Karl-Johan Kjøde

Alder: 36
  RSS

Om Karl-Johan

Jobber som generalsekretær i Laget (NKSS).

Følgere

Publisert nesten 3 år siden
Så eg tenker på at Laget ikkje kan klare å gje ei kristendomsforståing åleine, som skal vere berekraftig for unge menneske som utviklar seg vidare, lærer, gjer erfaringar, får vidare horisontar. Må ein ikkje heller spele si rolle, sjå sine avgrensingar, og peike utover seg sjølv, til andre og djupare samanhengar

Takk for gode tanker. Jeg er saktens enig i at Laget ikke kan eller vil stå alene. Derfor var det viktig for meg å nettopp avslutte innlegget med en appell til samhold innad i Guds kirke. Der spiller Laget sin rolle, men kun som et av flere instrumenter som Gud kan lage vakker musikk av.

Gå til kommentaren

Ingen motsetning

Publisert nesten 3 år siden

Jeg ser ingen motsetning i å forkynne Ef. 2,8-9 og samtidig være opptatt av trendene i tiden. Det tror jeg ikke Paulus gjorde heller, da han skrev brevet til Efeserne.

Gå til kommentaren

Bibelskolen i Grimstad

Publisert over 10 år siden

Hei Karin,

Jeg begynte å jobbe som lærer ved Bibelskolen i Grimstad sommeren 2010 og har til nå hatt en kjempeflott opplevelse av skolen, miljøet og undervisningen her. Kan absolutt anbefale den på det varmeste, og er det noe så bare ta kontakt.

Vi skal ha en åpen helg 18-20. februar som elevene på skolen står for, har kan du delta og få et innblikk i hverdagen her.

http://www.bibelskolen.no

KJ

 

Gå til kommentaren

Publisert over 10 år siden
Sissel Johansen – gå til den siterte teksten.

Den skjønner jeg godt var litt vag :) Den var ment som et lite morsomhetsforsøk overfor Torsteins henvisning til Paulus`ord som er sitert her. Det kunne minne om en tid mange koner ofte gruer for, kalt fotball-VM :)

Hehe, egenerfaring?

Gå til kommentaren

Svar

Publisert over 10 år siden

Torstein: Paulus sine ord er kanskje basert på egenerfaring, og brent barn skyr som kjent ild :)

Sissel: Fotball-VM?

Hans Petter: Foreslår du setter deg bedre inn i en sak før du kommenterer den neste gang, da sparer du deg selv for mye tid :)

Espen: Takk for klargjøringen.

Navnet er helt bevisst valgt for å poengtere både at porno er utbredt i bruk blant kirkens menn og kvinner, men også fordi vi tror kirken har noe den skulle ha sagt i forhold til det. Det er kirkens oppgave å veilede omkring dette - dessuten er navnet tabloid nok til å i seg selv skape blest omkring et viktig tema.

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere