Verdidebatt

God Jul med et levende håp ønskes alle deltagere på VD

med den Genetiske Liv-linjen som ivaretar Far-barn-relasjonen i dobbel forstand, -

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

På dagen da vi skal feire Jesu fødsel, vil jeg hilse God Jul til alle trofaste lesere ved å minne om den genetiske livlinjen i far- sønn - relasjonen.

Ettersom den brytes på prinsipielt grunnlag i ekteskapsloven, hos Presteforeningen og bredden i velgermassen med mange i dobbel forstand, som ikke tror på jomfrufødselen, vil jeg tillate meg å bringe et gledens budskap om at livslinjen kan medføre riktighet likevel uavhengig av hva vi i vår begrensning skulle tro eller mene.

Vi er altså utsatt for en ramsalt radikal bibelkritikk med mistro til legen Lukas, som forteller om Marias mann Josef, som ville skille seg jmf. før de var kommet samnen, men og alle vitnene i Betlehem.

Det er med sorg vi må konstatere at den genetiske livslinjen for mange er brutt i dobbel forstand, men desto større glede over å feire en sann jul, hvor troen er full visshet om hva som ikke lenger kan ses med det natrulige øyet. Det er da vi kan glede og undre oss over spørsmålet; Tenk om det skulle være sant ?

"Et barn er oss født, en sønn er oss gitt" Jesaia vs. Peters bekjennelse; "Du er Messias, den levende Guds Sønn" Matteus.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt