Verdidebatt

Våre nye landsmenns nye tankegang

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg fikk denne e-posten idag. Les dette hva de nye landsmenn tenker om nordmenn og jøder:

Er det nye vi kommet for å bli?

Utenriksminister Jonas Gahr Støre er i ferd med å oppfylle et av sine tydeligste løfter i valgkampen.  Hans "nye vi" som vi til å begynne med trodde vi var en del av, er i ferd med å ta av på Facebook i form av VGs nye hat-forum, "Det nye Norge," som VG har opprettet i tilknytning til en artikkelserie med samme navn.
 
Det skal endog holdes kurs i ekstrem islam i Oslo, får vi vite av VG i dag.  Misjonsforeningen Islam Net driver skole for å omvende nordmenn, blant annet på Høgskolen i Oslo, skriver Aftenposten. Omstridte imamer flys inn for å holde foredrag. Muslimske politikere advarer mot organisasjonen, heter det også.  Kan dette være noe for vår gamle kjenning, koranstudenten Mohyeldeen Muhammad?  Uten tvil er han igjen blitt stjerne på Facebook. Her er et lite utvalg av hans mange bidrag til å oppfylle utenriksministerens valgløfter:

  • «Alhamdulillah, jeg lovpriser Allah, som har gitt vår Nasjon slike vidunderlige barn.  De skal, med Allahs hjelp, ta knekken på den vestlige, sataniske sivilisasjon, en gang for alle! »
  • «JEG hater jøder!  Måtte de brenne i helvette! »
  • «Kjempet ikke denne "helten" Kjakan mot okkupasjon?  Han er ifølge dere dobbeltmoralske Islamhatere, en terrorist!  For det er jo det dere kaller minebrødre i Afghanistan, SOmalia og Irak, som kjemper mot okkupasjon og overgrep i dems hjemland. »
  • «Dere er bare satans slaver, dere har øyne, men blinde fordet.  Ører, men døve fordet.  Hjerner, men tomt mellom ørene deres.  Dere VIL rett og slett ikke forstå.. Deres tid er over, Islam skal herske HELE jorden, veldig snart, insha'Allah!»
  • «Jeg ler av dere, bastardunger.  Alhamdulillah som velsignet meg med Islam! »
  • «Jeg er Allah's slave. Jeg er Muslim. Hva er dere? Søppelmennesker! »
  • «Og dere er Satans representanter. »
  • « … Jeg hater jøder, ganske enkelt, fordi de er våre fiender. Jeg anser dem også som fiender av menneskeheten, og Allah advarer oss mot dem gjentatte ganger i QUran. Dersom din venn er homofil, så er det hans problem. Han bor i Norge, og ifølge norske lover og regler, så er ikke den forkastelige, umenneskelige handlingen av homofili straffbar, eller forbudt. Men her kommer forskjellen; Dersom din venn hadde praktisert denne type perversitet og umoral i en Islamsk Stat, så hadde hans straff, vært døden, (ifølge de sterkeste meningene i Islamsk rettslære). Sist jeg sjekket, så var ikke Norge en Islamsk Stat. »

Hva mener dere?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt