Verdidebatt

Noe som hjelper mot virus.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg går på apoteket og kjøper svarthyll.

Utenpå esken står det bl.a.:

“Sambucol er et naturprodukt fremstilt av svarthyll (Sambucus nigra L.), som vokser i det sentrale Europa……

Sambucol er utviklet av en verdensberømt Virolog…..

Sambucol inneholder AntiVirin som er en standardisert svarthyllekstrakt….

Hjelper ved forkjølelsessymptomer…….”

Svarthyll er folketroens gamle influensamiddel. Det sies at de gamle vikingene brukte svarthyll,  ja, svarthyllen ble anvendt også på Hippokrates tid, og nå selges det som et AntiVirinmiddel  i våre apoteker, det har altså, også etter våre kvalitetskrav,  en dokumentert virkning.

Første gangen jeg forsøkte dette middelet, var fordi mannen min hadde det med hjem fra apoteket.

Jeg hadde nettopp kjent de raske kastene av feber i kroppen, og at halsen plutselig smertet i stikkende råhet. Nå skulle svarthyllen få vise hva den dugde til.

Jeg tok en spiseskje av den svart/røde sirupen. Heldigvis likte jeg smaken, så det skulle ikke by på problemer å ta den.

Siden dette var kvelden,  ble det med den ene skjeen. Morgenen etter var alle symptomer på sykdom  borte.

Siden har jeg  brukt svarthyll ved alle slike tilløp til forkjølelse. Erfaringen min er at jo tidligere den taes jo raskere blir man helt frisk. Går det et døgn eller to eller lenger inn i sykdommen må man holde på utover med flere skjeer. Og det kan være at denne sykdommen ikke går helt vekk, men bare svekkes betraktelig!

Det var først da jeg fikk høre hvordan svarthyll virket, at dette ble forståelig:

Den forhindrer viruset i å feste seg på celleveggen, og dermed fratar den viruset muligheten til å formere seg.

Enkelt og svært effektivt!

Men er virusene allerede blitt mange så er sykdommen i gang, da kan man bare hindre den i å bli verre  ved å hindre de mange virusene i  å formere seg.

Faktisk virker dette middelet  bedre enn Tamiflu, og aldeles uten  miljøproblemer.

Alt i alt et produkt apoteket burde være stolte av i en tid med svineinfluensa og andre influensaer.

Man var nesten klar til å “tvangsvaksinere” et helt folk og sparte ikke på skremselspropagandaen.  Mens folk engstelig ventet på vaksinen ble de smittet uten å få hjelpende tilbud.

Ingen tipset dem om Svarthyll, produktet som på  apoteket heter Sambucol, som er et påvist virksomt middel mot virus!

Som et registrert apotekprodukt, kan ikke helsenorge si at de ikke kjente til det!

Og om Helsenorge  mente at  deres vaksiner var bedre, så kunne vel folk opplyses om Sambucol i ventetiden, til vaksinen kom!

Det kunne  spart mange liv!

Det er lett å lage mange spekulasjoner om hvorfor man ikke, i en så alvorlig influensaepidemi, en pandomi, ga folk alle tilgjengelige og mulige råd og tips, men det er vanskelig å akseptere at apotekets eneste reseptfrie  og  ufarlige virusmiddel ble tiet ihjel!

Derfor oppfordrer jeg alle:

Ha en liten flaske stående i kjøleskapet. Ta en dose med en gang du merker litt av forkjølelsen. Så får du selv prøvd.

På denne adressen kan du få mer info om middelet.

Og siden de ansvarlige i Helsenorge synes å ha glemt den Hippokratiske eden, sendes den herved i reprise (til glede for nye lesere):

Den Hippokratiske eden:

Jeg sverger ved legeguden Apollon og Asklepios og Hygiea og Panakeie og alle andre guder og gudinner som jeg påkaller som vitner, at jeg vil oppfylle denne eden og denne kontrakten så langt jeg evner:

Den som har lært meg legekunsten, vil jeg akte like høyt som mine foreldre, dele med ham det jeg eier og hjelpe ham når han trenger det. Hans sønner skal jeg betrakte som mine brødre, og om de ønsker å lære seg kunsten, skal jeg undervise dem uten lønn eller godtgjørelse. Mine egne og min lærers sønner og de svenner som har avgitt skriftlig og edfestet kontrakt på legevis, skal jeg gjøre delaktig i reglene, den muntlige overlevering og alt annet lærestoff. Men ingen andre skal få del i det.

Så langt jeg evner og forstår, skal jeg gi den syke dietter som vil hjelpe ham. Og alt som kan skade eller forderve ham, skal jeg unngå.

Jeg skal aldri gi noen en dødelig gift, ikke engang om de selv ber om det. Jeg skal heller ikke gi dem råd om den slags. Jeg skal aldri gi en kvinne noe fosterfordrivende middel.

Ærlig og redelig skal jeg tilbringe mitt liv og utøve min kunst. Aldri noen gang skal jeg fjerne steiner fra blæren med snitt, men overlate slike pasienter til dem som har spesialisert seg på det.

Overalt hvor jeg kommer inn i huset, vil jeg virke til pasientenes best, avholde meg fra all bevisst urett og særlig unngå kjønnslig omgang med de kvinner og menn, slaver og fri som bor der.

Alt det som jeg ser og hører når jeg behandler pasientene eller også utenfor behandlingen, slikt som man ikke skal plapre om, det vil jeg holde for meg selv og anse alt slikt som usagt. Om jeg oppfyller denne eden og ikke krenker den, la meg lenge glede meg over livet og min kunst. La meg æres av alle mennesker til evig tid. Men om jeg bryter eden og sverger falskt, måtte da alle ulykker og glemsler ramme meg.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt