Nina Karin Monsen

30

Stem på De Kristne

Menneskesynet kommer først - politikken følger etter

Publisert: 4. sep 2013

Egentlig hadde jeg ikke tenkt å stemme denne gangen. Jeg ville ikke gi min stemme til et parti som er med på å endre menneskesynet i negativ retning. Det er hva de partiene gjør som aksepterer homoekteskapet for å gi homoseksuelle og enslige adgang til barnemarkedet. Jeg tror ikke det er stor forskjell på den såkalte venstresiden og høyresiden når det gjelder fundamentale menneskerettigheter, begge fløyene er nå med på å ødelegge menneskesynet.

For vel to år siden traff jeg Erna Solberg og hadde en liten prat med henne. Det var på Oslo Symposium 2011. Jeg spurte henne direkte om hun hadde latt sitt ekteskap overføre til den homofile ekteskapslovgivningen om vi som allerede var gift hadde fått samme muligheter som partnere fikk til å samtykke til lovendringen. Hun svarte kort og kontant JA.

Erna vil altså ikke anerkjenne ekteskapet mellom mann og kvinne som det eneste sanne ekteskap, eller barnets rett til å ha en far og en mor. Erna vil antagelig også at barn skal trenes opp til å bli kjønnssensitive, og ikke kjønnsstereotype, som den nye pedagogikken kaller det. De vil at barn skal fra tidlig alder trenes i å gå imot sitt naturlige kjønn og leke med kjønnsforskjeller. Barn skal eksperimentere med seg selv under voksnes overvåking. Forstyrret barndom og tap av sosial identitet er en av konsekvensene av homofil ekteskapslov.

De Kristne anerkjenner forholdet mellom mann og kvinne som det fundamentale, naturlige forhold og substansen i ekteskapet. De vil reversere ekteskapslovgivningen og de anerkjenner barnets rett til far og mor i norsk barnelov. Som bekjent mistet barnet rett til far i 2009. Barnelovens § 4a sier at barnet ikke har rett til både far og medmor. Snart mister barnet rett til mor.

De Kristne anser barnet som en fullverdig person fra unnfangelsen av. Det er partienes syn på barnet som forteller hva slags politikk de vil føre. Hvis politikerne ikke beskytter barn mot villfarelser, løgner og illusjoner, kan de neppe være egnet til å styre landet.

Kommentar #101

Lisa Hasselberg

14 innlegg  543 kommentarer

Monsen på stødig grunn

Publisert rundt 8 år siden
Ragnvald Fladmark. Gå til den siterte teksten.
Det får være måte på svulstig jeg-alene-vite holdning. Dere må gjerne føle og være så mye gisler dere bare vi - - det er faktisk flere enn dere som IKKE føler seg som gisler.
At du verken forstår jus eller etikk ligger ikke på Monsen.
Kommentar #102

Ragnvald Fladmark

2 innlegg  1395 kommentarer

Jasså, Hasselberg

Publisert rundt 8 år siden
Lisa Hasselberg. Gå til den siterte teksten.
At du verken forstår jus eller etikk ligger ikke på Monsen.

Hvordan forstod Monsen jussen i Strabourg ?? - det gikk jo etter sigende ikke så overvettes bra der nede....eller ???

Hvordan forstod du jussen i Strasbourg, Hasselberg ??

Hverken du eller Monsen har skjønt filla av etikk, når Monsen - med din akklamasjon - tør og er villig til å dømme alle andres ekteskap etter sin egen målestokk...

Hvordan er det, Hasselberg - er du gift ??

I tilfelle - i følge MOnsen og deg selv: hvis du giftet deg etter 2009 - da er du ikke gift

Hvis du giftet deg før 2009 da er du et gissel.

Det får være måte på uintelligent sprøyt.

Men du og Monsen må bare ta dere av de "sanne" menneskene - de er det ikke så mange av allikevel, så dere håndterer sikkert det uten å slite dere helt ut.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere