Kjell Bjørn Veland

Alder: 73
  RSS

Om Kjell Bjørn

Litt om meg selv.

Jeg vokste opp i en liten bygd der alle kjente alle.
Jeg hadde kristne foreldre som lære meg om Jesus og det bibelen lærte om han.
Dette fikk jeg også tidlig lære om da jeg gikk på søndagsskolen og i skolen også.
Det var ingen kirke i bygda vår så alt som hadde stort sett med kristen aktivitet var på bedehuset.
Jeg var bevist i min barnetro på at jeg ville hører Jesus til.
Jeg var ca 12 år gammel da jeg gled gradvis fra han, og gikk ut i den kalde ugudelige verden, og sølte meg skikkelig til, men som den onde og de elder guttene sa, at dette var virkelig å leve livet, det var altså en løgn.
Jeg kom tilbake til Jesus da jeg var 20 år gammel og har fått lev med han i gods dager som i de onde dager.
Jeg ser meg selv som ingen ting har i meg selv og ser at jeg har alt i Jesus.
Jeg tror at jeg ligger i graven til han roper meg på navn ut derfra og gir meg et herlighets legeme som er evigvarende.
Dette legemet er da likt med Jesus herlighets legeme som han også fikk da han døde og sto opp fra de døde.

Følgere

Kampen om Israel

Publisert over 7 år siden

 

Her drar de fram gang etter gang at det er på grunn av de er okkuperte dette skjer at disse folkene blir aggressive, vi hørte ikke så mye om at de var aggressive når Jordan okkuperte dem fra 1948 til 1967.

Men så lenge der ikke er noe land og folk som har vært i besittelse av dette området som vi diskutere her så kan det umulig være en ulovlig okkupasjon.

Etter at jødene gikk seirende ut av 6 dages krigen så beholdt de de stedene som var utsatt for nye angrep fra sine fiender og som var vanskelig å forsvare seg mot.

Vi ser også med hvilke krefter som ligge til grunn i de andre land rundt Israel slik som Syria og Irak der denne såkalte religion som er islam og dere gud er Allah råder grunnen og ikke bare de land men mange land som har denne religion lider mye.

(Moderator2 har fjernet flere linjer som er i strid med Verdidebatts rettningslinjer. Overskriften er forandret av samme grunn. Resten av innlegget får stå)

Gå til innlegget

Hamas viste muskler

Publisert over 7 år siden

Etter å ha sett på NRK tv om tilstanden blant de som bodde i kromerlige forhold og klager på FN og alle andre for at ikke det blir noe frat på oppbyggingen, og at med den farten så kommer det ikke å bli ferdig for om minst 20 år.Sement var det også lite av.Når en da ser hva Dagen.no skriver her så er det hjerteløst av disse bantitene å se hva pengene blir brukt til! ”Hamas viste muskler da den væpnede islamistbevegelsen markerte sin egen 27-årsdag på Gazastripen med militærparade, droneoppvisning og nye løfter om Israels ødeleggelse.

Drøyt 2.000 svartkledde, maskerte krigere fra Hamas' militære fløy, Qassam-brigadene, marsjerte gjennom gatene søndag. De viste fram bombekastere, raketter og tre eksemplarer av det som ifølge Hamas selv var langdistanseraketter.

En drone med Hamas' symboler var utstilt på en lastevogn, mens et annet ubemannet fly fløy i lufta over – sammen med et israelsk kampfly. Det israelske luftforsvarets fly var på vingene for å overvåke dronen, men den krysset ikke inn i israelsk luftrom, ifølge Jerusalem Post.”

Gå til innlegget

Kunne Jesus synde? Kan Gud synde?

Publisert over 7 år siden

 

 

Jeg sa vel nei til dette spørsmålet og trodde jeg hadde også bibelsk grunnlag for det.

Men med de innvendinger som ble framstilet om at (Jesus kunne synde) så kunne det gjerne vært greit og ta dette opp i en egen tråd, for ikke å avspore for mye tråden om antikrist.

Når vi snakker om at Jesus var sann Gud og sant menneske, så forstår jeg det ikke slik at han er 100 % menneske og 100 % Gud i to personer, men i en person.

Hvis Jesus er Gud, eller guddommelig så kan vi da spørre, kan Gud synde?

Gå til innlegget

Jeg er veien sannheten og livet.

Publisert over 7 år siden

 

 

Joh 14,4-6 Og dit jeg går, vet dere veien." 5 Tomas sier til ham: "Herre, vi vet ikke hvor du går. Hvordan kan vi da vite veien?" 6 Jesus sier: "Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

<1, 14; 10, 9; 11, 25>

 

Det sies at det er mange veger til Rom og det sies vel også om at det er mange veger til himmelen.

At det er mange veger Gud føre et menneske til troen på Jesus er sant nok, men når det er sagt så er der ingen veger som føre videre til den evige salighet og glede i det himmelske paradis utenom Jesus.

Menneskene er meget opptatt av å finne sin egen veg til denne gode plass etter sin død, en veg som passer deres kjødlig egen vilje.

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere