John Sverre Nordahl

11

Normalfamilien - en klam norm?

Publisert: 19. aug 2010

Norske barn skal nå utsettes for en radikal homoideologi - både i barnehagen og i skolen. Regjeringen ønsker at alle norske barn skal programmeres til å skjønne at det er flott å være farløs eller morløs. Å ha en medmor i stedet for far skal fremstilles som normalt, naturlig og bra. Foreldre, lærere og elever som mener at barn har rett til mor og far, vil få høre at slike holdninger er gammeldagse og fordømmende.

Espen Evjenth er leder i Skeiv Ungdom. For noen måneder siden skrev han en artikkel i ukeavisen Ny Tid med tittelen "Mønsterfamilien". Han skrev blant annet: "Familien er i betydelig endring. Men mor-far-barn synes fortsatt å være den klamme normen." Ifølge Skeiv Ungdom representerer altså normale familier en klam norm! Vanviddet fremstår i all sin absurditet.

Videre forteller Evjenth at Riksforbundet for seksuell opplysning (RFSU) i Sverige driver seksualundervisning i skolen: "RFSU lærer bort teknikk for analsex, og at det ikke finnes naturlig glidemiddel i rumpa på folk." Den glidemiddelsmurte rumpa representerer ifølge Espen Evjenth en sentral ?verdi? i den enkjønnende homo-familien.

I all sin absurditet får vi innblikk i en homostrategi der målet er å skape et samfunn preget av samlivsmessig anarki. Her har man ingen skrupler. Man fantaserer til og med om en ny verdensordning.

Skeiv Ungdom sier i sin ?Politiske plattform?, vedtatt på landsmøtet i 2009: "Vi må motarbeide den heteroseksuelle normen som tydeliggjøres allerede i barnehagen." Og videre: "Vi skal påvirke læreplanene, vi må lære opp lærerne, og vi vil reise ut til skolene for å synliggjøre mangfoldet." Det hele avsluttes slik: "Vi skal bygge hverandre opp, for sammen kan vi danne en ny verdensordning."

Denne ideologien har lenge hatt støtte sentralt i regjeringen. Den er dessuten utgangspunktet for den kjønnsnøytrale ekteskapsloven, som på sikt vil omforme Norge -  dersom loven ikke blir reversert av velgere som er opptatt av fremtiden for sine barn og barnebarn.

Når totalitære ideologier søker makt, er det viktig for dem å skaffe seg kontroll over barna. Man begynner med barnehage og skole. Gjennom manipulering av barna rammer man familien. Kynismen kjenner ingen grenser.

Espen Evjenth avslutter sitt innlegg om Mønsterfamilien med spørsmålet: ?Hvem bestemmer over dine familieverdier??

Dette er et betimelig spørsmål som alle bør ta inn over seg.

Trykket første gang i VG 21.6.10. Publisert i VÅrt Land 30.6.10 men da i en politisk korrekt redaksjonelt beskåret utgave.

Kommentar #1

Sølvi Sveen

32 innlegg  4497 kommentarer

RE: Normalfamilien - en klam norm?

Publisert over 11 år siden
19.08.10 kl. 18:04 skrev John Sverre Nordahl:

Hvem bestemmer over dine familieverdier??

Jeg, meg, og bare meg selv :)

Om jeg er hetero, homo, kristen, hedning, gift, samboer, skilt, singel, nordmann, innvandrer, statsminister, eller butikkdame. Om jeg har et barn, ti barn, ingen barn, mine og dine barn, adoptivbarn, eller fosterbarn.

Spiller ingen rolle. Til syvende og sist er det jeg som bestemmer over mitt liv :)

Og jeg forventer at mitt liv blir sett på, og omtalt i skolen som like "normalt" som naboens liv, prestens liv, den homofile sitt liv, den handicappede sitt liv, innvandreren sitt liv, ektepar sine liv, enslige sine liv.....osv, osv...

De som sitter på den "ene" eller "andre" siden, og ønsker å KUN lære våre barn om at noen av disse er "normale", kan vi ikke ta seriøst. For skolen må ta alle like seriøst, og likebehandle oss alle ihop :))))

Kommentar #2

Espen Utaker

298 innlegg  459 kommentarer

DEBATTEN

Publisert over 11 år siden

FORTSETTER I TRÅDEN FORAN. 

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere