samt tilhenger av klar tale. Og mye annet ...

Følgere

Publisert nesten 4 år siden
Hvorfor vil Gud straffe?

Sikkert best om du fokuserer på Det nye testamentet, og da helst i våken tilstand.

Husk at profetering er til oppbyggelse av menigheten. Det som beskrives i innlegget har ingenting med profetering å gjøre. Det har heller ingenting med kristendom å gjøre.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 4 år siden

Hei Jan-Erik!

Joh 3:16-21 "For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin  Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå  fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. Den som tror på ham, blir ikke dømt. Den som ikke tror, er allerede dømt fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn. Og dette er dommen: Lyset er kommet til verden, men menneskene elsket mørket høyere enn lyset fordi deres gjerninger var onde. For den som gjør det onde, hater lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gjerninger ikke skal bli avslørt. Men den som følger sannheten, kommer til lyset, så det skal bli klart at hans gjerninger er gjort i Gud."

Så enkelt er budskapet! Om du velger å høre på Iron Maiden, Bob Dyland eller Carola Häggkvist har absolutt ingen betydning for din tro så lenge det er ditt hjertelige valg. Som kristen er det ditt hjerte (DHÅ) som bestemmer hva du ønsker å gjøre i livet.

Lykke til videre med Heavy Metall.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 4 år siden
hvem er egentlig "kristne"?

Hvorfor gjøre det så vanskelig?
Enhver som bekjenner seg til den kristne tro er kristen.
Enhver som selv sier at han er kristen, er kristen.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 4 år siden
Håkon Hovda – gå til den siterte teksten.
Flere tusten møtte opp og det antydes at kanskje så mange som over tre hundre tok i mot Jesus som sin Herre og Frelser. Om det stemmer så er det noe vi skal takk Gud for og glede oss over.

Takker for et godt innlegg.

Det siterte er nok dessverre et veldig godt og typisk eksempel som vi lett lar oss påvirke og bli manipulert av. Hvem kan vel si noe negativt om en TV-kanal, en forkynner eller et arrangement når det antydes at mange tilsynelatende blir frelst? Da stilner kritikken fort og effektivt, og disse kommersielle aktørene (stort sett) kan fortsette på samme måte som før, år etter år ...

Gå til kommentaren

Publisert rundt 4 år siden
Anne Jensen – gå til den siterte teksten.
Folk flest kan lese. Alle har tilgang på bibel og kan selv søke Gud, i den grad de ønsker det. Så, hva med å være en venn?

Takk for et fint innlegg Anne!
Og tenk om alle forkynnere hadde oppfordret sine tilhørere til selv å lese Bibelen istedenfor at mange av dem opptrer som et mellomledd til Gud, hvor de vektlegger sin egen subjektive tolkning av Bibelen. Dessverre er mange profilerte forkynnere mest opptatt av sin egen sekteriske tolkning.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere