Henry Østhassel

9

Du er sjanseløs mot «Systemet»

I hele Stoltenberg perioden har de rød/grønne sammen med forvaltningen helt bevisst latt norske borgere lide stor urett og enorme belastninger for forvaltningens egne feil – til tross for at de alle var fullt klar over uretten.

Publisert: 24. aug 2013

Dette er utilgivelig av en regjering, og viser klart at folk flest er totalt rettsløse mot staten med de rød/grønne i regjeringskontorene.

Hadde dette skjedd en rik person, hadde den rike umiddelbart satt landets beste jurister i aksjon og raskt vunnet sin rett i en helt opplagt sak – vi husker jo alle Røkke og Aker Solutions for få år siden satte statsråd Brustad ettertrykkelig på plass. Men etter SkatteFUNN fadesen lå der mange ruinerte mennesker uten midler til juridisk bistand. Arbeiderpartiet lot dem ikke bare ligge der, de «sparket» og «mishandlet» dem på det groveste mens de lå nede. Ok, ok, du tror sikkert jeg overdriver – les videre og se websiden www.skattefunnfadesen.info – alt er rikelig dokumentert. Vi er på full fart inn i kontrollsamfunnet og alle står i faresonen for offentlige overgrep hvor du er sjanseløs mot systemet.

Arbeiderpartiet sterkt ut i opposisjon

Før stortingsvalget i 2005 var Arbeiderpartiet svært aggressive mot den forrige regjeringen over SkatteFUNN rotet mange vanlige mennesker – ikke de rike – men vanlige mennesker var blitt utsatt for av forvaltningen under Bondevikregjeringen. I 2004 og 2005 ble jeg fortalt av Arbeiderpartiet at dersom de vant valget (i 2005) skulle de umiddelbart rydde opp i SkatteFUNN fadesen. Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Grethe Fossli brukte svært sterke ord mot forvaltningen på vegne av Arbeiderpartiet i opposisjon i Stortinget den 8 oktober, 2004. Hun skrev blant annet: ”Ihht. oppslag i media, samt personlige henvendelser, har jeg blitt gjort kjent med at gründere har blitt villedet, av offentlig ansatte, til å tro at ulønnet arbeidsinnsats ville gi dem skattefradrag under Skattefunnordningen. Disse har fått store fradrag godkjent av ligningsmyndighetene, for så å motta krav om tilbakebetaling av pengene i ettertid. Hva vil statsråden gjøre for de som er blitt ført bak lyset og har tapt penger?”Sitat slutt.Det er et alvorlig sykdomssymptom i et rettssamfunn når offentlige ansatte villeder og fører befolkningen bak lyset slik at de taper penger, slik Arbeiderpartiet så klart påpekte - i opposisjon.

Kan det bli verre? Ja visst, det gjorde det, i stedet for å rydde opp i SkatteFUNN fadesen når de kom i posisjon, lot Arbeiderpartiet og den rød/grønne regjeringen forvaltningen attpåtil straffe SkatteFUNN ofrene med store straffegebyrer for problemer de var fullt klar over at forvaltningen selv hadde forårsaket. I mitt tilfelle kr. 72.850,-. Pengene ble tvangsinndrevet gjennom Statens Innkrevingssentral. 

Historien er ikke hentet fra en Staliniststat, ei heller er det løse påstander. Utrolig sier du, ja visst det er det, men alt er rikelig dokumentert i web siden www.skattefunnfadesen.info Uretten har faktisk pågått i Norge i begge Stoltenberg periodene.

Arbeiderpartiet lot bevisst uretten fortsette

Det første de rødgrønne gjorde når fikk makta høsten 2005 var å kjøpe en eiendom på fire mål til 30 millioner i Oslo av nå avdøde Svein Erik Bakke (Vaske Bakke) og gjorde en rik mann enda rikere. Straks etter at de rødgrønne vant valget minnet jeg Arbeiderpartiet pr. brev og E-mail om at SkatteFUNN ofrene fortsatt led grusomt av uretten staten forøvet mot dem, og at jeg selvfølgelig forventet at de ville innfri løftene de kom med i opposisjon. Svaret var øredøvende taushet. Jeg fulgte opp og ringte dem 3-4 ganger og ble da møtt av aggressive og irriterte politiske rådgivere som nå anså meg som et plagsomt problem. De hadde nemlig ikke tenkt å gjøre noe som helst med saken. Jeg ble raskt persona non grata. Så troverdige er Arbeiderpartiet.

Vel vitende om at mange vanlige mennesker led stor urettmessig urett valgte Arbeiderpartiet og de rødgrønne med fullt overlegg å la ofrene for forvaltningens eget SkatteFUNNrot fortsette å lide, til tross for at de visste om at vi var blitt rundlurt av forvaltningen slik at vi hadde tapt mye penger - slik Arbeiderpartiet selv så sa og skrev - i opposisjon. I stedet for å rydde opp i posisjon lot utrolig nok Arbeiderpartiet forvaltningen attpåtil  straffe ofrene for forvaltningens eget rot.

Hardt ut mot sine egne

Den 30 juni, 2006 – omtrent 9 måneder etter at Arbeiderpartiet fikk makta sier Grethe Fossli (AP) til Farsunds Avis:”Bondevik-regjeringen burde ryddet opp for to år siden da jeg tok opp saken. At det ikke ennå har blitt gjort på en akseptabel måte er altfor dårlig. Man bør innse at man her har lurt mange mennesker og ta konsekvensen av det.”Hun fortsetter i samme artikkelen:”Uavhengig av hvem som sitter med regjeringsmakten bør man få ryddet opp i dette rotet en gang for alle.”– Jeg har hatt kontakt med Henry Østhassel nylig. Jeg jobber med saken og kommer til å ta et par telefoner, sier Fossli.”Jeg tror hun oppriktig mente dette, men ingenting skjedde, og det viser tydelig at Arbeiderpartiet ville la uretten fortsette. Og når en journalist fra Dagens Næringsliv ringte henne to dager etterpå ville hun plutselig ikke uttale seg lengre! En tydelig indikasjon på munnkurv fra Arbeiderpartiet, som dermed helt tydelig viser sviktet mot den lille mann, som de prøver å innbille velgerne om at de er for. Løgn og bedrag!

Frp stod på for den lille mann

Fremskrittspartiet arbeidet utrettelig for den lille manns sak mot denne åpenbare uretten – til tross for at de visste om at jeg var medlem i Krf. Uten at FrP hadde arbeidet så hardt både foran og bak kulissene hadde jeg aldri maktet å få saken opp for retten, og hadde måttet leve med uretten resten av livet. De fikk min stemme ved forrige valg og jeg håper at de gjør et knallvalg i år.

Men i år stemmer jeg på partiet De Kristne som vil samarbeide med Frp mot urett og offentlige overgrep.

Viktigst av alt - De Kristne vil først og fremst være en garanti for å få kristendommen vi i over 1.000 år har bygget vårt samfunn på tilbake i våre skoler og samfunn, slik at vi kan bygge landet mer etter Guds prinsipper. Da sikrer vi at visdommen kommer tilbake i samfunnet igjen. Det er den viktigste årsaken til at jeg stemmer på De Kristne i år.

Kommentar #1

Sigmund Voll Ådnøy

142 innlegg  1622 kommentarer

Alle gode ting er tre, eller?

Publisert nesten 8 år siden

Fra Verdidebatts retningslinjer:

"- Ta hensyn til andre debattantar og deres innlegg ved aldri å publisere mer enn ett innlegg hvert døgn og ved å tenke kritisk over omfanget av kommentarer i andres tråder."

Kommentar #2

Arnt G. Arnesen

5 innlegg  382 kommentarer

Kommer an på...

Publisert nesten 8 år siden
Sigmund Voll Ådnøy. Gå til den siterte teksten.
"- Ta hensyn til andre debattantar og deres innlegg ved aldri å publisere mer enn ett innlegg hvert døgn og ved å tenke kritisk over omfanget av kommentarer i andres tråder."

Det er nok noen som mener at de har så mye viktig å bringe til torgs, at de er untatt fra disse

retningslinjene:-)

Kommentar #3

Sigmund Voll Ådnøy

142 innlegg  1622 kommentarer

Til (hhv. Østhassel og) Arnesen

Publisert nesten 8 år siden
Arnt G. Arnesen. Gå til den siterte teksten.
Det er nok noen som mener at de har så mye viktig å bringe til torgs, at de er untatt fra disse

retningslinjene:-)

(Østhassel: I går kveld skrev jeg først kommentaren min under dette innlegget av deg. Deretter oppdaget jeg under ett av de andre to innleggene dine at andre hadde kommet med samme påminnelse. Hadde jeg sett dem først, hadde jeg ikke sett behovet for å kommentere her. Flott at du beklaget det inntrufne i den andre tråden.)

Arnesen: Det kan hende :) Selv om jeg forsto Østhassel (i en annen tråd) dithen at han ikke hadde ment å bryte retningslinjene. Vi kan alle overse eller blingse litt.

God natt til dere begge

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere