Lisa Hasselberg

Alder: 39
  RSS

Om Lisa

Følgere

Helside VG: De Kristne forandrer Norge

Publisert nesten 8 år siden

Helsides annonse i VG 5.september DE KRISTNE FORANDRER NORGE

De Kristne vil være et kristent verdikorrektiv i en ny, borgerlig flertallsregjering sammen med Frp og Høyre. Våre viktige saker er:

1.OMKAMP OM EKTESKAPSLOVEN
Sterke krefter vil omdefinere ekteskapet, svekke biologiske bånd og gjøre barn til en handelsvare på voksnes premisser. Et ekteskap skal være en pakt mellom en mann og en kvinne. Barn skal ha rett til både far og mor. Og det biologiske prinsipp skal for all framtid være styrende i norsk familiepolitikk. De Kristne tar kampen, og vi tar den på dine vegne. Men du må gi oss en plattform å gjøre det fra.

2.TYDELIG STØTTE TIL ISRAEL
Midt i et turbulent område ligger Israel som et lysende eksempel på frihet, vekst og demokrati. De Kristne vil med sterk og tydelig stemme stå opp for Israels rett til å eksistere i fred og trygghet, og tale deres sak fra Stortingets talerstol. En avgjørende annerkjennelse vil være å flytte den norske ambassaden fra Tel Aviv til landets hovedstad Jerusalem.

3.ET RUNGENDE JA! TIL LIVET
De Kristne sier et rungende JA til livet, fra den første spede begynnelse i mors mage til en naturlig død ved reisens slutt. Vi vil gjøre alt i vår makt for å lage et samfunn der alle kan bli født, og få leve sitt liv i frihet og trygghet.


Bilde:
Trine Overå Hansen (1.kand Hordaland)
Partileder Erik Selle (1.kand Rogaland/Nord-Trøndelag)


De Kristne vil også:

 • Styrke norsk politi og nasjonal beredskap
   
 • Evaluere EØS-avtalen
   
 • Evaluere Schengenavtalen og styrke norsk grensekontroll
   
 • Si nei til Datalagringsdirektivet
   
 • At skolen skal ha et sterkt fokus på kunnskap og formidling av de verdiene
  samfunnet er tuftet på
   
 • Opprettholde nødvendig nasjonal matvareproduksjon
   
 • Ha en restriktiv alkoholpolitikk med sterkt fokus på rusforebyggende arbeid
   
 • Bygge ned byråkratiet vesentlig. Det må bli enklere, billigere og raskere å få saker gjennom offentlig forvaltning
   
 • Øke investeringer i kunnskap, forskning og infrastruktur
   
 • At innvandring til Norge må være bærekraftig, både kulturelt og økonomisk
   
 • Legge om norsk bistandspolitikk til investeringer og partnerskap, og prioritere grasrotorganisasjoner
   
 • Opprettholde en sterk nødhjelpsberedskap
   
 • Avvikle NRK-lisensen og redusere pressestøtten
   
 • Styrke samarbeidet mellom privat og offentlig tilbud i helse- og eldreomsorgen
   
 • Avvikle formueskatt, arveavgift og skatt på arbeidende kapital
   
 • Styrke familiens stilling og valgfrihetLES HELE VÅRT PROGRAM PÅ WWW.DEKRISTNE.NO

STORTINGSVALGET 2013 – STEM DE KRISTNE

Facebook: https://www.facebook.com/dekristne
Twitter: https://twitter.com/dekristne


Med vennlig hilsen
Lisa Charléne Hasselberg
4.plass Oslo

Gå til innlegget

Per Ståle Lønning støtter De Kristne

Publisert nesten 8 år siden

Den hardtslående og populære programlederen og journalisten Per Ståle Lønning roser programmet til partiet De Kristne.

Jeg har fått tillatelse til å sitere hva Per Ståle Lønning i august skrev på sin Facebook-side:

I dag fekk eg tildelt programmet til De Kristne, av ei hyggeleg kvinne som delte det ut, her på Leirvik på Stord. Ho var ikkje påtrengande, ikkje argumenterande og innpåsliten, som mange som står på "stand" for andre parti, ofte er. Ho ville ikkje overtyde meg om noko, ho ville berre gje meg programmet deira.

Eg tok høfleg imot. For; når du blir høfleg behandla er du høfleg tilbake.

Eg har lese programmet; og eg vil seie som Peer Gynt sa, etter å ha overhøyrt "Prestens tale": "Se DET, det kaller jeg kristendom!"

De Kristnes program: http://dekristne.no/handling.html#Justis og beredskap
Kjernesaker: http://dekristne.no/hvorfor.html
Her kan du teste om De Kristne er partiet for deg: http://dekristne.no/fordeg.html

Å stemme utfra hjertet, på det beste programmet, er det eneste taktiske. Stem på De Kristne – partiet du savnet ved forrige valg!

Med vennlig hilsen
Lisa Charléne Hasselberg
4.plass Oslo

Gå til innlegget

Kjell Elvis stemmer De Kristne

Publisert nesten 8 år siden

Kjell 'Elvis' Bjørnestad forteller hvorfor han stemmer partiet De Kristne.

I 'Norge I Dag' kan vi lese:

«- Det virker som de har et veldig utviklet lederskap: De stiller til valg i de fleste fylkene [alle 19 fylkene], har en god plan og er tydelige, sier Kjell Henning Bjørnestad. Han føler seg derfor veldig komfortabel med både ledelsen og partiprogrammet. På spørsmål om hvorfor han har valgt å støtte de, svarer han at det kommer av flere årsaker.

- De står tydelig opp for ekteskapet og de stemmeløse, altså barnet i mors mage, forklarer Bjørnestad og fortsetter: - De står tydelig opp for Jesus tilbake i skolen, for Israel sin rett til å eksistere og for at en ikke skal ha homofile i kristne verv. De står tydelige der KrF anser ekteskapssaken for tapt.

Kristen filosofi
At KrF ønsker å samarbeide med Venstre har han lite forståelse for. Det blir det ingenting av når et parti ikke står for et bibelske grunnlag, sier han, og sikter til samarbeidet.

Sitter på gjerdet
Bjørnestad synes det er problematisk at mange nordmenn er flaue over kulturarven og at de bor i et rikt land og har det så bra. Det er for han en gåte.

- Se på Hans Nielsen Hauge. Han reiste rundt og startet bedrifter og forkynte Guds ord.

Det er fordi det er mange uten Jesus i hjertet, som ikke forstår at landet ble bygget på Gudsfrykt og nestekjærlighet, konkluderer Bjørnestad. Han presiserer at det ikke er KrF de kjemper imot, men den rød -grønne regjeringen.

Det sitter mange hundretusener av kristne på gjerdet, og de kan man få vekket opp med en god plan, mener han, og stiller et nytt spørsmål: Hvordan skal en bygge et land uten Jesus? Det er Jesus som er bygningssteinen i samfunnet. Jesus sa: «Søk først meg, så skal dere få alt det andre i tillegg.»

Betydelig konkurrent
-Bare vi får et mandat på Stortinget, så vil alle kunne se at det er et nytt parti der. Da kan vi bygge videre på det, og virkelig gjøre en forskjell, sier Bjørnestad, som synes partiet har fått en god start.

Han vil at de kristne partiene skal samarbeide, og fremhever at det er viktig å få til en dialog, så kreftene kan forenes. Med landets kristne mener han at de kristne partiene tilsammen kan utgjøre en tydelig forskjell.

Alle har et ansvar
Bjørnestad forsikrer at han ikke er en politiker selv om han høres slik ut. Men jeg vil gjerne bruke mitt navn og min påvirkningskraft så mye jeg kan, sier artisten, som føler at han kan bidra på mange forskjellige måter. Samtidig poengterer han at alle har et ansvar for morgendagen.

-Bruker man ikke stemmen sin, har man ingen rett til å syte og klage. Av partisaker er det spesielt tre saker Bjørnestad brenner for: Familien, Israel og de ufødte barna.

Han mener at familien er det viktigste, ettersom det er her en legger strategien for morgendagen.

- Det er en ekstremt viktig sak å kjempe fordi familien er limet i samfunnet. Vi må ha en familie der barn er trygge og har en mor og en far. Han sier til Norge IDAG at han bare har fått positive reaksjoner på sitt politiske utspill.

-Folk er overrasket over at Kjell Elvis, som er en rocker, er en kristen.

Bildetekst: Om du ikke har en kristen filosofi intakt, hvordan skal en da kunne stå tydelig for de kristne verdiene? spør Kjell Bjørnestad» http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=23033


Følg oppfordringen fra helside i dagens VG og Stem De Kristne du også – slik som Kjell Elvis, Nina Karin Monsen og mange, mange flere. Dette er partiet du savnet ved forrige valg!

Med vennlig hilsen
Lisa Charléne Hasselberg
4.plass Oslo

Gå til innlegget

Nina Karin Monsen stemmer De Kristne

Publisert nesten 8 år siden

Filosof og vinner av Fritt Ord-prisen, Nina Karin Monsen, anbefaler alle verdibevisste å stemme partiet De Kristne.

Det er gode nyheter at en slik tungvekter nå tar bladet fra munnen og høylytt kunngjør hennes støtte til partiet. De Kristne har et bredt og nøye gjennomarbeidet program, og nå viser også Nina Karin Monsen at hun er en av de mange som anbefaler dette.

I 'Norge i dag' kan vi lese:

"POLITIKK: Den kjente filosofen, Nina Karin Monsen, har bestemt seg for å stemme på partiet De Kristne, og anbefaler alle verdibevisste å gjøre det samme.

Jeg gir i år min stemme til partiet De Kristne. Det er et nytt parti med et flott program. De er det eneste partiet, det jeg kjenner til, som har gitt omkamp på ekteskapsloven høy prioritet.

Det er filosof og vinner av Fritt Ord-prisen som sier dette til Norge IDAG noen få dager før valgdagen.

Jeg mener at ekteskapsloven må reverseres. Det er den viktigste sak for familien, samfunnet, barna og dermed fremtiden. De Kristne er det eneste partiet som prioriterer denne saken høyt. En stemme på De Kristne er dermed fremtidsrettet, fastslår filosofen og kommer med en tydelig oppfordring:

Jeg anbefaler Norge IDAGs lesere å gjøre som meg: – Stem De Kristne ved dette valget."

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=23021

Vær med å gi dine verdisaker slagkraft! Stem De Kristne nå – det er et verdivalg!

Med vennlig hilsen
Lisa Charléne Hasselberg
4.plass Oslo

(Liker du innlegget? Takk for at du trykker på Facebook-knappen under)

 

Gå til innlegget

De Kristne advarer mot Krf og alle partier

Publisert nesten 8 år siden

Dette er et svar til avisskriverier om Krf som advarer mot De Kristne, fordi Krf kan miste mandater.

En dame skrev nettopp på Facebook: «Endelig skal jeg stemme med god samvittighet. Få god samvittighet du også og stem De Kristne!»

Det er ikke noe nytt at mange lukker det ene øyet når de velger parti å stemme på – de stemmer såkalt taktisk. Nå kan du slippe det. De Kristne er partiet du savnet ved forrige valg!

De Kristne er et sentrum-høyre orientert parti, og kort sagt kan man si at De Kristne befinner seg i skjæringspunktet mellom Krf og Frp, men hakket nærmere Frp. Eller man kan si at De Kristne har økonomipolitikk á la Frp og verdipolitikk á la Krf under Kåre Kristiansens tid på 70- og 80-tallet. (Men De Kristne er ikke for medlemskap i EU)

Jeg, som en representant for partiet De Kristne, advarer herved mot å stemme på alle andre partier enn De Kristne, så ikke noe parti skal ødelegge for De Kristnes mandatsjanser. Dette er for å sikre at folk stemmer fram det beste politiske programmet Norge har sett på veldig mange år. (Se http://dekristne.no/)

Kanskje har du fått merke at det partiet du stemte ved både forrige valg og valget før der, ikke resulterte i at dine saker fikk gjennomslag i norsk politikk. Å stemme på et parti som av forskjellige årsaker ikke blir med i regjering, er en bortkastet stemme! Da anbefaler jeg heller å stemme De Kristne som virkelig ønsker å gå i regjering med Frp og Høyre. Og jeg regner med at alle legger merke til at det i et noe borgerlig rot, ser ut for å mangle et parti for å sikre kristne verdier og flertall i den nye borgerlige regjeringen. De Kristne er det partiet!

Jeg har personlig tatt kontakt med nestleder i Frp, Per Sandberg, og gjort oppmerksom på partiet De Kristne og politikken. Han hadde allerede hørt om oss. Både Siv og Erna vet godt om De Kristne og regjeringsplanene våre, og dette må de ta stilling til etter valget – fordi du stemte De Kristne.

De Kristne ønsker å gå inn i regjering som et verdikorrektiv i de største og viktigste spørsmålene, og der vil vi ikke rikke oss av flekken. Og med De Kristne på vippen for deg, vil vi få mye mer innflytelse enn prosentoppslutningen tilsier – fordi regjeringen da faktisk blir avhengig av De Kristne for å ha en flertallsregjering.

Hvis du er mest enig med De Kristnes program, er det eneste taktiske å stemme på De Kristne! Vi er partiet som ikke vil backe ut og gå imot vår egen politikk – og absolutt ikke i posisjon. De Kristne er partiet som vet hvilken vei de vil og som går stødig. Kanskje noen ganger sakte – men sikkert. Vi vil aldri gi opp kjernesakene våre – heller ikke i praksis.

Vi er partiet som flytter fjell, sten for sten, og som ikke gir oss, men som i møte med den politiske virkeligheten vil søke praktiske og smidige løsninger som flytter grensesteinene i den retningen vi ønsker.

Hvis det er De Kristnes politikk du vil ha frem, må du stemme De Kristne nå, og ikke vurdere noen av de andre partiene – uansett hva de måtte være. Forhåndsstem gjerne.

Og vit at dette er tiden! De Kristne har ikke råd til valgkamp og fullt trøkk i fire nye år, og Norge trenger et systemskifte nå! De siste åtte årene med rødgrønn regjering, nedbygging og avkristning har gitt mye som det haster å ta fatt på og rette opp i.

Om du vil ha inn på Stortinget, og i regjering, noen som vil kjempe for at Norge også i framtiden skal være tuftet på den kristne kulturarv, frihet og trygghet for enkeltmennesket, ansvar for sin neste og omsorg – da er valget enkelt: Stem De Kristne! Det er et verdivalg, og det er nå det gjelder!

Det nytter at akkurat DU stemmer – det har alt å si! Bare spør Lars Sponheim. Han manglet kun noen få stemmer for å få Venstre over sperregrensen. Hver eneste stemme teller!

Med vennlig hilsen
Lisa Charléne Hasselberg
4.plass Oslo

Ps! Husk å trykk på 'Facebook'- og 'Bra'-knapp under her! Tusen takk skal du ha!

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere