Verdidebatt

Grandis med Sandberg på

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Venstres. ett eller annet, Skei Grande har endet syn på Frps Sandberg. Hun heveder å ha sett en annen side enn den hun har ment hun har sett i mange år. Det er jo ikke forbausende lesning, veldig mange er ulike i ulike situasjoner og på ulike arenaer.

Jeg er helt sikker på debattant sutrepave her inne. som er så hårsår at det halve kunne vært nok, men like fult slagkraftig bare det ikke gjelder ham selv, sikkert har mange gode egenskaper i andre sammenhenger.

Eller hva med friluftsmannen som forekommer å være en repeterende avspilling av samme frasene, korte og stort sett hatske og intetsigende, han har sikkert også en historie eller to man vil forbauses av bare man møtte ham på en annen arena.

Så har vi han som stadig skjeller til stort sett alt som kan ligne ikke-religiøse, han som mener at samfunnet har gått av hengslene men at han sikkert med sine kunnskaper ville få det tilbake på plass bare man ble kvitt idiotene og de som prøver å avkristne landet. Ikke mange kan måle seg med hans intelligens og logikk, i det minste ikke i hans egne øyne. Jeg er overbevist om at selv han kan være til nytte ett eller annet sted bare man leter litt.

Bibelversfantomene er noe for seg selv, egnetlig ganske så harmløs. Hadde det ikke vært for alle bibelversene er jeg sikker på at man vil kunne finne noe i tekstene man ikke kan finne andre steder. Om ikke annet ser jeg for meg at disse er flinke i bruksanvisningstolkning også og det er jo en egenskap man ikke skal komse av.

Så har vi bloggerne, de som har sine innlegg men mener at å besøke allmuen direkte ved å ha dialog med dem er noe de neppe har tid til eller noe som vil gi særlig uttelling på CVen eller i de kretser de ferdes. Her ser jeg ikke helt for meg at selskapet med dem blir veldig annerledes i virkeligeheten enn på nett. Denne typen mennesker fører ikke dialoger de er eksperter på monologer. I hyggelig selskap liker man jo å slippe til litt selv også.

Slik kan listen fortsette. Mine små betraktinger på noen av de som er her inne. Bygget på det jeg har lest av dem og ikke minst en meget stor porsjon oppdiktede forestillinger om hvordan de er. Statistisk er nok en eller noen av det mer eller mindre kliss lik det de fremstår som her inn. Men de aller aller fleste ville man nok tatt for helt vanlige mennesker man ellers møter på ens vei.

Da er det muligens ikke så rart at Skei Grande fant ut at Sandberg ikke bare var den Sandberg hun hadde skapt seg i sitt hode. Her inne er det nok ikke like lett å endre oppfattning om det ikke kommer frem mer av oss enn det vi så langt gir.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt