Kommentar

Jeg setter min lit til Deg

Lørdagskveld satt jeg alene hjemme. Jeg var trøtt og sliten og temmelig deppa. Starten på året har vært tøff. Jeg ber sjelden til Gud for tiden, fordi jeg har en enorm følelse av at han ikke lytter til meg eller bryr seg uansett. Men i går var jeg så sint og frustrert og sliten, at jeg bare MÅTTE konfrontere Gud med alt sammen. Jeg kjørte en lang tur for meg selv i mørket, og bare øste ut all fortvilelse til Gud. Jeg kunne fortsatt kjempelenge, men til slutt ble jeg så sliten, at jeg bare ble stille.. Sukket.. Og kjørte hjem. Hvor jeg la meg på sofanen.. Trøstespiste.. Og gikk og la meg, hvor jeg sovnet med en gang, til tross for at det var tidlig på kvelden, og mesteparten av dagen hadde gått med til søvn.

Midt på natten våknet jeg av en setning fra en sang av lovsangslederen Arvid Pettersen. Den var så klar og tydelig inni meg, og jeg husker jeg tenkte at "dette må jeg huske i morgen tidlig", før jeg sovnet igjen..

Og det gjorde jeg :) Jeg hadde ikke hørt den på lang tid. Den setningen som gikk i hodet mitt, var:

"Jeg setter min lit til Deg. Jeg setter min lit til Deg..."

Hele sangteksten er slik:

Takk for din store nåde, og din store trofasthet
Takk at du alltid er her, det er min sikkerhet
Og når jeg kjenner smerte, takk at du prøver meg
At du beskjærer grenen, så den kan bære frukt for deg

Jeg setter min lit til Deg x 4

Jeg takker for alt som du legger på den vegen jeg skal gå
For hver anledning du bruker som hjelper meg å forstå
At det er deg jeg trenger, du som alle ting vet
Takk at du lærer meg mer og mer om denne avhengighet

Jeg setter min lit til deg (repeat)

-Arvid Pettersen

Det var ganske sterkt...! Jeg har ikke hørt så tydelig fra Gud på kjempelenge. Det var som om han ville minne meg på at han faktisk har kontroll, en hensikt og en plan. At han ser lenger enn meg. Og at midt i alt kaos og smerte og urettferdighet, så er Gud tilstede, og bare venter på den rette tid, til å gripe inn på ny.

Ville bare dele dette med dere... :-) For å minne oss på at Gud faktisk hører på oss når vi henvender oss til Han, og at Han ønsker at uansett livssituasjon så skal vi få sette vår lit til Ham, stole på Ham :)

Fra Salme 37: Legg din veg i Herrens hånd. Stol på Ham, så griper han inn.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Kommentar