Verdidebatt

Urent kjøtt

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg har prøvdt og lese for og imot dette med rent og urent kjøtt i bibelen siste tiden. Også prøvd og diskutere dette med andre kristne jeg kjenner, men det er tydelighvis et emne som bare skal bombarderes i stykker med en haug med bibelvers, som omhandler helt andre ting, som feks peter's syn, avgudsoffer kjøtt osv.

Føler en møter noe slikt som dette på bilet ang.dette emnet.

Esaias 66 15 For se, Herren kommer som en ild, hans vogner som en virvelvind. Han slipper sin vrede løs som en brann, sine trusselord som flammer. 16 For Herren skal holde dom med ild, med sitt sverd skal han ramme hvert menneske; mange er de som Herren feller. 17 De som helger og renser seg når de går til hagene i følge med en som går i midten, de som spiser svinekjøtt, mus og annen styggedom, skal alle gå til grunne, lyder ordet fra Herren.

1. Jeg må være ærlig og si jeg ikke har finni et (?) bibelvers som opphever dette med urent kjøtt, som feks svinekjøtt, hvor er dette verset i bibelen?

2. Er ikke Esaias over her veldig klar på dette med urentkjøtt ved jesus dom, som skal komme?

Som trådstarter kan en kansje be folk holde seg til de to pungtene over her og ikke bombe ned med en hel haug vers om offerkjøtt, og misforståtte vers om når jesus egentlig reffser farisererne for og vaske hendene reglene.

Kort sagt, hvilket bibelvers avikler loven om dette med urent kjøtt, og hva betyr versene egentlig i esaias over her?

mvh cb70

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt