Verdidebatt

Ekspressfart til frelse.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg blir litt overasket når folk prøver og si til meg att det ikke nytter med en bønn,for og nå frelse.For han vil vi skal rette vårt liv i en kristen retning"ta ett standpunkt"jeg vil leve,jeg bryr meg ikke om att naboen bare ler av meg.

Det er ikke vanskeligere enn som,det er i grunn ikke vits i og gå i en kirke,dette handler om ett personlig forhold mellom deg og Gud,og ingen har noe med dette og gjøre.

Vi trenger og få vite den rette veien,og att det ikke er verre enn som så,for att den planlagte frelsebølgen skal skylle over landet,vi må bli en kristent land som vi kan være stolt over.

Lenge leve Norge og nordmenn.Vi må vise verden att vi ikke bare har de vakreste kvinnene,men også evig liv.

Veien til frelse:

Jesus Kristus,frels meg,gå inn i mitt hjerte og led min vei her på jorden,og la meg få ta del av de himmelriket du har forberedt for de som tror på deg.
AMEN. 

Hvis du klarer og si disse ord med full overbevisning i ditt hjerte,påkaller du den Hellige Ånd.Og hvis Gud ser du prøver så godt du kan å tro mens du gjentar bønnen opp til flere ganger,vil du i etterkant av dette bli renset for dine synder med Jesu blod, og han vil gi deg den livsviktige livbringende frelsen.
Det vil føles som om du blir gjenfødt,og våkner opp og ser sannheten (kristendommen) rundt deg.Og du vil også ha evig liv,en plass der alt av de som trekker deg ned i livet er sporløst forsvunnet.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt