jan georg stokkeland

40

herske med kristus

Publisert: 26. mar 2010

En sannhet som skulle gått opp for oss mer og mer er denne  vi er satt i himmelen til og herske regjere med han.Vi har med andre ord fått makt hva da til  legge hender på syke be tale  til sitvasjoner til og være kjemper som utfører guds gjerninger i steden for han. se jeg går bort sier herren det er til gang for dere for da skal den hellige ånd komme og dere skal gjøre større ting en meg.

Vi kan krangle om hvem som har rett  men seieren ligger ikke her for kirka den ligger i og utføre mirakler under for mennesker som trenger hjelp verden trenger under  en kirke med autoritet apostolisk kraft som ser vi må kjempe åndskampen skal vi vinne.

simba han er nedtunget i løvenes konge en løng er sagt til han.riket hans fallerer og taper det onde vinner en dag ser han hvem han er vender til bake og tar det fortapte oppdaget sin konge autoritet likt synes jeg vi må se at vi er kongebarn og skapt til og herske ta til bake det foratpte det handle om og oppdage hvem vi er då blir vi farlige.

Kommentar #1

Anders Larsen

0 innlegg  75 kommentarer

RE: herske med kristus

Publisert nesten 12 år siden
26.03.10 kl. 09:32 skrev jan georg stokkeland:

se jeg går bort sier herren det er til gang for dere for da skal den hellige ånd komme og dere skal gjøre større ting en meg.

Det største Kristus har gjort, er å dø for lille uverdige meg, så eg skal få leve eit liv med Far i himmelen. Eg veit eg aldri kjem til å vere i stand til å gjere noko som er større enn det. Det ville jo bety at Jesu frelsesverk var unødig.

Her er det nok på sin plass å minne om det profetiske bodskapet:"Så sier Herren:Det har jeg aldri sagt!"...

Kommentar #2

Gunnar Opheim

142 innlegg  6550 kommentarer

Re. herske med Kristus.

Publisert nesten 12 år siden

Det er to ting som kommer opp her Jan Georg og det er "istedet for" og Kirka. Vi er ikke istedet for Jesus men for og men med Jesus i en allianse med Ham og Hans blod alene. Hvis man setter inn istedet for eller som en stedsfortreder kan man selv gå frem uten Ham så lenge Han er der borte. Nå det gjelder kirka så er det noe som kom opp etter Roms makt, politisk og religiøst med ett presteskap og ikke en menighet som ble til av apostlene.

Mvh

Leif Gunnar

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere