Verdidebatt

Tungetalen Irriterer!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er mange som er forundret over dette med at andre taler i et språk som virker som enn bare babler i vei. Og derfor er det også mange misforståelser om dette. Her er litt informasjon, så en kan se hva som er forskjellen.

Hadde en skjønt hvilke kraftig bønneverktøy tungetalen er, da ville du gjort alt for å få den.

Definisjon:

Den offentlige tungetalen

Den offentlige tungetalen er den tungetalen hvor det ble snakket i andre språk en det de selv kjente, dette var et språk som var forståelig. Og så har en tungetale som ingen forstår, men blir tolket av en annen i menigheten. Altså er det et direkte budskap til menigheten fra Herren, hvor Herren taler gjennom en person for å formidle et budskap. Begge disse er til for å oppbygge ANDRE.

Den private tungetalen

Den personlige tungetalen er til for oppbyggelse deg selv. Din ånd taler for Gud, du snakker hemmeligheter med Herren. Det er som en egen "kode" i det åndelige.  Denne tungetalen er tilgjengelig for alle de som tror på Jesus. Den skiller seg klart fra den offentlige tungetalen, den private tungetalen er det du selv som bestemmer når du skal tale den, men den offentlige tungetalen er det Herren som bestemmer når den skal tre inn. Den Private tungetalen er til for å oppbygge DEG SELV.

Kunnskapen og forståelsen av tungtalen vil berike deg i din utvikling med Herren.

Så hvorfor tale i den private tungetalen. Det er fordi det er det språket din ånd kan tale direkte til Den Hellige Ånd. Paulus snakker om at en kan be Herren om og selv tolke det som din ånd snakker i andre tunger. Altså den private tungetalen. Uansett, når en ber i sin private tungtale, da skjer det noe i det åndelige. Når en start med å be i andre tunger, da påkobler en seg på Herren. Ved å tale i den private tungtalen, da kan en få åpning eller gjennombrudd. Du merker det i ånden din, det blir en lettelse.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt