Verdidebatt

Dropper pengegave til Frelsesarmeen etter homonekt

Om Bergen Handelsgymnasium "Hjelp til jul aksjon." og om det å ta imot Jesus som din frelser.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg leste i morges Paulus andre brev til korinterne kapittel 8, om innsamlingen til de fattige i Judea, da jeg fikk det for meg å skrive dette innlegget.

Stakkers forledede ungdommer, som har latt seg lure/kuppe av homoaktivistene, til ikke å gi de innsamlede pengegavene til Frelsesarmeen, slik meningen var.

De er ikke særlig visjonære disse ungdommene, når de ikke ser at folk som har gitt penger i den tro at det var til Frelsesarmeen, neste gang vil la vær å legge noe i bøssene.

Og disse skal liksom bli landets kommende kvinner og menn til handelsnæringen?

Merkelig nok, så er det vanligvis venstresiden, som er med å driver på med denne homofokuseringen, og har helt glemt at det de her driver med, er et svik mot de fattige i byen vår, både barn, unge og gamle, som sårt trenger litt støtte til jul.

Ja slik er samfunnet vårt altså blitt, og vi har sett det komme litt etter litt under det sosialistiske styret, kaldt og med mangelen på ekte kjælighet til sin neste.

At kjærligheten (ikke den seksuelle) skulle bli kald hos de fleste, vet vi jo skulle komme, så særlig overrasket kan jeg ikke si jeg er.

En fremmer den seksuelle kjærlighet, og da den unaturlige, og forveksler den med Jesu kjælighet, som er noe helt annet.

Romerbrevet 1, 26-28 + 32: Kvinnene gav seg hen til unaturlig kjønnsliv istedet for det naturlige, på samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner, og brendte i sitt begjær etter hverandre. Menn drev skammelig utukt med menn, og fikk på sin egen kropp, den straff de fortjente for sin forvillelse.  Og ettersom de ikke brydde seg om å eie Gud i kunnskap, overgav Gud dem til et udugelig sinn, så de gjør slikt som ikke sømmer seg. 32: De kjenner godt til Guds rettferdige dom, at de som gjør slikt, fortjener døden. (Død fra Gud) likevel gjør de ikke bare slikt selv, men holder også med dem som gjør det.

Heldigvis er der ennå håp om frelse og tilgivelse for alle mennesker, da også de homofile.

Frelse betyr å personlig ta imot Jesus og tro på Ham, slik en kan lese det i Romerbrevet kapittel 10, 9 - 13. : For dersom du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud oppreiste ham fra de døde, da skal du bli frelst. Med hjertet tror en til rettferdighet, og med munnen bekjenner en til frelse. For skriften sier: Hver den som tror på ham, skal ikke bli til skamme. Her er ikke forskjell på jøde eller greker. Alle har de samme Herre, som er rik nok for alle som påkaller ham. For hver den som påkaller Herrens navn, (Jesus) skal bli frelst.

Riktig god jul alle sammen, og et spesiellt velkommen til deg som tar imot Jesus i ditt liv denne julen!

Vennlig hilsen Svein

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt