Une Bratberg

Kommentator i Vårt Land
97

«Du og jeg» anbefales!

Publisert: 15. mai 2009

 

– Hva gjør vi som foreldre når datteren vil ha kjæresten på overnattingsbesøk? Vi vet de har sex, men er det riktig at vi sier nei til overnatting? Dette er spørsmålet til Du og jeg-spaltist Hanne Strømsvik i dagens Vårt Land.

Strømsvik  er psykolog og svarer på brev - blant annet fra usikre foreldre i spalten Du&jeg i Vårt Land. Les hva hun skriver på verdidebatt.no .

Jeg har ansvar for fredag og lørdagsavisenes helgesider og kan sterkt anbefale å følge med på hva våre fire eksperter skriver. Her er det mye som berører menneskelivet og samlivet på ulike plan. Gode råd, og ikke minst: Et ønske om å få høre hva dere der ute er opptatt av! Skriv inn, enten her eller på mail til duogjeg@vl.no. (Spørsmål og brev blir anonymisert på trykk). 

Våre fire spaltister har ulike temaer de skriver om:

Hanne Strømsviks spesialfelt er barn og ungdom.  

Sogneprest og forfatter Steinar Ekvik skriver om sorg, tro og tvil.

Kristin Breda er leder ved Familievernkontorene Fredrikstad og Halden. I Vårt Land skriver hun om temaet «Leve sammen» – om samliv og familieliv.  

Torbjørn Nordvoll skriver om sex og samliv. Han er lektor og coach og har skrevet flere bøker.

Tidligere artikler fra våre Du og jeg-skribenter finner du på:
http://www.vl.no/magasin/duogjeg/

 

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere