Henry Østhassel

9

Kontrollsamfunnet

Alle diktaturer søker full kontroll over samfunn og mennesker. Og våre sosialdemokratier i Vesten nærmer seg faretruende det totalitære kontrollsamfunnet selv ikke George Orwell kunne forestille seg i sine aller verste mareritt når han i 1948 skrev sin fremtidsroman 1984.

Publisert: 30. jul 2013

Boken til Orwell er en dyster spådom om hvordan fremtiden kunne bli, med et totalitært system fullstendig blottet for individuelle rettigheter. Boken ble skrevet i skyggen av andre verdenskrig med inspirasjon fra blant annet det nasjonalsosialistiske Tyskland og det sosialistiske Sovjetunionen. Boken er faktisk like aktuell i dag fordi samme type lære som maktmenneskene i Tyskland 1933-45 og i Russland 1917–91 brukte, gradvis har sneket seg inn gjennom vestens utgave av sosialismen. Først fikk sosialistene i Norge «kontroll» på massemedia. Deretter fjernet de gradvis Gud ut av skoler og samfunn og erstattet Ham med lavpannet utviklingslære (at vi kommer fra lavpannede aper) og hedonistisk morallære. Samtidig propaganderer de febrilsk om at religion og politikk ikke hører sammen. Deretter snikinnfører de gradvis regulerings og kontrollsamfunnet som vil kulminere i et jordisk helvete verden aldri før har sett, slik Bibelens profeter beskrev for tusenvis av år siden.

Overvåkningskameraer

Tenker du over at det ikke er mange år siden Datatilsynet og media skrek over seg hver gang noen satte opp et overvåkningskamera uten tillatelse? Tenker du over at nå er der kameraer hvor du enn beveger deg uten at noen reagerer overhodet – kameraene er langs våre veier, i butikkene, i hver bygate, i busser, i taxier, i tuneller, på flyplasser osv. osv. Små kameraer i HD kvalitet er blitt en farsott i biler, på motorsykkelhjelmer, på sykkelhjelmer osv. osv. Og mobiltelefoner filmer deg også i HD kvalitet hvor som helst, og når som helst. Men Datatilsynet og media er blitt forbausende tause om den ekstreme overvåkningen vi har blitt utsatt for de siste årene - de som før skrek opp for et eneste kamera, forblir nå helt tause – har du tenkt over det?

Satellitter og droner

Tenker du over at vi overvåkes av satellitter som kan lese et bilskilt – Vi har dronesvermer små som insekter som fyker ubemerket rundt med bittesmå kameraer og som lett kan påmonteres dødelige giftnåler om noen ønsker det – Vi har allerede forskjellige droner som kan finne deg og «uskadeliggjøre» deg hvor som helst i naturen, i svarte natta like godt som på dagtid - styrt fra hvor som helst i verden. Og vi har store bombedroner som kan bære alle slags bomber - også atomvåpen - styrt fra en bunker på andre siden av Jordkloden. Og denne utviklingen eksploderer nå helt ute av kontroll – tror vi. Tenker du over det?

Sporbare biler

Tenker du over at nye biler er fulle av elektronikk som lett kan spores på meteren hvor enn du befinner deg, og snart kan «systemet» når som helst stanse motoren på de nye bilmodellene om «systemet» vil. Om få år kan «systemet» overta styringen på bilen din fra andre siden av jordkloden med et museklikk - og «de» kan styre deg hvor «de» vil. Vil «de» eliminere/nøytralisere deg styrer «de» enkelt og greit bilen din utfor et stup, inn i en fjellvegg eller i fronten på en annen «de» vil eliminere/nøytralisere – og du får selvfølgelig skylda. Om jeg overdriver? – sett deg ned og tenk - teknologien er allerede her – og ondskapen ligger enda i menneskenaturen slik Bibelen beskriver.

Overvåker TV tittingen din

Tenker du over at våre TV apparater er fulle av elektronikk som kan overvåke alt du ser på. Snart får hvert TV apparat et lite HD kamera – du vet jo at kameraene allerede er i mobiltelefoner, IPad og PC`er - slik at «de» kan se om du tilber «bildet som ble levende.» Hmmmmm….. har du hørt om bildet som ble levende før som skal tilbedes av alle?

Sporbare telefoner.

Tenker du over at våre mobiltelefoner kan lett avlyttes og «systemet» kan spore mobilen din på meteren hvor enn du befinner deg i verden.

Data og Internett overvåking

Tenker du over at alt du foretar deg på nettet overvåkes; dine banktransaksjoner, E-mailer, hva du ser på Internett, hva du søker på Internett, hva du skriver på sosiale medier - alt lagres – og alt vil bli brukt mot deg om du kommer i søkelyset for et eller annet. Vi er helt på kanten av stupet til det totalitære overvåkingssamfunn. Men en viktig og brysom" hindring for full kontroll må elimineres – kontanter.

Kontantløst samfunn

Tenker du aldri over hvorfor globalistene og sosialistene er så ivrige etter å innføre det kontantløse elektroniske pengesystemet? Tenker du over at når det skjer er du 100% prisgitt «systemet» og de som kontrollerer det. Reflekterer du over det? Da kan «systemet» ha full oversikt og kontroll på alle dine transaksjoner, og «systemet» kan når som helst knuse deg. Med et museklikk kan de fryse eller konfiskere dine bankkontoer (som på Kypros) - med et museklikk kan de konfiskere alle dine aksjer – med et museklikk kan de konfiskere alle dine fonds – med et museklikk kan de stenge dine bankkort – med et museklikk kan de konfiskere din bolig - med et museklikk kan de sørge for at du hverken kan kjøpe eller selge – og med et museklikk kan de spore deg opp og eliminere deg! Hmmmmmm….. har vi ikke hørt dette før? 1.900 år før George Orwell skrev sin berømte bok i 1948 -  ble dette faktisk åpenbart for apostelen Johannes på øya Patmos, jeg siterer: «Åp.13   16 Det tvinger alle – små og store, rike og fattige, frie og slaver – til å ha et merke på sin høyre hånd eller på pannen. 17 Og ingen kan kjøpe eller selge noe uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet.» sitat slutt.Nå er vi der – systemet ligger klart – og mange kristne snorksover i alle sin komfort!

Norge første kontantløse samfunn?

I desember 2009 kunne vi lese i Norske medier: Norge først i verden uten kontanter. Og hvem ivrer for dette? Sosialdemokratene – de som ønsker full kontroll på alle - slik Hitler og Stalin ønsket. Den 17. juli i år kunne vi lese i VG om Jarl Syvertsen (59) som betalte PC, TV og vaskemaskin kontant. Kvelden etter sto politiet på døren med rambukk! Tenker du over hvor farlig nær vi er det totalitære kontrollsamfunn Hitler bare kunne drømme om?

Gull og sølv

Fysisk gull og sølv plager også livet av globalistene fordi det er noe de ikke kan kontrollere og konfiskere som de vil. Folk kan jo lagre disse verdiene utenfor deres rekkevidde og kontroll, og det misliker de veldig sterkt.

I et desperat forsøk på å forhindre folk fra å investere i noe ukontrollerbart ble Frankrike nylig det første land i Europa til å forby sine borgere å sende penger og edle metaller som gull og sølv i posten. Ifølge et nytt lovforslag fra globalisten og sosialisten François Hollande og hans sosialistiske regjering ønsker de at forbudet også skal gjelde for både standardbrev, rekommandert og verdiforsikret post. Som alle andre totalitære tanker propaganderes dette som tiltak for «fellesskapets» beste – selvfølgelig.

Få tenker over hvor lett en ny Hitler vil få full kontroll på hver og en av oss en dag uten blitz krig, og uten å avfyre et eneste skudd – alt som trenges er et enkelt museklikk.

Norge trenger årvåkne kristne politikere

Gud ønsker å velsigne oss med frie og trygge samfunn uten frykt for overvåking om vi følger Hans forskrifter. Men når mennesket kaster Gud ut av samfunnet pådrar vi oss forbannelser. Norge trenger kristne politikere som er lydhøre til hva Den Hellige Ånd sier - og handler deretter.

Jeg stemmer på partiet De Kristne i år, et parti som ikke viker for tidsånden.

Kommentar #1

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert nesten 8 år siden
Henry Østhassel. Gå til den siterte teksten.
Gud ønsker å velsigne oss med frie og trygge samfunn uten frykt for overvåking om vi følger Hans forskrifter. Men når mennesket kaster Gud ut av samfunnet pådrar vi oss forbannelser. Norge trenger kristne politikere som er lydhøre til hva Den Hellige Ånd sier - og handler deretter.

Ja vi har fått et sammfunn som ikke Gud hadde tenkt for oss mennekser  og som du nevner på rene forbannelsen.Man tenker jo ikke så mye på i det daglige overvåkning å sånt livet går og man holder på med det man pleier. 

Men man ser jo endringer fra før i tiden på mang hold som ikke er likens som forteller om at en vil ha mest mulig opplysninger om folk. Så ingen tvil om at vi har fått kontrollsammfunnet. Lever mitt i forbanneslen verden og lever med JESUS alikevell jeg. Kontroll er jo noe som Gud ikke liker men den andre fyren som dette sammfunnet lar seg styre av. Det sår jo at verden er i den ondes vold.

Ha en fin dag og godt å ha JESUS.

Skulle vært vekkelse!!! Folk har ikke oppdaget enda den virkelige JESUS . Folk tuller seg inni religiøse griller og tvangshadlinger  og menneskebud.

Stemmer ikke foreløpig men følger med ! har stemt i min tid men da var det jo og større forskjeller på partiene.

Kommentar #2

Anders Helge Myhren

275 innlegg  2788 kommentarer

Veldig interessant,

Publisert nesten 8 år siden
Henry Østhassel. Gå til den siterte teksten.
å tenker over hvor lett en ny Hitler vil få full kontroll på hver og en av oss en dag uten blitz krig, og uten å avfyre et eneste skudd – alt som trenges er et enkelt museklikk.

Østhassel! En av de beste stykkene jeg har lest på lenge! Det er sant alt du skriver, bibelen som du refererer til, har fått rett igjen. Det er helt utrolig at ikke mange flere kristne reagerer på dette, nå må vi passe på.

Min gode bibellærer, den avdøde Derek Prince skrev noe om de siste tider. I Åpenbaringsboken står det om folk i rustninger og hester og ryttere. Han mente at alt av teknoligi vil bli eleminert i en av de siste verdenskrigene, ingen ting vil virke. Teknologien har kommet så langt at alt har blitt ødelagt, den har ødelagt seg selv!

Forskningen i mange land har kommet langt. Jeg hørte at nå forskes det på gene-utslettelse. Det vil si at spesielle folkeslag vil kunne bli utryddet. Det vil si at giften et land sender ut, bare vil virke på de menneskene som en fiende vil ha bort. Kanskje det alt har blitt oppfunnet, for det er noen år siden jeg hørte snakk om det!

Kommentar #3

Tore Hansen

53 innlegg  496 kommentarer

Orwell

Publisert nesten 8 år siden

Jeg hørte på Orwell på lydbok. Og den var interessant.

Men kontroll i ett samfunn kommer sjeldent fort, men sakte og sikkert. Man velger de behagelige veiene som bankene, myndighetene etc. viser oss, og ikke minst salgsindustrien, og spørsmålet er om vår egne behagelige veier kommer tilbake på en meget ubehagelig måte.

Det verste er at elektronikken idag kan settes fast inn i kroppen  (bittesmå chips) vår og dermed får mer kontroll en fjernskjernene på Storebror (Orewell). Det gjelder bare å få massene til å akseptere det. Nå idag vill vel knappt noen gjøre det, men tidene kan (og garantert vill) forandre seg. (eks snakker dem om en chips i kroppen for å stoppe doping).

Eks. en mann for noen uker siden kom inn på en el-butikk og handlet for 80.000 kroner kontant. Mannen ble i etterkant anmeldt til politiet. Da politiet besøkte mannen, så fant de ut at mannen hadde arvet pengene og likte ikke å bruke bankkort.

For ca 20 år siden jobbet jeg i en el-butikk. Og det var ikke uvanlig at folk betalte lignende pengesummer kontant. Og vi tenkte iallefall ikke å gå til politiet for å melde det.

Media er jo flink til å fortelle oss om alle forbryterne som vi kan finne bare vi får alt på elektronisk overføring etc. Det folk ikke tenker på er at det faktisk kan legge opp til at myndighetene blir de nye forbryterne mot menneskligheten. At myndighetene sitter på kontrollen garanterer ikke lovlydighet, bare at man snur hele bildet av rett og galt. Mange mennesker har for blåøyde tendenser ovenfor myndighetene, og spesielt her til land.

Tenk etter i Norge idag: Kan man si hva man vill og hvordan man vill det? Media har blitt temmelig smaltenkt på hva som er "rettferdig" og hva som ikke er det. En amerikansk blogger gikk ut i media for en ikke så lang tid siden og fortalte om sin erfaring om å være småbarnsmor i Oslo. Og hun sa at det var en utrolig A4 mentalitet og at man ikke kunne gjøre ting på noe annet enn hva som var sosialt akseptert. Der hun kom fra var det store variasjoner.

Dette er tegn som vi burde følge med på. Det har aldri vært meningen at alle skal følge den store strømmen, men at ett menneske skal få være orginalt, selv med alle sine mangler og feil.

Sosialisme har ett nært slektskap til kommunisme, og det skal ikke mye fantasi til å forstå at det ikke skal så mye til for å snu fra demokrati til overordnet styre, i demokratiets navn.

Kommentar #4

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert nesten 8 år siden
Tore Hansen. Gå til den siterte teksten.
Mange mennesker har for blåøyde tendenser ovenfor myndighetene,

Ja det er sikkert og vist.

Kommentar #5

Bjørn David Bratlie

15 innlegg  4874 kommentarer

Jeg har et navn på slike...

Publisert nesten 8 år siden
Henry Østhassel. Gå til den siterte teksten.
Ifølge et nytt lovforslag fra globalisten og sosialisten François Hollande og hans sosialistiske regjering ønsker de at forbudet også skal gjelde for både standardbrev, rekommandert og verdiforsikret post.

  Jeg har et navn på slike som bevisstløst og tankeløst legger seg under slike ordninger: Statsmaktens slavesjeler.

  Alle borgere bør hele tiden vurdere statens lover, og der det er nødvendig skal man bryte lovene.  Det er faktisk dette som er demokrati: At borgerne står OVER statsmakten. Demokrati er å vurdere statsmaktens gjøren og laden med kritisk blikk. Statsmaktens slavesjeler henviser til statens lover i etiske spørsmål av mangel på egen integritet og refleksjon. For slike er deres største forbrytelse å bryte statsmaktens lover, uansett lovens etiske diskvalifikasjoner.  Dette er tydelig i media som når de skal utvise "samfunnskritikk". Bryter man norske lover er man en forbryter. Er man utro mot kona og påfører henne og barna sjelelig ulivsår lees det ikke på øyelokket en gang. 

   Til alle som leser dette: Pass på å ikke bli en statsmaktens slavesjel.  Vurdere lover og regler om de er utilbørlig frihetsinnskrenkende, om de representerer frarøvelse av eiendom og eiendeler fra borgerne, om skattelovene er urettferdige osv. Ikke ta det det for gitt at byråkrater er gode mennesker uten dårlige tilbøyeligheter,  egoisme og personlige ambisjoner.  Alle politikere og alle byråkraters posisjon er at de skal være borgernes tjenere, ikke borgernes herrer. Får man en smak av noe annet så bør man fortelle dem hvorfor de sitter i den jobben de har.  Det er  ikke gitt at en hver statsmakt kan skattelegge borgerne legitimt.

Kommentar #6

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert nesten 8 år siden
Tore Hansen. Gå til den siterte teksten.
Dette er tegn som vi burde følge med på. Det har aldri vært meningen at alle skal følge den store strømmen, men at ett menneske skal få være orginalt, selv med alle sine mangler og feil.

Jesus omtalte ofte mennesker som "mine får" sauer og det kan man jo forstå når man ser hvordan folk følger den store strømmen . Som en saueflokk!!!

Kommentar #7

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert nesten 8 år siden
Henry Østhassel. Gå til den siterte teksten.
Tenker du over at vi overvåkes av satellitter som kan lese et bilskilt – Vi har dronesvermer små som insekter som fyker ubemerket rundt med bittesmå kameraer og som lett kan påmonteres dødelige giftnåler om noen ønsker det – Vi har allerede forskjellige droner som kan finne deg og «uskadeliggjøre» deg hvor som helst i naturen, i svarte natta like godt som på dagtid - styrt fra hvor som helst i verden. Og vi har store bombedroner som kan bære alle slags bomber - også atomvåpen - styrt fra en bunker på andre siden av Jordkloden. Og denne utviklingen eksploderer nå helt ute av kontroll – tror vi. Tenker du over det?

Teknologien er langt kommet og sånn er mye mulig i dag. Ikke mulig å støtt tenke over slikt da, det blir heller lite av det da. Men sånn er det faktsik. De tekninsk anlagte i familien vet mye om slikt ja , så jeg hører jo at slikt er mulig på mange områder.

Kommentar #8

Ragnvald Fladmark

2 innlegg  1395 kommentarer

Vel,

Publisert nesten 8 år siden
Turid Talita Manjana Holta. Gå til den siterte teksten.
Jesus omtalte ofte mennesker som

den ene saueflokken kan være like bra eller like dårlig som den andre.

Her kan vi gi Jesus evig rett - - når man ser hvilken saueflokk han mente-.

Kommentar #9

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert nesten 8 år siden
Bjørn David Bratlie. Gå til den siterte teksten.
Til alle som leser dette: Pass på å ikke bli en statsmaktens slavesjel. Vurdere lover og regler om de er utilbørlig frihetsinnskrenkende, om de representerer frarøvelse av eiendom og eiendeler fra borgerne, om skattelovene er urettferdige osv. Ikke ta det det for gitt at byråkrater er gode mennesker uten dårlige tilbøyeligheter, egoisme og personlige ambisjoner. Alle politikere og alle byråkraters posisjon er at de skal være borgernes tjenere, ikke borgernes herrer. Får man en smak av noe annet så bør man fortelle dem hvorfor de sitter i den jobben de har. Det er ikke gitt at en hver statsmakt kan skattelegge borgerne legitimt.

Man mer eller mindre tvinges , men en bør si fra om skitt fra staten ja og det er det veldig mye av

Kommentar #10

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert nesten 8 år siden
Ragnvald Fladmark. Gå til den siterte teksten.
Her kan vi gi Jesus evig rett - - når man ser hvilken saueflokk han mente-.

Ja Jesus har alltid rett. Jeg er den gode hyrde følg meg sa JESUS. De fleste sauer velger seg dårlige hyrder og følger dem, også dessværre blant mange kristne. For dem følger ikke JESUS. De fleste sauer finner seg andre enn JESUS den gode hyrde! Jesus kalte ALLE for sauer,men dem fleste ville ikke følge han JESUS den gode hyrde.

Jesus mente ikke som du trodde bare de som valgte han Jesus men alle ! Alle saueflokker. Så ordet å bruke sau på mennesker var en lignelse på hvordan mennekser er. Og svært få valgte den gode hyrden JESUS de fleste sauer fant seg meget dårlige hyrder og fulgte den store massen.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere