Verdidebatt

Samfunn etter Bibelen

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg synes det er veldig komplisert å forsvare kristne synspunkter i det såkalte Politisk korrekte samfunn. Man føler at følger man ikke den generelle konsensus - så hører man ikke til det "gode selskap". Jeg kan bare nevne Innvandrings-politikken. Siden innvandringen begynte - riktignok i små mengder - på 1970-tallet, har jeg alltid gått med en slags uro i kroppen. Jeg har PRØVET, tro meg og bruke fornuft og forstand om at ALLE mennesker er like. TILOGMED når utseendet er forskjellig så har jeg fått negative bemerkninger om at slikt skal man ikke nevne og har tilogmed fått rasist-stemplet på meg av den grunn. Men jeg spør meg - nå etter tredve år - og FORTSATT med den samme uro i kroppen. HVA er det som uroer... Jeg FØLER på kroppen at det multi-kulturelle samfunn er et slags UTOPIA, at det er feil tenkning. Jeg kan ikke hevde meg verken med professorater eller studier ved høyere lære-institusjoner, men KROPPEN min kan ikke lyve. Sansene kan ikke lyve.

Jeg tok for meg Bibelen, siden jeg er influert av den, og ville se hva DEN har å si om dette med RASER. FOR DET FØRSTE. Bibelen forteller om FOLKESLAGENE i verden. At vi er ETT BLOD - men FLERE FOLKESLAG. OG for de av dere som har interesse av det, så kan dere lese Matteus-evangeliet hvor nettopp nasjoner er nevnt da det står om at folkeslagene har grense-skjell mellom sine land. Det kan i samme slengen stilles spørsmålstegn om - for oss som tror på Gud og Jesus Kristus - om HVORFOR f eks jødene har et eget land, en egen nasjon. Er dette Gude-villet. JA, et klart og tydelig JA. Israel er landet som Gud ga jødene. Navnet Israel kommer av sønnesønnen til Abraham fra det Gamle Testamentet, som heter Jacob. For den av dere som har interesse av å lese Mosebøkene så var det Jacob som hadde de 12 sønnene og der sønnen Juda, sønn nr 4 ble opphavet til slektleddet der Jesus Kristus stammer fra. Da Jacob en gang var i kamp med Gud, fikk han navnet Israel.
For SANNE kristne har de det til felles at de har hjerte for Israel. Man kan ikke kalle seg kristen om man ikke tar Israels ve og vel i betraktning. Bibelen beskriver sågar at Den som velsigner Israel, skal selv bli velsignet. Men også at Den som forbanner Israel - skal selv være forbannet. Det er sterke ord fra Bibelen. MEN jeg fikk iallefall svar på min URO - eller følelse av at innvandringen fra ikke-vestlige land og med det oppstandelsen av det såkalt Multikulturelle samfunn IKKE ER TIL DET GODE FOR EN NASJON. Ifølge Bibelen som jeg stoler på fullt ut....(Hvorfor skulle jeg stole på arten menneske som har vist sin utilstrekkelighet i TUSENER av år....) så ser jeg at vi som føler motstand mot det multikulturelle samfunn - så er vår motstand NATURGITT. Dette er MIN mening, og så lenge vi har ytringsfrihet så står jeg som kristen på den, som alle andre. Jeg kan nevne at jeg i alle år har gitt bidrag månedlig til en organisasjon som SOS-barnebyer, da jeg mener at barn skal få vokse opp i egne omgivelser og kjenne sine røtter. Selv en afrikansk pastor som har norsk statsborgerskap understreker viktigheten av menneskenes RØTTER. Dette er den konklusjonen jeg har kommet til. Det var iallefall godt å få en forklaring på min uro og fremmedfølelse (har ikke noe med fremmed-fiendtlighet å gjøre) ved Bibelens ord. Den har iallefall hatt bærekraft i TUSENER av år, i motsetning til alle de ideologiene som mennesker har vært slave under i like mange år.

ALT GODT for hr Anfindsen. Heldigvis er vi flere som både føler, leser og studerer fenomenet Multikultur og finner at dette er en både Bibelstridig og unaturlig samfunnsform for mennesker. Men det er altså MIN og flere - herunder kristne - sin mening.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt