Henry Østhassel

9

Sosialistene og Internasjonalen

Vers 3 i den sosialistiske Internasjonalen lyder, jeg siterer; “I mot oss statens lover bøyes, av skatter blir vi tynget ned.

Publisert: 25. jul 2013

Er der noen som kan fortelle meg hvorfor Arbeiderpartiet synger Internasjonalen i sine landsmøter og andre sammenkomster? Det er jo nettopp Arbeiderpartiet, godt hjulpet av SV og SP, som dynger oss ned med stadige nye skatter og avgifter - og nye lover og forskrifter selv deres egne statsråder ikke klarer å holde orden på – men de forlanger at vi skal det.


Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte når jeg hører Arbeiderparti-representanter synge; “av skatter blir vi tynget ned”. Det er jo nettopp Arbeiderpartiet som dynger oss ned med stadig nye skatter og avgifter. Vi formelig drukner i skatter og avgifter fra de rødgrønne. De flår oss for langt over 70% av våre inntekter i skatter og avgifter – mye, mye mer enn de som skrev Internasjonalen kunne forestille seg selv i sine aller verste mareritter.


Carl I. Hagen hadde helt rett når han for noen år siden sa at FrP har overtatt Arbeiderpartiets rolle som forsvarer av den lille mann. I dag er det Arbeiderpartiet og de rødgrønne som dynger oss ned med stadig nye skatter og avgifter. Det er et uomtvistelig faktum at det er FrP. som de siste ti årene har villet forenkle lovverket og senke skatter og avgifter i tråd med Internasjonalen.


Når Norske kraftverk ble bygget i forrige århundre var intensjonen at Staten skulle eie kraftverkene og sørge for billig strøm til folket - til kostpris. He, he, he – unnskyld at jeg ler - men av strømavgifter blir vi tynget ned - av Arbeiderpartiet – stikk i strid med intensjonen når kraftverkene ble bygget – og stikk i strid med Internasjonalen AP så flittig synger fra.


Av i alt 51 milliarder strømkroner vi betaler, soper Staten inn formidable 38 milliarder kroner i avgifter viser tall fra Energi Norge (Kilde; NRK den 18.01.2011) – stikk i strid med Internasjonalen. Av skatter blir vi tynget ned - sitat Internasjonalen.


Der er ca. 2 millioner bebodde boliger i Norge. La oss dele 38 milliarder på 2 millioner. 38.000.000.000 : 2.000.000 = kr. 19.000 pr. husstand i strømavgifter til Staten. Joda, Arbeiderpartiet tynger oss ned med enorme strømavgifter stikk i strid med både Internasjonalen og intensjonen med statskraftverkene. Av skatter blir vi tynget ned - sitat Internasjonalen.


For hver liter bensin du fyller på tanken, tar staten langt over halvparten i avgifter. Når en liter bensin koster kr. 13,- betaler du kr. 8,- i avgifter til Staten. Hver husstand kjører gjennomsnittlig 2.000 mil i året. Bilen bruker i snitt 0,7 l. pr. mil. Du bruker 2.100 liter bensin i året à kr. 13,- Det blir kr. 18.200,- i bensin. Av disse går hele kr. 11.200 i avgifter til staten + alle bompengene som spretter opp som paddehatter. Av skatter blir vi tynget ned - sitat Internasjonalen.


Den norske engangsavgiften for personbiler er enorm i forhold til andre land. De siste årene med de rødgrønne har engangsavgiftene økt med over 50%! Dette betyr at veldig mange ikke har råd til å kjøpe ny bil, men fortsetter å kjøre rundt i gamle forurensende skranglekasser, og ilegges store bøter for mangler de ikke har råd til å reparere. Av skatter blir vi tynget ned - sitat Internasjonalen.


Partiet De Kristne vil samarbeide med både FrP og Høyre for å redusere skatter og avgifter i tråd med Internasjonalen.


Men De Kristne vil først og fremst være en garanti for å få kristendommen vi i over 1.000 år har bygget vårt samfunn på tilbake i våre skoler og samfunnet. Derfor stemmer jeg på partiet De Kristne i år.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere