Werner Skaug

63

Big Brother allerede en realitet!

Leser en bok nå av en forfatter som heter Mark Dice. Boken heter "Big Brother: The Orwellian Nightmare come true". Det var en lettelse å lese en ekspert på teknologi uttale seg. Og ikke disse "ko-ko" kristne som ser "Antikrist" over alt.

Publisert: 31. aug 2013

Foreldrene til en venn av meg hadde følgende opplevelse nylig: På pc-en kom det opp et bilde av dem - et bilde tatt mens de oppholdt seg i huset sitt. Et bilde som var tatt fra deres eget kamera på pc-en. Med en beskjed om at de skulle betale penger. Kameraet ble teipet over.

Jeg vil bare gi noen smakebiter på hva som allerede er mulig. Og dette er bare toppen av kransekaka:

En smart-tv kan brukes til å spionere på deg i din egen stue. Den går begge veier, for å si det slik. 

En smart-telefon kan brukes til å lytte til deg, se på deg via kameraet, og selvsagt høre på samtalen. Og de to førstnevnte eksemplene kan gjøres mens mobilen er slått av. Det offentlige kan gjøre dette. Hackere også.

Kameraer kan gjenkjenne deg på sekunder, om du så er i en stor folkemengde. Den registrerer om ditt stemmeleie er "unormalt" - om du er aggresiv. Og så kan de også gi en automtisk respons på dette fra en liten høyttaler på dette kameraet - en barnestemme som gir deg en allerede innspilt beskjed.

Jeg stopper der. Disse eksemplene i seg selv er nok til å sjekke ut saken nærmere. Teknologi kan brukes til gode og ikke så fullt gode formål. Og det er som sagt ikke bare det offentlige som har tilgang på slik informasjon. Hackere kan gjøre det samme.

Velkommen til et allerede overvåket samfunn! Langt mer enn de ovenfor nevnte eksemplene. Og verre skal det bli.

:)

Kommentar #1

Werner Skaug

63 innlegg  1187 kommentarer

En video av Mark Dice:

Publisert rundt 8 år siden

Et ok sted å begynne. Hvordan smart-telefonen kan misbrukes. Masse videoer på youtube hvor Mark Dice forklarer ulike overvåkingsmuligheter. 

http://www.youtube.com/watch?v=kyqALy-idm0

Let the journey begin!

Kommentar #2

Tore Hansen

53 innlegg  496 kommentarer

Publisert rundt 8 år siden

Vel. verner. "Ko ko kristne" kanskje også ser noe som ikke andre ser?

Det omhandler ikke mengden kunnskap eller å leve i frykt, men å se ting med troens øyne, være våken og se tegnene.

Og det du omtaler over er jo også ett tegn. Ett tegn på tiden vi lever i.

Så hvorfor sier da Paulus "Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider" 2 tim 3:1

Og så nevner han en masse dårlige karakterer som er tvertimot Guds Ånd. Og leser man hele, så snakker han ikke først om fremst ikke kristne, nei, han omtaler en mengde kristne som omtaler seg som kristne, men lever tvertimot Guds Ånd.

Paulus sier jo også "Hva har jeg med å dømme dem som står utenfor? Er det ikke dem som er innenfor, dere skal dømme?" 1 kor 5:12. Derfor mener jeg at Paulus peker ikke bare på hvor mye synd og elendighet det skal være i nasjonene generelt, men hvilken tilstand dens tids kristne vill være influert av.

Derfor så må vi dømme oss selv og se vårt liv mot hva Guds Ord fremhever som gode idealer, uten å streve i egen kraft, men samtidig kjempe troens gode kamp for å oppnå den evige seierskrans. Man må bekjempe seg selv og sitt eget ego, og den striden vill nok aldri opphøre her nede i denne verdenen.

Hvorfor tar jeg opp dette? Fordi den siste tids kristne vill være en av tidenes dårligste til å se tegnene på Jesu snarlige komme og hva som skjer nå, fordi man ikke lever nær Jesus og bibelens ord som Herren ønsker av hver enkelt en av oss.

Bibelen beskriver antikrist som ett lite horn i Daniels bok. Og sånn sett er det ikke størrelsen til antikrist som er farlig, men heller systemet som "bærer" ham. Og sånn sett står det i Åp 13:1 at "systemet" vill stå fremav havet, som betyr folkemengden. Antikristens ånd er bare ett annet navn på synd, og Antikrist vill da være syndens menneske. Det er umulig å avløre antikrist om man selv lever i synd, fordi man da blir endel av systemet. Eneste måten å ikke være forblindet er å leve nær Jesus. Og det er det Han kaller oss til den tid vi er i nå.

Vill anbefalle deg å lese "Profetien" med Jonathan Kahn :

http://www.hermon.no/boker/boker-romaner/profetien-9788230210895

Boken er på ingen måte influert av følelser, men ett utrolig dypdykk i en situasjon for USA som er temmelig lik den Nord Israel opplevde før dens fall. Og den er bygd opp som en roman, så den er underholdende, samtidig som den er veldig sannferdig. Kan anbefalles!

Kommentar #3

Werner Skaug

63 innlegg  1187 kommentarer

Publisert rundt 8 år siden

Leser hva du skriver, Tore. "Ko ko" kristne er de som tar helt av, uten fotfeste i virkeligheten. Eks: En person på et debatt hevdet at Bush var Antikrist. Bush kom og Bush gikk. Til og med etter at Bush ikke var president lenger, hevdet vedkommende at han var Antikrist. Folk poengterte dette. Men nei, vedkommende hadde fått det "fra Ånden", så han var umulig å rikke i sitt syn. Det er slike jeg omtaler som "ko ko" kristne. Så er det selvsagt mange som virkelig bruker vett og fornuft. Som har mye forstandig å si om endetiden. Bl.a Mark Dice som jeg skriver om i innlegget. Han har skrevet flere bøker om Illuminatet og Den Nye Verdensorden, m.m. 

Mulig jeg kjøper boken du anbefalte. Er ikke så glad i "undervisning i romanform". Uansett, boken jeg lånte av deg har vært til stor hjelp. Tror ikke det var tilfeldig at vi pratet her om dagen. Boken er et bønnesvar. Bedt i lang tid - og så løser boken mange av problemene. Påviser ting som gjør meg oppmerksom på ulike ting. Og det har ført til en forandring i meg. Selvsagt en vei å gå enda. Ikke helt i mål enda. Ta dette som en stor oppmuntring!

:)

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere