Mads Tore Tengesdal

41

Psykologien bak syndeforkynnelsen

Dette innlegget bekrefter nok for mange av oss hva som kan være årsaken til en intens syndeforkynnelse, ja nærmest en besettelse. Trengselstiden er tilsynelatende rett rundt hjørnet.

Publisert: 24. okt 2013

Man må vel kunne si at Rune Staven er representant for syndeforkynnelsen, uten å fornærme noen. Han har selv bekreftet sitt engasjement for å forkynne om synden.

I dag skrev han følgende: "Svært inntresant, leste igjennom dette i går. Det jeg har fått kan stemme. Jeg har fått at det skjer noe i høsten 2014, november kan være mnd den 11 mnd, da den 7 baunen har gjallet igjennom Himmelen det begynte i 2008, Vært år har det vert en lyd i fra himmelen, og den 7 kommer neste år, og det passer fint hvis man leggr sammen tallene 2014 så blir det 7. Jeg har fått ett tall til som jeg tidligere har nevnt og det er oktober gjerne litt seint i oktober i 2015 Og det siste og det mest intense som jeg blir påminnet om dagelige, er 2016 juni. Dette vil være tre år som vil ha en betydning for menneskeenhetens historie. Mye vil forandres på det åndelige planet. og jeg tror den våkne vil få se noe som ikke andre vil se, Jeg tror vi vil få se antikrist tre fram i samfunnet i 2016 juni mnd som er tallet 06 men usynelig for den blinde øye i 2016 ,Spendende lesning Tore, men alt dette må prøves, men de tallene fikk jeg for mange år siden. Hvis du legger merke til tallene er flere av disse tallene hellige, og har en betydning".

Det Rune refererer til er blant annet dette: http://www.prophecynewswatch.com/2013/October22/221.html

Rune har tidligere skrevet at hans sønn hadde fått opplyst tiden for trengselstiden i flere drømmer, uten at han da ønsket å komme nærmere inn på tidspunktet til oss. Samtidig har Rune skrevet at han har fått sin tjeneste fra Gud.

Personlig benekter jeg ikke at trengselstiden kan komme de aller nærmeste årene, men jeg tror vi snakker om en mye lenger tidsperiode. Dette er altså ingen form for latterliggjøring eller nedvurdering av den angitte profetien, men en mulig psykologisk betinget grunn for at en syndeforkynnelse kan fremføres så intensivt uten noen form for ydmykhet til andre kristne som heller tror på et liv i nåden og Ånden.

Det er bra at dette kommer frem slik at andre kan se hva som er den sannsynlige drivkraften bak syndeforkynnelsen, nemlig en tro på at vi kjenner tiden.

Kommentar #1

Njål Kristiansen

160 innlegg  20651 kommentarer

Publisert over 7 år siden

OK.

Kommentar #2

Njål Kristiansen

160 innlegg  20651 kommentarer

Publisert over 7 år siden

Men på den annen side, Tengesdal, en tråd om Staven eller om en annen debattant uten eget tema i det hele tatt? Dette kommer ikke til å gå bra vøtt. Her blir det skittkasting og nedrigheter i fleng. Baaaaaaaaaaaaaaad karma!:-(

Kommentar #3

Mads Tore Tengesdal

41 innlegg  2421 kommentarer

Publisert over 7 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.
Men på den annen side, Tengesdal, en tråd om Staven eller om en annen debattant uten eget tema i det hele tatt?

Tja, jeg vet ikke om jeg er enig her. Temaet er "psykologien bak syndeforkynnelsen". Det er relativt lett å forstå en eventuell besettelse i å ønske å "redde hele verden" når endetiden er tilnærmet kjent. Da haster det nemlig.

Jeg har brukt en kjent syndeforkynner her på VD for å få frem dette temaet og påstår altså at en betydelig årsak til dette er at man antar/tror at enden er nær. Det var akkurat det samme som skjedde i 1960 årene (tror jeg det var - husker ikke nøyaktig) hvor endetiden var et hett tema.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere