Verdidebatt

Ja, hvorfor ikke?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Carl I. Hagen vil bli ordfører for Oslo, og kritikken går ut på at han ikke vil makte å virke samlende for Oslos befolkning. Nei, han vil ikke virke samlende for de innvandrerne og de menneskene som ikke ønsker å jobbe, men snylte. Han vil ikke virke samlende på bakvendte mullaer, eller for politikere fra andre partier som forakter Frp.

Han vil derimot virke samlende for mange nordmenn, ettersom Frp er et veldig stort populært borgerlig parti. Og det Frp og Høyre styrer jo allerede i et mindretallsbyråd i Oslo.

Det er da ingen som tviler på at Hagen med sin lange erfaring ikke er kompetent til å gjøre jobben, det er vel heller hva de påstår at han representerer. Hagen ønsker forandringer i Oslo, han ønsker mer trygghet og å stille folk til mer ansvar. Dette støtter jeg ham i, og i og med at den politiske kjempen har holdt på så lenge, og bygget opp sitt parti så sterkt, synes jeg det bare skulle mangle at han skulle få prøvd seg som statsminister (om han vil dèt da) eller i det minste ordfører i Oslo.

Om folket vil ved neste lokalvalg, må nok Fabian Stang skygge banen, uansett hvor lite Høyre måtte like det. Kanskje til fordel for en med adskillig lengre tid i politikken.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt