Arnfinn Clementsen

45

Bekjennelsesparagrafen

Publisert: 24. aug 2010

Etter det dårlige valgresultatet for Kristelig Folkeparti for snart ett år siden, har partiets strategiutvalg jobbet med partiets framtidige politiske linje, ikke minst i forhold til det å være et kristent parti. Et høyst nødvendig arbeid. En av konklusjonene så langt er at utvalget anbefaler å fjerne den etter hvert omstridte bekjennelsesparagrafen som sier at du må være en bekjennende eller personlig kristen for å ha tillitsverv i partiet. Jeg støtter denne konklusjonen!

Hva så? Selvfølgelig må partiets tillitsvalgte og kandidater til politiske verv slutte seg til et verdidokument. Dette dokumentet må tydelig og vise hvilke grunnleggende verdier partiet bygger på. Dette må selvsagt bygge på samlende og grunnleggende verdier fra Bibel og kristen tro. Det skal bli spennende å se hva strategiutvalget og partiets ledelse kommer opp med her! Det vil avgjøre partiets framtid!

Les mer på min blogg www.clementsen.org

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere