Verdidebatt

Kilden

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.
Vil dere vite kilden min? SPIS, tygg, DRØVTYGG, dvel og lev de to tegnene på profilbildet og du finn din egen melk og honning.

Profilbide fram til i dag vært et bilde tatt i fra toppen av Godøya og ned gjennom "Hundegjelet" en strålende sommerdag i 2008. Den dagen revnet det kristne grunnfjellet fra øverst til nederst slik som sprekken på bildet, den 1700år tykke kristne tåkebanken som har hindret meg i å legge ut i "min båt er så liten" sprakk og avslørte et lys på innsiden som bare den som absorberer mitt nye profilbilde kan forstå.
   Kilden er Skaperen El, Allah – Roten, Elohiym – Gudene (på kristent Gud), JHVH – Herren, Adonay – Jesus, osv, osv, kjært barn har mange navn, det navnet jeg i oppveksten fikk lære var, GUD. Har vart mitt følge fram til denne dagen da trollet sprakk, Gud har nemlig flere sider og dess mer du spiser de to bokstavene dess mer intimt blir Navnet.
   Noen liker det høyhellige navnet "Faderen", andre bruker bare "Gud", de litt karismatiske anlagt sier "Far" mens de mer tøffe sier "I Jesu Navn!", for min del nyter jeg å ha blitt venn med denne ubegripelige skapningen som skapte seg selv på grunn av meg så jeg bruker navnet .. som du må finne selv :-] , "pappa" er en bra start for den som er redd den schizofrene skapningen.
   De to tegnene som heter AlefTav er hebraiske bokstaver, A – T, de er begynnelsen og enden på det hebraiske alfabetet, satt sammen til et ord er de aldri oversatt til noe annet språk, men brukt over 5000g i Toraen og 8 -9 tusen g i hele bibelen. Alt som skjer i vår verden skjer ikke uten at denne spirituelle signaturen har godkjent hendelsen, i virkeligheten er dette genetiske koder som styrer alt. En energetisk utladning mellom de to ytterpunktene kalles i kristendommen for DHÅ´s verk, i bibelen kalles det Skaperkraft som skaper det det nevner. Ordet er hos Skaperen først som tanke med et uendelig potensial, så kommer det fram som et Ord (det kaller vi en innovativ setning, en idé) og de tankene som er kodet inn i ordet starter skaperprosessen som utgangstanken hadde. Er det du som er skaperen vil du bevege deg i pakt med det du tenkte og koke morgenkaffe, da har du brukt noe av energien / intelligensen / ønskene som er skjult i disse to bokstavene.
   AlefTav er årsaken til at Abraham har fått navnet "de Troens far", han ble i sin tid identisk med Skaperen og tenkte de tanker som en Skaper tenkte. Obs! obs! det er ikke den blinde religiøse troen det er snakk om, den troen som tror at Gud finnes og vil svare på bønn. Jacob mediterte på dette ordet da han så himmelstigen, brukte noen år på å klatre opp og overvant Elohiym. Obs! igjen, du kommer ikke dit ved å smile, tenne lys og i selvmedlidenhet håpe på frelse, -sorry. Jesus Klippen signerte Klippen med denne koden da han bøyde seg ned i Joh.8, det eneste skriftlige "bevis" han etterlot seg, som kvinnen og disipler har lest og forstått siden Abraham konstruerte dette språket, for å undervise oss om overjordisk virkelighet. "Alt er gøymt i det eine Ord –Jesus" sier sunnmøringen (hysj ;-)) han skulle bare visst at Ordet er tatt vare på under gullkuppelen til Klippemoskeen. Våre 5sanser kan ikke oppfatte virkeligheten som er utenfor vår boks, derfor kan heller ikke Kristendommen fange Gud i sin grisebinge, Muslimene klarer heller ikke å temme Allah og sette han på bås, Jødene bygde både Telt og Tempel for å holde han innestengt, men Jesus anbefalte å rive skiten så skulle vårt hjertes intelligens bygge det opp igjen på tre dager.
   Som rævdilter har jeg lite greie på hva de voksne steller med, men du verden for en forskjell fra det å være kristen i ødemarken og dritunge på andre sia elva. Før var jeg skamfull for å si at jeg var kristen, selvsagt var jeg flau over  "min jesus", men etter at jeg begynte å grynte på blogg så smigres jeg av å bli kalt satan, demontilbeder, judasprest på ville veier, gnostiker og gud vet hva hvilken agenda vi kristne har med å lagre opp slike banneord i vårt indre. Dere som vil ha en kildehenvisning kan nå rive mine mest intime notater i filler og tenke på at Jødene, som har overlevd tusenårig forfølgelse, tortur og gass –utført på grunn av gode kristne innovative skapertanker- fortsatt lever og leverer på grunn av AlefTav.

Ps: Jøde betyr; "Den som tar imot den spirituelle kommunikasjonen fra skaperverket blir sensitiv i sin bevissthet, friheten som følger av dette gir kraft til å realisere (det uendelige) potensial, det horisontale vennskap med Skaperen gir ny (evig) begynnelse."

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt